26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• madmanic
    routered van?
  • bauer15
    ebben valaki tudna segííteni?
    köszi
  • Falcon87
    Kamény volt tegnap este, felmentem a kedvenc szeromra, erre mit látok? Ez csíter, nem, mer az csíter meg az is. Nem mer csak az WHs buzi, nemmiis, mer aimos... Veszekedett mindenki. Úgyhogy ma este kihagytam.
  • Dave0092
    ne legyetek már ilyenek, hogy láma azért mert leirta hogy volt fent egy csalo a szerveren és állandoan pillanat alatt lelötte... ez bizony csalás.... ma én a szerverünkről kidobtam valakit, mert 34/0 elég fura, és spec-ből lehetett látni hogy nem megy le az élete hiába lövik... nah akkor ő is pro volt vagy csak képzeltem mi :D?
  • trimre
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1107873273&no=23332]#23332[/URL] PLS!
  • Miskolc88
    permban lesz te..
  • madmanic
    all in..
  • madmanic
    ide is beszartad? lesz itt annyi bünti össze se tudod számolni...
  • Milka
    nyerj pókeres ajándékokat,csak 1 kattintás!
    új fórum:start Póker

Segíts másoknak,vagy csak legyél profi,vagy csak ingyen ajándék kell? látogass el
  • Peetboy
    Az ember az nem robot nem gép, hogy mindig ott teremjen ahol a másik van. Ezt csak AIM és WH csinálhatta.
    Nálam ez történt mindig ugyanaz az ember lőtt le 1 pillanat aladt, ahogy feléledtem, bárhol is tett ki a játék.
  • BIZ0906
    Mondjuk itt csak 5 pontot ér egy flag kb 4-et vittem be xD, bár TDMbe kicsit másabb az nem a favoritom :)
  • kas123
    emiatt a felfogás miatt vagy hunpistike
  • ffxi
    De asszem TDM-ről beszélt a tag.
  • BIZ0906

De ilyen van xD
  • Peetboy
    Aha, persze, de olyan hogy 137/10 ilyen stat nincs. Bárki bármit mondhat nekem.
    Az meg nem létezik, hogy bárhol kitesz meghalás után, mindig ugyanaz ott terem mellettem és lelő.
  • trimre
    Helló
    Az a gondom, hogy a cod2-ben LAN-szervert szeretnék létrehozni. Ez sikerül is, de a szerver a listában se nálam, se a másik gépen nem látszik. Van routerem, TP-LINK TL R460. Beállítottam a port forwardingot, a portforward.com leírása alapján. Így se működik. Valaki, akinek volt már ilyen gondja, kérem írja le, hogy csinálta meg! Vagy ha csak ötletetek van, akkor is írjatok pls!
  • kas123
    a hunpistike szerint
    -rögtön csíter valaki ha jobb nála
    -rögtön csíter valaki aki tapasztaltabb nála (tudja h hol vannak a spawnpontok és kaki módon azokra campel)
    -rögtön csíter valaki ha jó a statja
    -rögtön csíter valaki ha sok fejest oszt
    -rögtön csíter valaki ha tudja hogy hol kempel
    -rögtön csíter valaki ha nem süket és meghalja a pléjerek trappolását
    ...
  • Peetboy
    Mi a bajod?
  • kas123
    hunpistike aka peetboy
  • Peetboy
    Dehogynem csíter, menj fel rá, aztán megtudod. Mellesleg 137/10 volt a Statja.
  • bauer15
    hali ezt a linket kapom
    ez eddig amúgy elő se jött ma kezdett el szarakodni
  • Falcon87
    Nem csíter, csak kaszálja a spawnolókat :S.
  • Peetboy
    Most játszottam egy serón és borzasztó milyen sok csiter van. Ahogy feléledtem már újra meg is ölt. Akárhol tett ki, egyből megölt. A FEAR-ben láttam ilyet, hogy állandóan megölt.
    Az ilyeneket ki kéne rúgni egyből.
    A COD4-ben folyamatosan frissitik a PB-t és a Patchokat, de ebben úgy látszik nem. Megállt a tudomány az 1.3 Patchnál.
  • Falcon87
    roflmao
  • ffxi
    War-tunk! A gyereknek rohadt jó stat-ja volt. Már gyanús volt, mert kibaszott gyors, oszt kidobta a PB max fps 40-nel. Bekonfigolta magának rendesen, ezért játszott úgy. Szinte fázis késés az egész gyerek a szemunkben, ezért lelő mindenkit. Visszacsatizik "max 40fps LOL!" néven. Ez már fáj :(
  • Falcon87
    Ez az Xfire egy ÓTVARFOS. Már egy hete nem jegyzo meg az adatokat.
  • toto11
    pontosan mit ír ki?
    hol akarod megnézni? xfire-n?
  • bauer15
    hello ho llehet megnézzni hogy mennyit jáccottam edddig?
    és néha ha belépek egy szerverre pár mp után kiír valami Punkbusterrel kapcsoltaos dolgot
    az micsodaM?
  • Miskolc88
    xd
  • Falcon87
    Ja, az kérte a kulcsot? Az már más :D Egyébként 7 napos reg... Biztos ezt akarta kérdezni :D
  • Miskolc88
    Én nem nézem le a 12 éveseket,félreértés ne essék.
    De előbb kért cd kulcsot.
    de legalább normális
  • Falcon87
    Miért pöcs? Nem tehet róla, hogy akkor született... És szvsz 12 évesen senki se tud jól angolul. Tisztelet a kivételnek. Am legalább van ízlése :D
  • RAZOR27
  • Miskolc88
    az van hogy valszeg 12 éves pöcs vagy XDSXDXDXD
  • Loufee
    hello!
    én nem tom miért, de az X-fire regisztrálást nem fogadja el.
    Ezt írja: Sorry, but you are not the right age to register for an Xfire account.
    help me please
  • Falcon87
    HELP ME! KB. TIZEDJÉRE REGELEK ÚJRA AZ XFIRE-N. NEM JEGYZI MEG A PROFILT. MIT TEGYEK?
  • Falcon87
    Sztem is.
  • RAZOR27
    xD ez remélem csak poénból kérdezted
  • madmanic
    valószínű....
  • Falcon87
    Vedd meg... Én is meg fogom.