Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát sajna csak akkor derül ki mikor belépsz meg ha a szero nevében benne van, hogy origi.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Köszi!De honnan tudom,hogy nem origi a szerver?
a, 1.3 as patched legyen
b, vedd meg origiban vagy menj nem origi szerverre

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok!
Lécci segítsetek!Xfiren nyomom a COD2-t,de az a baj,hogy csak 2-3 szerver megy,ami megy.Ha másik szerverre megyek,akkor meg a játékban azt írja ki,hogy:
CD Key in use.Please try reconnecting later.
1.5 patchem van,és mégis ezt írja ki,de többi,ami megy az a 2-3 szerver,az gond nélkül megy.
PLS HELP ME!!!<#rinya>
Am hogy lehet a grafikát növelni hogy olyan szép legyen mint a vidiben? 😄
ezt te vagy? jól nyomod bár egy kicsit aim gyanús....😛
lolSL
kell a nosztalgia az újabb cod megjelenésére ::

Bugi Misi
kompatibilitást rakd XP-re

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Hali!

Segítsen valaki nem tudom feltelepíteni az 1.3pach-ot C:\Win..\instaler...1.3msi hiba. Már újra raktam a játékot de úgy sem megy😞 valaki segítsen

Csak nekem nem fut Windows 7 alatt a CoD 2?
már megpróbáltam ezeket de egyik se jó :S
imihaver
1.Próbáldd meg újrarakni a játékot.
2.Szedj le új cracket.
3.Ha egyik se jó szedd le újra a gamet.

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Hali. Sajnos lenne egy kis gondom a call of duty 2-vel kérlek titeket segítsetek mert nagyon idegesítõ. A gondom: játék közben sniper-al leszednek... elõ jön hogy hogyan is szedtek le és amikor bele néz a csávó a távcsõbe .. kidob ezzel az alkalmazás üzenettel :
"Cod2_MP.exe alkalmazáshiba
A 0x4500589 memóriacímen található hivatkozás 0x0000000 memória címre hivatkozott. Az alábbi mûvelet sikertelen: read
A program bezárásához nyomja meg az ok-ot
A hibakereséshez a mégsét" .. és akármit nyomok (mégsét szoktam) kidob és a játék bezárul... ugyanez van gránátnál : ha egy gránát megöl akkor kidob... 8ezért is szoktam kerülni az ilyen szerókat) és nagyon idegesítõ pls ha valaki tudja mi a baj szóljon vagy ha mi a megoldás.. de ötletek is jók. thx hogy elolvastad 😄 sziasztok <#hamm><#conf><#conf>
Ha jól tudom az ASE már elég régóta nem mûködik, használj Xfire-t.

REAL MADRID

Hagyd az ASE-et, évek óta nem fejlesztik. Töltsd le az xfire programot. Ingyenes és van magyar nyelv is.
Sziasztok!Valaki tudna segíteni?Régen éjjel nappal nyomtam ezt sa játékot multiban de most valamiért az ase nem látja a szervereket.Régen is nehezemre eset beállítani de most egyáltalán nem sikerül pedig elolvastam hozzá mindent.Kijelöltem a játékot az országot stb de nem dob ki egyet sem
hehe, ez nekem új 😄

REAL MADRID

Hali nem tudom elindítani a játékot ezt írja ki:

82013 files in iwd files
execing default.cfg
couldn't exec language.cfg
couldn't exec players/janika/config.cfg
========= autoconfigure
configure.csv: using CPU configuration 2 GHz 512 MB
execing configure.cfg
configure.csv: using GPU configuration "GeForce"
Measured CPU speed is 2.40 GHz
System memory is 1024 MB (capped at 1 G😎
Video card is "NVIDIA GeForce 7600 GT "
Streaming SIMD Extensions (SSE) supported

----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
Mismatched REF_API_VERSION: expected 59, got 60
-------------------------------
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.

elõre is köszi a segítséget.

setuh
nah ctf azt csipem,koszi!

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

pl: KHT extreme 2.6 CTF egész jó.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

szabii98
Hát az az igazság hogy én is rég játszottam és nemtudom mi a helyzet 😊
Azt tudom , hogy van 😊

I met God. She's black

setuh
Mondj egy jot 😄

szabii98
Van bõven magyar is, játékos is.

