Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
The Matrix has you...
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Tartalmazza a nevedet, a bindjeidet, az egérérzékenységet, a grafikai beállításokat...elég sok mindent 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
/bind betû parancs szöveg
#betû - az a betû/szám/írásjel aminek a lenyomásakor elõjön a bind
pl.: 3, o, ., F5, HOME
#parancs - van pl a "say" a közös chat-be küldi a cuccokat
"record" a demo felvevést indítja.... sok ilyen parancs van
#szöveg - ez akkor kell ha üzenetet bindelsz (ez maga az üzenet amit majd kifog írni😄)
pár példa:
/bind F5 say hello
/bind 7 record
/bind - com_maxfps 125
szinezés:
Nyomd le egyszerre az AltGr és 3-as billentyût, majd utána egy számot! A beírt szöveg az alábbi színekben fog megjelenni: 0=Fekete, 1=Piros, 2=Zöld, 3=Sárga, 4=Kék, 5=Világos kék, 6=Lila, 7=Fehér, 8=Nemzetenként változó, 9=Szürke
példa:
^3Ka^1la^4pos
ilyenkor a Ka sárga lesz, a la piros a pos pedig kék 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Raktam a Cod2-be új pályákat.. érdésem: hogyan játszhatok ezekkel? mert a mission select menüben nem jelzi ki ezeket a pályákat.
a választ elõre is köszi.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Kérdezném, hogy vannak -e jó magyar szerverek ahol még aktívan játszanak a cod2 vel?
Most tervezem, hogy megveszem eredetiben a játékot....
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
cod2/main/players/neved/ és innen a config_mp-t töröld
bár ezzel a pb problémát kétlem h megtudod oldani,de próba cseresznye
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A tûzfallal próbálkoztam már. (el is felejtettem az elõbb)
A Cod 2-õt is újra telepítettem.A pb-t frissítettem, a pbsercie-t lefuttam.Ezek nem segítettek.
Akkor marad a cfg-csere (bár ezt nem tom,hogy kell,gondolom new player-rel).
Hát akkor sajna marad windows újra telepítés.
Igaszság szerint mindenhonnan nem dob ki,de én sniperezni szeretek és az ilyen serverekrõl mindig kirak.
Mindenestre kösz a tippeket.
Hmm,esetleg más ötlet?
2. rakd úrja a cod2-õt
3. cseréld le a cfg-det
4. báttyó-nak ez oldotta meg a problémát:
pbsetup leszed a evenbalance.com-ról,ez megfrissíti a pb-t
ezután a lényeg,hogy a pbservice-t ios lekell szedni,ez végignézi a gépen a pb-t,és ami nem jó azt kijavitja/elindítja..
5. rakd újra a windowsot
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném.Szóval PunkBuster gondom van.Punkbuster player kicked-del kidob.Win Xp-n játszom.Szorgalmasan vissza olvastam a fórumon és frissítettem a pbustert, lefutattam a pbservice-t,áttírtam a configba a "0" értéket "1" -re.Hmm nevet is változtattam,de mindig ugyan ez.Ennyi.Ha van valami ötletetek akkor légyzi.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Amikor (kb 2éve) megvetem a játékot, akkor iszonyat szar gépem volt...
A videokártya olyan szar volt, hogy a játékban átláttam a falakon!!
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
oda nem írják de a kommentekben 8 szor megkérdik xD
Segíts valakin, és emlékezni fog rád, amikor bajba kerül újra...
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Tehát mégegy ilyen jó szerver nincs a világon, ahol az adminok szarnak mindenre, nem tudnak berakni normális pb-t, és ami a legjobb, itt gyülekeznek a HUN scene legesleges legalacsonyabb szinten levõ tagjai, akik nemhogy csalnak, bugolnak, és ha én elkezdem blokkolni a bugolni, vagy jumpolni készülõket, még engem akarnak kickelni. Hát ez kurva vicces tud lenni. Nah erre a szerverre soha ne menjetek fel így sok idegességtõl kímélitek meg magatokat😊
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram