Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
The Matrix has you...
Remélem elnyeri tetszéseteket:
- Distorted -
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"fizetni nem akarunk érte"
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Nem szeretnénk bérelni szerót ha ez megoldható volna hanem 1-2 war erejáig mé így az elején emulálni egyet!
Ez megoldható???
Üdv SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Lett egy klánom de még nincs szervere!
Az lenne a kérdésem hogy szervert emulálni hogyan lehetne például úgy mint a wowban?
Mivel fizetni nem akarunk érte és eléggé erõs gépem van ehhez szerintem lehetne. Azt tudom, hogy a Cod 4 ben lehet, de a Cod 2-ben is???
Ha igen pls részletes leírást írjatok vagy linkeljetek(lehetõleg magyarul)
A válaszotokat elõre is nagyon köszönöm
Üdv SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
másik szeróra meg amint fellépek kiirja h
szeerver szétkapcsolt,punkbuster kicked player blablabla :||||
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ilyenkor mivan?<#nemtudom>#nemtudom>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Közben késõn jutott eszembe, hogy a 21stn kiszedték a konzolt a csalók miatt 😛.
Nincs jobb a nod32nél?
Akkor miért írja ki, hogy nem lehet megnyitni a cuccokat a vírus ellenõrzés alatt? :S
Ezé akarok én mást.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
The Matrix has you...

Dexantreal:
sajna mostanság nemtok jáccani mert meghalt a gépem 😞, így a bajnokságban se tudok jáccani 😞
A nod32-nél nincs jobb vírusirtó (sztem).
És hány fps-ed van? 😊
szerintetek mi zavarhat be? :S
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azt szeretném kérdezni, hogy CoD 2- ben a serverünkön lehetséges lenne a mapok alá zenét berakni (van olyan map, ahol alapból van)? Odáig eljutok, hogy megnyitom az iwd - t, de onnan nem tudom hogyan tovább, plz segítsetek!!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Hogy tom megnézni az fpst? :S
Érdekel a szerver, amelyiken vagyok?
Játszjatnánk egymás ellen 😛.
Bajnoksággal mi van? :S Tom, ez picit off volt 😛.
Azt is tudom, hogy nem knée laggolni azon a pingem, de vmiért laggol.
Vírusírtó a NOD32 nekem, de már régóta gondolkodom, hogy kellene egy másik, jobb.
Gépet bekapcsolom, akkor abból kilépek és pont azért, amit te is írtál: letölti a frissítést és olyankor nálam is akadozott a géjm.
Xfire volt, de má nincs.
ASE-ban lépek be a géjmbe, de mielõtt belépne még gyorsan kilépek az ASE-ból.
Hm, nagyjából ennyi :S.
a lényeg h itt: Activision\Call of Duty 2\main\demos\ legyen a demó 😊
másik megoldás:
Seismovision
a másik: nem csak a ping-et kell nézni! hanem az fps-t is...valakinek lehet jó pingje de ratyi fps (nekem 25 körül szokott lenni a ping-em és az fps-em max 70), a legkisebb fps amivel még úgyahogy szerintem lehet játszani az a 40-en (itt még nem akadozik a játék). ergó nézd meg, az fps-ed is 😊
+
amíg játszol kapcsolj ki minden olyan cuccost ami terheli a netet, ha van tûzfalad akkor állítsd be rajta a "játék üzemmódot", a vírusírtónál meg kapcsold ki azt h letöltse a legújabb vírusadatbázist amíg játtszol.
ui.: nálam az XFIRE mellett akadozik a játék (ez abból adódik h ratyi gépem van és az xfire sokat "eszik"), tehát nézd meg h ASE-vel akadozik e, ha nem akkor az xfirébõl kimásolod az IP-t be ASE-be és ennyi 😊.
A szerveren egy friss pb van, amit letölt mindenki, ha felmegy rá.
21st-rõl van szó, gondolom néhányan ismerik innen.
Másoknak nem szokott laggolni, nekem se mindig.
Változó.
De a napokban, amikor bementem, akkor legtöbbször laggolt.
No nem nagyon, csak minimálisan és nem értem miért.
A pingem 50 körül volt, de elõfordult hosszabb ideig a 23 körüli érték is.
A másik észre vételem a pinggel kapcsolatban, ami számomra nagyon nem igazságos és bosszantó, hogy: tegyük fel; nekem van a 23-as pingem és lelõ egy 50-60 pingû ember és belaggol, mint a szar!
Miért?
Hisz ugye a kisebb pingûnek nem kéne laggolnia :S :S.
Tegnap még talált 300-at is.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
A server így loggol:
12.11.2007 20:05:30] VIOLATION (PB INTEGRITY) #10006: ^5<{^3La Maffia^5}>^^0Don YaHoo (slot #2) Technical Violation: Failed PunkBuster Integrity Check <(VALID) 195.56.174.104:28960>(VALID) 195.56.174.104:28960>
Ezt a hibaüzit kapjuk és az sv_cheat.log-ba menti...
Ez annyit tesz hogy:
VIOLATION (PB INTEGRITY)
Range: #1000-29999
Most Common: #10006
-When PunkBuster is unable to verify that a player's gaming environment is functioning properly and/or has not been alterred, an Integrity violation is raised. This also involves the detection of modified game or PunkBuster files.
Valaki valami megoldást?
Ha lenyomom a Shift+0 -t akkor néha azt a hibaüzit találom hogy Punkbuster Client Not Connected To Server. Elmondom miket csináltam eddig. Kipróbáltam rengeteg pb-t, formáztam a gépet (mondom hátha vmi vírus), kihúztam a routert hátha annak van baja aztán közvetlenül bedugtam a net kábelt a gépbe, az se segített, cseréltem már cd kulcsot, felraktam windows frissítéseket, pbscv.exe-vel újrainstalláltam a pnkbstrA és B-t, kilõttem a windows tûzfalat, kikapcsoltam minden vírusírtót és szedtem le crackelt multiplayer exe-t és még mindig nem jó. A netem sebessége nem lassult semmit, szal mondhatni stabil nem szakadozik. Van itthon egy másik gép hálóba, azon is próbáltam játszani és ugyanúgy kidob.
aki akar látni egy playert aki nem olyan ügyetlen nézze meg😄😄😄