Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én jobban szeretem az ilyen adok-kapok lövöldözésnél a taktikát 😊.
Sajnos PUBon ritkán van normális társaság, akikel lehetne taktikázni, de néha összejön 😊 és akkor az nagyon jo 😊
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
hy2099 - én ASE-n jáccom vele 😊, kevesebb memóriát fogyaszt, átláthatóbb meg minden 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ha vkinek iylen gondja van akkor a következõ a megoldás nagyvonalakba:
pbsetup leszed a evenbalance.com-ról,ez megfrissíti a pb-t
ezután a lényeg,hogy a pbservice-t ios lekell szedni,ez végignézi a gépen a pb-t,és ami nem jó azt kijavitja/elindítja..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
engem kibannol,vagy nemtom mivan vele,mikor sose csítelek,de bezzeg a nyomorék hekkerek mindenhol ottvannak,és mégse veszio õket észre...
ha meg ban-nolnak akkor meg nem si tudsz csatlakozni mert akk a számoláskor kiírja h ban-nolva vagy 😛😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ennyi :S
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
off: Azt valaki nem tudja hogy miért ilyen "rikító" fehérek az ablakok? pl:
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
már midnent megprobáltam,erre kiderül,hogy a mp_cfg-m!!! a hibás :||||| azt letöröltem,és máris felengedett a szerverre :|
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!