26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• BIZ0906
    A játékon belül probálkozol? Mert ott nem fogsz tört szerót találni.
  • Cat 02 #23106
    Lenne egy érdekes kérdésem.
    Mikor csatlakozni akarok a szerverre, kiírja h key code is in use, tehát kulcsot cseréltem 2szer is (mind2szer generátorral), de utána is megmaradt. Ez mitől lehet ?
    Tudom, vedd meg eredetiben csak 2.7k etc..
  • Solyom2
    Hello.

Lenne egy olyan problémám,hogy letöltöttem egy modot a nene German Mod és amikor megnyitom azt írja ki hogy"program nincs hozzárendelve"
    Kérlek segítsetek
  • Cat 02 #23104
    Érdekesség
  • kas123
    cod2 topic
  • BIZ0906
    Mi ez túlexponált cod4?
  • Cat 02 #23101
    CoD5ből

• bujty
    ja és lenne még valami .találtam egy jó mod-ot,de nem tom hogy kell telepíteni nem tudna valaki segíteni

http://www.strategyinformer.com/pc/callofduty2/mod/22885.html
  • bujty
    heló,nem tudja valaki hogy olyan mód van e ami a fegyvereket lecseréli modern (mai) fegyverekre??ha van akkor légyszives mondjátokmeg hogy honnan lehet letölteni.
  • mademan
    Cső all
    Ezzel a configgal:
    Intel core 2 duo 2180 2,ghz proci
    2gb 800 mhz ram
    ati hd 2600 xt ddr3 256mb vga
    Ezekkel a beállításokkal:
    dx7
    1024x768
    texturák
    high
    low
    low
    És minden kikapcsolva
    értem ez alatt:
    vysnic vagy mi
    élsimitás
    meg minden és ha azt akarom hogy stabil legyen az fps em akkor muszáj csak 125 re allitani,nem lehetne valahogy felturbozni az fps kb 250re mert az egyik haveromnak 7600gt vel annyi!
    THX
  • Pianista
    jah és nincs semmi hibaüzenet.
  • Pianista
    nem használok xfiret, a cod saját szerverkeresőjét használom, és akár új szervert csinálok akár a szerverek közt kutatok akár neten jáccok akad az egér mint állat de nemtom mér, a mozgás/ugrás/gugolás megy annak rendje módja szerint, csak az egér baszaxik.
    kb. 1-2 hónapja tettem fel az XP SP3 frissítést, lehet hogy ez kavar be mert előtte nem csinált még véletlenül se ilyet.
  • DarkSector
    Nálam is sokszor hibákat jelzett ki, de másik szerveren meg normálissan működött.
    Mert ilyen helyekre, pl mint x-fire lehet saját szervert is feltenni, és ilyen vot mikor az egyik srác 1MB-es feltöltéssel tette fel a szerverét, amit máig nem tudok hogy csinált.
    Na pl ilyen helyeken simán lehetnek gondok, de más szervereken is.
    Mindenképpen próbálkozz más szervereken is, mert ha máshol jó, akkor egyértelműen nem a gépeddel van gond.
  • Pianista
    hogy érted hogy szerverhiba??
  • DarkSector
    Szerverhiba...!?
  • Pianista
    jól mondod
    am. #23077 -es hozzászólásomra tud valaki valamit??
  • DarkSector
  • bujty
    lol AK44r98k-47 lol
  • DarkSector
    Jól látod.
    Biztos így készítik. Valami fúziós technológiával.
    AK44r98k-47 a prototípus neve....
  • bujty
    remélem jól lehet látni hogy az mp44 és a kar98k összeolvadása hasonlít egy AK-ra (legalábbis az én idióta fantáziám szerint XD)
  • bujty
  • DarkSector
    Pl az aki privát szervert akar, és amúgyis van hamachija, de itt nem ez a fontos.
  • Dave0092
    ki az a agyas, aki hamachin cod2 szervert csinál? szánalom... fillérekért lehet bérelni manapság szervereket...
  • DarkSector
    Az elejét értem, de én Hamachin keresztül csinálok szerót. :P
    A másik felét nem értem a 48 illetve 25-öt.
    A késést úgy hidd el ahhogy mondom!!!!!!!!!
    Figyu.... na szóval egyik havernak van pl 2GHz-es gépe, akkor most van 512MB ram és egy R9250-e.
    Na ha bemész vele egy Dedicated: LAN hamachi szerverre (console-osra!) akkor örül a gyerek, ha nem ugrik 100ping fölé, és olyan csúszások meg akadások vannak ilyenkor, hogy én játszani így nem tudnék.
    Jah és megnéztem ott mindegy volt, hogy mekkora felbontásba nyomtam, akkor is a legjobb eredmény az kb 70-80 ping volt, amit elértem neki.
    Most 1gb rammal és HD2400XT-vel tud 50-es átlag pinggel nyomulni.

