Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
b, vedd meg origiban vagy menj nem origi szerverre
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lécci segítsetek!Xfiren nyomom a COD2-t,de az a baj,hogy csak 2-3 szerver megy,ami megy.Ha másik szerverre megyek,akkor meg a játékban azt írja ki,hogy:
CD Key in use.Please try reconnecting later.
1.5 patchem van,és mégis ezt írja ki,de többi,ami megy az a 2-3 szerver,az gond nélkül megy.
PLS HELP ME!!!<#rinya>#rinya>
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Segítsen valaki nem tudom feltelepíteni az 1.3pach-ot C:\Win..\instaler...1.3msi hiba. Már újra raktam a játékot de úgy sem megy😞 valaki segítsen
2.Szedj le új cracket.
3.Ha egyik se jó szedd le újra a gamet.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
"Cod2_MP.exe alkalmazáshiba
A 0x4500589 memóriacímen található hivatkozás 0x0000000 memória címre hivatkozott. Az alábbi mûvelet sikertelen: read
A program bezárásához nyomja meg az ok-ot
A hibakereséshez a mégsét" .. és akármit nyomok (mégsét szoktam) kidob és a játék bezárul... ugyanez van gránátnál : ha egy gránát megöl akkor kidob... 8ezért is szoktam kerülni az ilyen szerókat) és nagyon idegesítõ pls ha valaki tudja mi a baj szóljon vagy ha mi a megoldás.. de ötletek is jók. thx hogy elolvastad 😄 sziasztok <#hamm>#hamm><#conf>#conf><#conf>#conf>
REAL MADRID
REAL MADRID
82013 files in iwd files
execing default.cfg
couldn't exec language.cfg
couldn't exec players/janika/config.cfg
========= autoconfigure
configure.csv: using CPU configuration 2 GHz 512 MB
execing configure.cfg
configure.csv: using GPU configuration "GeForce"
Measured CPU speed is 2.40 GHz
System memory is 1024 MB (capped at 1 G😎
Video card is "NVIDIA GeForce 7600 GT "
Streaming SIMD Extensions (SSE) supported
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
Mismatched REF_API_VERSION: expected 59, got 60
-------------------------------
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.
elõre is köszi a segítséget.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Azt tudom , hogy van 😊
I met God. She's black
Van meg szerver erdemes feltennem?Nagyon megjott hozza a kedvem de eszembe jut h multkor felraktam es semmi regi szervert nem talaltam...tudatlan,21stag...ha tudtok vmi jokat szoljatok,jo lenn megint egy jo kis codparty mint a regi szep idokbe <#smile>#smile>
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Origi cd kulcsom van és van olyan szerver ahol azt írja ki hogy key code in use! Miért van ez? Ki nem adtam senkinek a cd kulcsomat!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
MJ rulz Pink Team The Only One
Amúgy meg prociból 1mag erejét nézd, hiába osztódik szét 4 felé, 1 magot használ a CoD2.
Van egy problémám remélem valaki tud megoldást rá!
Szóval új configom van:
Phenom II 955BE
4Giga kingston hyperx 1600mhz
GTX460OC 1giga
chieftech 500W táp
régi confiom
athlon x2 7750BE
2giga ram
ATI 4830 512
A régivel volt 4-500 fpsem ha kiengedtem, most az újjal akrámilyen felbontáson dx7ben van ugyanennyi, ráadásul a régivel demonézés közben akadt egy csomoszór az 1000 ezzel meg ugyan annyi van demonézés közben is mint multi közben!:S
Mi baj lehet? driver esetleg inkompatibilitás?:S már kész vagyok tõle, szerintem ezzel multiban ha kiengedem lennie kéne simán 6-700 nak, de szerintem sok helyes 1000nek is!:S
segítsetek pls!😞
multiplayer elindításánál mindig rákérdez hogy akarom e csökkentett módban nyomni. És ha igen ha nem, belép a játékba nagy feketeség aztán kilép.
köszi elõre is.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,7 GHz
3GB Ram
Ati Sapphire x1950 GT 256MB ddr2
nickname: doki09
A keresõ megtalálta.
Köszi
Nem találom!
Már a players sincs ott a helyén!
Elkezdtem végigjátszani a cod2 Singleplayert.
A játékot két gépen is játszanám, otthon az asztalin meg a laptopomon is.
A kérdésem az ,hogy a mentéseket amiket eddig küldetésben elvégeztem ,hova menti a játék, hogy áttudjam vinni a másik gépemre?
Mindenhol kerestem, de sajna eredménytelenül.
Elõre is köszi a válaszért!