Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A VDM klán szeróján(max. játékos:64)váltakoznak a játék típusok és teknikás pályák vannak és kell a taktika pl.SD-be Farmhouse pályán mndig vagy mikrofonon vagy csapatbeszéd-del próbáljuk megbeszélni a taktikát és hogy ha egy két hülye(boccs a kifejezésért)nem érti meg akkor sincs baj mert a többség nagyrésze megérti és így összhangban vagyunk am' ha kell vkinek az IP-je a szerónak szóljon
én az elején ASE-t használtam csak a magyar szerók felét nem találta meg ezért váltottam xfire-re
engem az szokott idegesíteni hogya mikor egy szerón admiral mod van és van a tûz meg a mustárgáz.ÉS PONT BELE SPAWNOL A KÖZPÉBE.sorry a caps lockért
kas123
engem az inkább idegesíteni szokott, hogy meghalok -> feléledek és már szinte abban a pillanatban meghalok 😄

Én jobban szeretem az ilyen adok-kapok lövöldözésnél a taktikát 😊.
Sajnos PUBon ritkán van normális társaság, akikel lehetne taktikázni, de néha összejön 😊 és akkor az nagyon jo 😊

mama2
Én is elsõbb ASE-t használtam, de nekem meg az a bonyolult. Dehát kinek a pap, kinek a papné. Tegnap volt olyan a hagyma klánba, hogy be tömörültünk egy kurva szûk helyre, erre olyan csaták lettek, meg gránátok röpködtek, vér fröccsent az arcomba, Egy leszakadt vláb, itt, egy leszakadt fej(átlõve) ott, qva jó volt😄. És újra élettem, de máris lelõttek, mert annyira "beszoroltunk", hogy már sehova nem tudtunk menni. Ngayon fasza volt😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

kas123
nem azt mondtam, h nem warez...de ez egyáltalán nem olyan warez amiért lekéne szólni, mivel õ nem warez kérdést tett fel!...õ csak megkérdezte h mi mit használunk szerókeresésre...(és ez 1általán nem warez) 😛

V43 1105
"csáó,most töltöttem le." Akkor ez most mi is ? :]

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kas123
ez aztán nagy warez...pff

hy2099 - én ASE-n jáccom vele 😊, kevesebb memóriát fogyaszt, átláthatóbb meg minden 😊

báttyó02
😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

nah jó lett
nekm is ez a PB- a baja áááááááá,most szedtem le amit te mondtál
V43 1105
NO WAREZ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

csáó,most töltöttem le,és ti xfiren gamoltok vele?
báttyó02
na hiba megoldva...az volt a baj,hogy a pb el se indult...szal nem véletlenül nemvolt ott az eszközkezelõbe

ha vkinek iylen gondja van akkor a következõ a megoldás nagyvonalakba:

pbsetup leszed a evenbalance.com-ról,ez megfrissíti a pb-t
ezután a lényeg,hogy a pbservice-t ios lekell szedni,ez végignézi a gépen a pb-t,és ami nem jó azt kijavitja/elindítja..

báttyó02
egyébként nekem a feladatkezelõbe nincs is punkbuster...eddig ugye maikor flementem vmi szerverre,vagy a codba beléptem,rögtön ottvolt kép pb.exe,de most semmi :| el lehet ezt vhonnan inditani manuálisan?

báttyó02
reménykedem h nekem is megjavul,de az nem az én formám sajna...pedig elvileg lesz warunk is...pont ilyenkor szopok énis :\ amig nem javul meg addig marad az UO

mama2
Nem tudom mi a baja a tiednek. Engem most, egy szerverröl vágott le. A magyarítások portál szerverérõl, azóta semelyikrõl nem.(Kop,kop). Nem tudom.

báttyó02
mostmár nagyon elegem van ebbõl a nyomorék pb-bõl
engem kibannol,vagy nemtom mivan vele,mikor sose csítelek,de bezzeg a nyomorék hekkerek mindenhol ottvannak,és mégse veszio õket észre...

kas123
nincs olyan h 24 órás ban minden szerverrrõl 😄
ha meg ban-nolnak akkor meg nem si tudsz csatlakozni mert akk a számoláskor kiírja h ban-nolva vagy 😛😊

Akkor lehet, hogy te is egy 24órás vagy valamennyi idõtartamos bant kaptál?

mama2
A játékban a multiplayer optionsba minden yessen van, a voice chat z betû. A windowsban hol nézem meg?

