Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Triple H
ide csak úgy lehet offolni?

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

bigapó
nálad az alapmûveltséghez tartozik, hogy "lemarházod" a másikat? próbáltam segíteni, nem írtad, hogy mid van, erre kapom a hidegzuhanyt. így segítsen neked máskor valaki, szerencsétlen. szívesen. anyádékkal kezetfognék, megtanítottak egy-két dologra, gratula.

The Matrix has you...

Chester1
Üdv mindenkinek! újabb fragmoviet készítettem ismét szeretném a véleményeteket kérni,
Remélem elnyeri tetszéseteket:

- Distorted -

neted nemhiszem h elég

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

red bull
Azzal kezdte hogy nem akar érte fizetni xD :
"fizetni nem akarunk érte"

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

SrAta
Sziasztok!
Nem szeretnénk bérelni szerót ha ez megoldható volna hanem 1-2 war erejáig mé így az elején emulálni egyet!
Ez megoldható???
Üdv SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

kas123
gamecopyworld.com

#22107 valaki? a callofduty.hu-n tudom h van minden, de õk nem tudják h ne jogtiszta a cod-om, és nem tesznek fel cracket te marha 😄

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

www.fgcklan.hu 1800 ft ért már 12 slotosat kaptok, ami nem laggol, azt teszel rá amit akarsz, és enmkell mennie állandoan a gépednek, 1800 ft havonta sztem nem pénz, fõleg hogy gondolom vagytok legalább 5 en....

SrAta
Sziasztok!
Lett egy klánom de még nincs szervere!
Az lenne a kérdésem hogy szervert emulálni hogyan lehetne például úgy mint a wowban?
Mivel fizetni nem akarunk érte és eléggé erõs gépem van ehhez szerintem lehetne. Azt tudom, hogy a Cod 4 ben lehet, de a Cod 2-ben is???
Ha igen pls részletes leírást írjatok vagy linkeljetek(lehetõleg magyarul)
A válaszotokat elõre is nagyon köszönöm
Üdv SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

töröld a modokat

báttyó02
dikk beszarooook :@@@@@@@@@@@@@
másik szeróra meg amint fellépek kiirja h

szeerver szétkapcsolt,punkbuster kicked player blablabla :||||

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
mennék fel FEAR szerverre,és mikor tölti be a mapot,kidob...ezzel a hibával

ilyenkor mivan?<#nemtudom>

Jahm.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

báttyó02
éppen ezaz,h ennek nem ilyennek kelett volna lennie

Utálom az ilyen fasz módokat, már sry 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Értem.
Közben késõn jutott eszembe, hogy a 21stn kiszedték a konzolt a csalók miatt 😛.
Nincs jobb a nod32nél?
Akkor miért írja ki, hogy nem lehet megnyitni a cuccokat a vírus ellenõrzés alatt? :S
Ezé akarok én mást.

fos32 XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bigapó
te tudod

The Matrix has you...

kas123
bocsi de elég sok vírusírtót használtam már...és az eddigi legjobb a nod

bigapó
akkor nod32-õn kívül más vírusírtót még nem használtál...erõs túlzás amit mondtál.

The Matrix has you...

báttyó02
ááá hatalmas thx !! mondjuk már lassan kezdtenm megszokni a lovakat 😄D

kas123
felraktak 1 mod-ot, amiben ezek vannak benne, kapcsold be az autómatikos letöltést h letöltse a fájlt és ut kapcsold ki és akk tudsz rendesen játszani 😊

Dexantreal:
sajna mostanság nemtok jáccani mert meghalt a gépem 😞, így a bajnokságban se tudok jáccani 😞
A nod32-nél nincs jobb vírusirtó (sztem).
És hány fps-ed van? 😊

báttyó02

báttyó02
a3b10 a fájl neve ami mindig elõjön..

báttyó02
srácok,miért van az,hogy felmegyek a szokásos szeróra ahova szoktam,és ilyen köcsög lófejek vannak mikor gránátot dobok,meg sprintelek,ráadásul másodlagos fegyver helyett is egy lófej van :||||| gondolom leszedtem vmit ami bezavar,de main mappából is töröltem minden fölös dolgot,azon kivülrõl is,de mikor felmegyek mindig ugyanez van,és elõjön egy új fájl....pedig ezen a szerón sose volt iylen mod vagy akármi :\
szerintetek mi zavarhat be? :S

bigapó
az a neve, hogy www.callofduty.hu

ott minden van minden részhez.

The Matrix has you...

Sziasztok! Légyszíves ha valaki tud akkor segítsen... PLS A problémám a 22093 és 22092 hozzászólásban van. !!!HELP!!!
Nem így gondoltam a zenét. Van több olyan pálya is ahol az egész pályán szól a zene (pl.:Toybox2...) Arra lennék kíváncsi lehet - e berakni zenét egyéb pálya alá (pl.:Carentan, Gob Rats...) De azért köszi...
vagy ha ad nem vírusos linket az is jó

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Valaki tudna küldeni 1.3-as cracket? nem megy az SP és ha már megint felraktam illõ lenne megint végig vinni a játékot 😄 MSN-em: [email protected]

V43 1105
Én egyrõl tudok, a neve Mp_commando, egy nagy tanya az egész pálya, belehet lõni az ablakokat, van egy terem, ahol van egy zene gép, ott valami nyálas zene szól, de ki lehet cserélni .. Hm ? 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hello!