I met God. She's black

setuh
Emberek!
Van meg szerver erdemes feltennem?Nagyon megjott hozza a kedvem de eszembe jut h multkor felraktam es semmi regi szervert nem talaltam...tudatlan,21stag...ha tudtok vmi jokat szoljatok,jo lenn megint egy jo kis codparty mint a regi szep idokbe <#smile>

<#banplz>
Hello.Tudatlan szerver van még?Pár éve játszottam rajta sokat, jó lenne újból játszani rajta vagy valami hasonlon.

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

hungary27
<#banplz>
Sziasztok!

Origi cd kulcsom van és van olyan szerver ahol azt írja ki hogy key code in use! Miért van ez? Ki nem adtam senkinek a cd kulcsomat!
Majd rájössz hogy 333 felett laggolni fogsz sõõõt egy dobozra nem tudsz felugrani stb... Ha keménykedni akarnék írhatnám hogy állandó 1k fps-em van, de leszarom néha 125 el játszok.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

csuszi
mert semmi értelme?

MJ rulz Pink Team The Only One

Néha sok is.... Amúgy felette meg tiszta szar, 333 ami még néha használható, de az se jó.

Ha lehet több, miért lenne elég?
csuszi
plusz ki a tökömet érdekli hogy 300vagy 3millió fps-e van. nem elég a 250?

Amúgy hogy jött az az érzés hogy egy ilyen gépre egy régi elavult fos XP-t tegyél? Gyakorlatilag hátba szúrtad egy jónagy késsel a gépedet.

De akkor most azt mondod hogy az xp miatt? win7-el több lenne?
Lemerném fogadni hogy XP-t használsz...
Amúgy meg prociból 1mag erejét nézd, hiába osztódik szét 4 felé, 1 magot használ a CoD2.

Sziasztok!

Van egy problémám remélem valaki tud megoldást rá!
Szóval új configom van:
Phenom II 955BE
4Giga kingston hyperx 1600mhz
GTX460OC 1giga
chieftech 500W táp

régi confiom
athlon x2 7750BE
2giga ram
ATI 4830 512

A régivel volt 4-500 fpsem ha kiengedtem, most az újjal akrámilyen felbontáson dx7ben van ugyanennyi, ráadásul a régivel demonézés közben akadt egy csomoszór az 1000 ezzel meg ugyan annyi van demonézés közben is mint multi közben!:S

Mi baj lehet? driver esetleg inkompatibilitás?:S már kész vagyok tõle, szerintem ezzel multiban ha kiengedem lennie kéne simán 6-700 nak, de szerintem sok helyes 1000nek is!:S
segítsetek pls!😞
sziasztok olyan problémám van hogy amikor multiba akarok lépni állandoan azt írja hogy connecting to iwnet .reggel óta ezt csinálja és nem tudok mit csinálni.ha tudtok légyszi segitsetek.

hello vki nem tudja mi van ilyenkor?

multiplayer elindításánál mindig rákérdez hogy akarom e csökkentett módban nyomni. És ha igen ha nem, belép a játékba nagy feketeség aztán kilép.
köszi elõre is.
zico87
hibaüzenet vagy valami ? mert a cod2 már egy P3-as gépen is elindul

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

davis98
És persze XP-m van

nickname: doki09

davis98
ezen a *

davis98
Hali ! Nem tudjátok miért nem indul el ezen e gépigényen ? :

AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,7 GHz
3GB Ram
Ati Sapphire x1950 GT 256MB ddr2

csuszi
ez megszokott. sajnos sokaknál van, xp alatt.

Nekem olyan problémám lenne , hogy mikor fellépek egy cod2 szervere elég sokszor kifagy töltés közbe és ienkor ctr alt delete vagy ujraindítom a gépet és utánna jó lesz ez miért van? elõre is köszi!
biztos hogy nem. minden más tökéletesen fut egy vga hiba nem ugrik elõ soha, egy fagyás nem történik. csak itt. olvastam róla más fórumokon, nem csak nekem van bajom win7en cod2-vel.
Köszi!Meg lett!
A keresõ megtalálta.
Köszi
Na ez az!
Nem találom!
Már a players sincs ott a helyén!
cod2/main/players/neved/

Sziasztok!
Elkezdtem végigjátszani a cod2 Singleplayert.
A játékot két gépen is játszanám, otthon az asztalin meg a laptopomon is.
A kérdésem az ,hogy a mentéseket amiket eddig küldetésben elvégeztem ,hova menti a játék, hogy áttudjam vinni a másik gépemre?
Mindenhol kerestem, de sajna eredménytelenül.
Elõre is köszi a válaszért!