Nem csak a mikrofon hangerejét vedd fel jobban vagy maxra mic boost(mic erõsítése) a windowsban meg a játékban nézd meg hogy engedélyezve van e

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

mama2
Nekem is ugyan ez volt, de most lekopogjam(kopp,kopp), eddig egyik szerverröl se dobott még ki ma😊. Akkora csaták vannak hogyy vááá...😊. Amúgy az egyik szerveren, játékközben, egy klán tag mondott a többieknek minden félét, szóval hallottam a hangját. Olyan mint amikor msn-en, beszéleget valakivel hanggal.Az hogy lehet? Megkérdeztem, hogy-hogy halljuk a hangját, erre azt mondta, hogy a z-t kell megnyomni. Meg is nyomta, ott a bal felsõ sarokban, bejött egy mikrofon vagy mi, és beszéltem is, de azt mondták nem hallotttak. Kell valami progi hozzá? TeamSpek esetleg?

Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne a multiplayerben a pb-vel kapcsolatban, hogy egyszer a játékot egy fél órára letettem a tálcára, és amikor visszanyitottam kiírta, hogy punkbuster kicked player. Azóta, ha belépek akármelyik szerverre 1 perc után kidob ugyanezzel a hibaüzenettel. Tegnap óta csinálja ezt. Lehet, hogy csak egy 24 órás bant kaptam? Tudtok segíteni?

nevezd át magad Gyul@85 ezzel a névvel vág ki????olyan má van most játszottam vele a VDM klán szeróján
mama2
Xfire én is. Meg engem néha olyannal is kidob, hogy: nevezd át magad Gyul@85 vagy valami ilyesmi. Az mi a franc? Amúgy meg: a cod:UO, ugye ilyen fekete a teteje. És én meg hozzáértem az izzadt kezemmel, és meglátszik rajta az újlenyomatom. Beraktam és nem akar elindulni. Valami olyasmit ír kiu hogy: 0000x0000, a memória területen nem végezhetõ el a következõ:read. Mi a baja? Az hogy hozzáértem? Micel lehet eltüntetni?

báttyó02
xfire

szerverkeresõ progit??
mit használtok??
báttyó02
engem onnan is kiver...:S

az jó, Hagyma, játék közben nem könnyezel?xD<#idiota><#idiota>
mama2
Én most találtam egy servert, és nem dobott ki. Hagyma klán a neve.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

lehet hogy a nevetek miatt dob ki titeket
engem nem dob ki mostanába sehonnan
báttyó02
persze,csakhogy bárhova megyek,mindenhonnan kidob :S

Sok ilyen szerver van mostanában ami kidobál embereket nem tudom miért.. Nekem is sokszor ez van, nem kell rá menni azt kész. 😊

mama2
ja-ja, azt írja ki nekem is:S.

báttyó02
nekem is ugyanaz van,full szüz cod van fennt...kb fél perc eltellik a map betöltésekor,és kidob :\ server disconnected - punkbuster player kicked
ennyi :S

csít? najó az talán nem valami cfg vagy ping vagy más iwd-t tölt be sok hiba lehet mit ír ki?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

red bull
és az mérvan hogy újratettem a gépem és 60 nagyobbra nem tudom feltenni a hercet (HRZ) ?? Pliz help

off: Azt valaki nem tudja hogy miért ilyen "rikító" fehérek az ablakok? pl:

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

mama2
Az mérvan, hogy játszok egy szerveren, és 1 perc mulva kidob, hogy punkbuster cicked player csoki(mivel csoki a nevem)???? Xfiret használok.

báttyó02
áá nem müxik :S ugyanugy kibasz..:S

kas123
:S,írd be ezt: /pb_security 0

báttyó02
hát ja...de hogy véletlenül se örüljek,most meg mindenhonnan map betöltése után server disconnected - punkbuster kicked plaayer-el dobál ki :\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

kas123
hát a jó klán az relatív, nekem egy gyengébb képességû de jófej emberekbõl álló klán sokkal jobbnak számít, mint egy atompró csapat ahol mindig megy az ugatás...

kas123
ezért nemkell agyonbügykölgetni a cfg-ket 😛😄

báttyó02
basszus...ujratettem a gémet,és akkor is ugyanazt a hibákat dobta ki betöltésnél
már midnent megprobáltam,erre kiderül,hogy a mp_cfg-m!!! a hibás :||||| azt letöröltem,és máris felengedett a szerverre :|

kas123
nem támogatja a videókártyáját a játék...vegyen olyat amilyet támogat 😛

jó lenne emberi nyelven beszélni😄<#wow2><#wow2><#pias><#pias>
kocka, lol.... ez cod2, beszéj emberi nyelven 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!