Tudom hihetetlen, én is azt hittem, hogy igaz (a 0-ás ping legendája), de ez csak és kizárólag LAN-ba nevezhetjük ténynek.

De hamachin keresztül ez egyértelműen nem válik be a gyakorlat során.
    Ha nem tesztelgettem volna, akkor azt mondanám, hogy valszeg nálam van a baj, de összes havernál így megy.
    Bocs, de most kénytelen vagyok kiállni az igazam mellett, mert a saját szememmel amit láttam, az magáért beszél.
    A válaszokat neked is köszönöm.
    Ha valamit közben megtudsz még ezzel kapcsolatban, akkor légyszíves jelezz.
    Előre is THX, cső
  • DarkSector
    Ha nem hamachin csinálod, akkor nem is beszélünk ugyanarról, mert akkor semmi köze nincs a pingeléshez.
    Így már értelek, és ez természetes.
    De hamachin ez sajnos nem így megy, bármennyire is az elméleti elképzelés logikusnak tűnik, de Dedicated: LAN mellett hamachin nem 0 a ping, hanem csak bizonyos (jelen estemben) jön össze.
    Ezért voltam kiváncsi, hogy mitől függhet ez?
    De azért kösz a választ.
    cső.
  • Dave0092
    ha lan szervert csinálsz ott 0 lesz a pinged... és már nem azért.. elég erős a pinge és cod2 be 48 as pingem van, mig cod4 be 25 alatti... nemkéne hülyeségeket irkálni... ha te vagy a szerver miért lenne késés?...
  • kas123
    én a cod2be nem dedicated szervert csináltam, hanem vmi lanosat (hamachi nélkül) és ott 0 volt a pingem + a jedi Academybe dedicatedet csináltam és ott is 0 volt végig a pingem.
  • Cat 02 #23080
    "Hogyan lehetek,,Call of duty klántag''?Már egész jól viszem veteránon is."

xD
  • DarkSector
    Igenis gépigényfüggő, mert ha nem elég erös/gyors a gépetek, akkor beállhat akár 48-ig is.
    Ez nem az ujjamból szopikáltam ebből régebben linkeltem már be teszteket, amiket a gépemen csináltam és akkor sem hittek nekem addig a pillanatig.

Természetessen mily meglepő ez azóta van, mióta meghúztam a configomat.
    Csak nem gondoltam, hogy ez a kis húzás ennyit számít.

Jah és nekem 1680x1050, minden opció fullban megy, úgyhogy ha van ekkora monitorotok, akkor szabad próbálkozni.
    Bent szerver készítés és Dedikated-et LAN-ra teszitek és ennyi.
    De majd megnézem mégegyszer mert lehet hogy csak én láttam rosszul, hogy 0 volt.

Ez nem a ti tévedésetek, hanem aki ezt a hülyeséget kitalálta, lehet hogy elméletileg így kellene lennie, de ez full hülyeség. Nekem még soha a büdös életben nem volt 0 se cod2-ben sem cod4-ben, meg haveroméknak sem.
    DE ha valaki tudja, hogy pontossan hogy kell elérni, hogy saját csatlakozásnál 0-át lehessen elérni géptől független az szóljon privátba.
  • DarkSector
    kas123 meg Gibor...
    Minden tiszteletem a tiétek, de fogjátok má cod2-őt vazze és nyomassatok LAN állásba hamachin egy konzolt. És lépjetek már be a saját szerótokra. Beszarok nektek ha ful 0 lesz az eredmény.
  • Pianista
    Hy!

azt akarom kérdezni hogy multiban az egér játék/szerverválaszás -nál mért akad mindazállat? tejjesen játszhatatlan a játék így, de a mozgás meg a többi hibátlan.
  • kas123
    csak az a baj h ez ÍGY működik :/
  • arankamama
    Most olvasom game közbe hogy van valami újj public wh, és a cseten irák hogy nah hogy működik pisti, és akkor irja hogy jól , hát szánalom :(
  • Gibor
    Miértne működne így? a saját szervereden ami a gépedről fut elég gáz lenne ha már csak 0.1 tized másodperces késés lenne... mert nemlehet mert a géped a játékod, maga a szerver.
  • DarkSector
    Jah csak ez nem így működik az a baj.
  • kas123
    ha te csinálsz szervert akk a pinged 0, ha nem akkor sz@r a géped :)(nen bírja el a szervert)
  • Cat 02 #23071
    Waron egyszer nekem is volt rup-ban 0-s pingem, game közben meg 8 :D
  • ffxi
    Akkor az baj vagy nem baj?
  • DarkSector
    nem hinném.
    ilyen max régebben akkor tudtam csinálni, ha levettem 640x480 és mindent low.ba.
    :P
  • ffxi
    Hát akkor régen vmi baj volt. Most már örülj, hogy rendbe ött. Mert ennek így kell lennie.