Azt szeretném kérdezni, hogy CoD 2- ben a serverünkön lehetséges lenne a mapok alá zenét berakni (van olyan map, ahol alapból van)? Odáig eljutok, hogy megnyitom az iwd - t, de onnan nem tudom hogyan tovább, plz segítsetek!!!
Hello, olyan godom lenne, hogy hiába állitom be a MP-be hogy az AA x4 en legyen, mindig nulázodik játékkor.... termsézetesen az eredeti mpbe állitom, nem a szerver fõmenüjébõl

V43 1105
Nincs mit! :]

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Thanks!<#wave>

V43 1105
Consoleba : /cg_drwafps 1

Thanks!<#wave>

Hogy tom megnézni az fpst? :S
Érdekel a szerver, amelyiken vagyok?
Játszjatnánk egymás ellen 😛.
Bajnoksággal mi van? :S Tom, ez picit off volt 😛.
Azt is tudom, hogy nem knée laggolni azon a pingem, de vmiért laggol.
Vírusírtó a NOD32 nekem, de már régóta gondolkodom, hogy kellene egy másik, jobb.
Gépet bekapcsolom, akkor abból kilépek és pont azért, amit te is írtál: letölti a frissítést és olyankor nálam is akadozott a géjm.
Xfire volt, de má nincs.
ASE-ban lépek be a géjmbe, de mielõtt belépne még gyorsan kilépek az ASE-ból.
Hm, nagyjából ennyi :S.

báttyó02
köszi!<#worship>

kas123
/play demoneve
a lényeg h itt: Activision\Call of Duty 2\main\demos\ legyen a demó 😊

másik megoldás:
Seismovision

báttyó02
hogyan tudom megnézni a demot? 😄 mert felvettem párat,de nemtom hogy/mivel tudom lejátszani

kas123
kezdjük ott hogy az 50-60as ping az nem laggol mint a sz@r...
a másik: nem csak a ping-et kell nézni! hanem az fps-t is...valakinek lehet jó pingje de ratyi fps (nekem 25 körül szokott lenni a ping-em és az fps-em max 70), a legkisebb fps amivel még úgyahogy szerintem lehet játszani az a 40-en (itt még nem akadozik a játék). ergó nézd meg, az fps-ed is 😊
+
amíg játszol kapcsolj ki minden olyan cuccost ami terheli a netet, ha van tûzfalad akkor állítsd be rajta a "játék üzemmódot", a vírusírtónál meg kapcsold ki azt h letöltse a legújabb vírusadatbázist amíg játtszol.

ui.: nálam az XFIRE mellett akadozik a játék (ez abból adódik h ratyi gépem van és az xfire sokat "eszik"), tehát nézd meg h ASE-vel akadozik e, ha nem akkor az xfirébõl kimásolod az IP-t be ASE-be és ennyi 😊.

Valaki tud a laggra megoldást?
A szerveren egy friss pb van, amit letölt mindenki, ha felmegy rá.
21st-rõl van szó, gondolom néhányan ismerik innen.
Másoknak nem szokott laggolni, nekem se mindig.
Változó.
De a napokban, amikor bementem, akkor legtöbbször laggolt.
No nem nagyon, csak minimálisan és nem értem miért.
A pingem 50 körül volt, de elõfordult hosszabb ideig a 23 körüli érték is.
A másik észre vételem a pinggel kapcsolatban, ami számomra nagyon nem igazságos és bosszantó, hogy: tegyük fel; nekem van a 23-as pingem és lelõ egy 50-60 pingû ember és belaggol, mint a szar!
Miért?
Hisz ugye a kisebb pingûnek nem kéne laggolnia :S :S.

Peetboy
Miért van az,hogy ma már csak 36 magyar Servert talál az X-Fire?
Tegnap még talált 300-at is.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Jajj azt majdnem elfelejtettem mondani: PLS HELP!! 😄

A server így loggol:
12.11.2007 20:05:30] VIOLATION (PB INTEGRITY) #10006: ^5<{^3La Maffia^5}>^^0Don YaHoo (slot #2) Technical Violation: Failed PunkBuster Integrity Check <(VALID) 195.56.174.104:28960>

Ezt a hibaüzit kapjuk és az sv_cheat.log-ba menti...

Ez annyit tesz hogy:
VIOLATION (PB INTEGRITY)
Range: #1000-29999
Most Common: #10006
-When PunkBuster is unable to verify that a player's gaming environment is functioning properly and/or has not been alterred, an Integrity violation is raised. This also involves the detection of modified game or PunkBuster files.

Valaki valami megoldást?
Egyik napról a másikra kidobálnak a serverek a következõ hibaüzenettel: nevem Punbuster kicked player.
Ha lenyomom a Shift+0 -t akkor néha azt a hibaüzit találom hogy Punkbuster Client Not Connected To Server. Elmondom miket csináltam eddig. Kipróbáltam rengeteg pb-t, formáztam a gépet (mondom hátha vmi vírus), kihúztam a routert hátha annak van baja aztán közvetlenül bedugtam a net kábelt a gépbe, az se segített, cseréltem már cd kulcsot, felraktam windows frissítéseket, pbscv.exe-vel újrainstalláltam a pnkbstrA és B-t, kilõttem a windows tûzfalat, kikapcsoltam minden vírusírtót és szedtem le crackelt multiplayer exe-t és még mindig nem jó. A netem sebessége nem lassult semmit, szal mondhatni stabil nem szakadozik. Van itthon egy másik gép hálóba, azon is próbáltam játszani és ugyanúgy kidob.
Robinho14
http://www.own3d.at/download/934

aki akar látni egy playert aki nem olyan ügyetlen nézze meg😄😄😄

V43 1105
Katt ide, itt találsz mod cleanert! 😊

Gladiator
azt honnan tudjam melyik nem kell?😄

V43 1105
C:/ProgramFiles/Activision/CallofDuty2/Main oda tölti a fájlokat, de vigyázz hogy ne hogy kitöröld azokat is amiket nem kéne ! 😄