Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak azt nem értem hogy nekem mi módon állt át 15re...
feltételezem nekem is -1 volt elõtte mivel addig nem dobott le sehonnan
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
vmi rate 25000 volt a beírandó😄
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
eddig nem írta, csak 1 órája kezdte el és alig hogy fellépek már repülök is
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
A patchet rendszergazda ként futtasd,és ugy legtöbször mûködik.
Fákjúal!
A segitoknek jutalmat/premiumot nem tudok ajanlani csak egy nagyon halas, szivbol jovo koszonetet, elore is koszi 😊
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
Amit megfigyeltem, hogy mikor így szaggat, mindig lassabban tölti be az adott pályát.
Érdekes, hogy akkor mindig jól megy, mikor skypen beszélgetek közben a haverokkal.
Frissítettem a pb-t és a szerverrõl kidobva ezt írja ki :S.
Thanks elõre is.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Elõre is kösz!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
The Matrix has you...
Vasárnap késõ este a TV2 mûsorra tûzi az Ellenség a kapuknál címû filmet...
Snipereknek a megtekintése kötelezõ😄
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A losing key packet-re megoldás?!
itt olvasd el a hosszú szöveget, meg a hozzûászólásokat is...
"Losing key packets "-hiba üzenettel kidob a játél, Mi lehet a hiba????
A játék eredeti,Pb frissítve.
HELP
nem csak admin ha engedélyezve van a vote call legalábbis cod 4ben ez a neve a 2ben nemtudom!
akkor mindenki tud de ez megint gázos szeró ahol szavazni lehet mert összevissza nyomkodjják a pályákat meg rugdossák ki az emberkéket!
KÉrdezném ,hogyehet szavazást indítani a kirugásról?
CSak admin tud? THX
hogy csíter! különben ennyit jelent a sok fps külömbség!