26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• red bull
    hány óra codnál tartok---> mivel kb 1 éve töltöttem le az x-firet mert az ASE beadta a kulcsot ezért szerintem nem 1600 nál de tudodmit, már nem kockulok annyit mint kb 3 éve (napi 6-8 óra) mert már nem vagyok 12 éves, és kurvára nincs értelme az egésznek. De egyébként én nem dicsekednék azzal az 1600 órával, mert az aztjelenti hogy a gép az életed, én arra lennék büszke hogy ki jáccik kevesebb órát. A 4 évet meg azért mondtam mert 4 évig télleg játszottam folyamatosan de rájöttem hogy semmi értelme, de azért még tudom ki a csiter meg h ki nem. Ennyi téma lezárva.
  • RAZOR27
    Waz, én abbahagytam a codozást asszem egy időre, sok kis pöts miatt...
    Nemtudják felfognia koczka fejükkel, hogy egy tök béna kezdő is leszedheti őket szerencsével...pont ezvolt első játékom alatt is, nagy "pro" 11éves gyerkőcöt sikerült eltalálnom, erre a pofámbavágja, hogy wallhacket használok , nemtudom, de én nemszoktam leszólni ha valaki leszed, örüljön neki, néha még egy nice shot-ot is odabiggyesztek, de már unom a seggarc társadalmat.... feladom :D nevetséges.
  • red bull
    xD
  • Falcon87
    np :)
  • Falcon87
    "saját modom is van"
    Ja: Call of Hunpistike XD
  • Dave0092
    ja ok bocs, nekem csak 1300
  • Falcon87
    "és mind az 5-etöktöl együttvéve többet játszottam már a cod-al"
    Már sry, te hunpistike, de nekem megvan a 2000. órám... És nem is viszem túlzásba a játékot...
  • Dave0092
    hány ora codnál tartasz? csak cod2-t nézd, ne számold össze az egész gyjteményed
  • Dave0092
    http://www.gametracker.com/search/cod2/HU/

itt a 2. döncsd el aztán magad... azt meg ne modn hogy nembirok összeálitani egy sort arrol hogy engedélyezve legyen-e a csit vagy nem... saját modom is van, akkor valoszinuleg egy sort csak betudok állitani
  • Jaffa 2843
    hali
    valaki tud magyar origi szervert?
  • red bull
    azmondja nem megy le az életjelző csík. hát igen vannak ilyen láma adminok akik azért vesznek szervert hogy betudják állítani a csítet.

ui.: MÉG 1 SZER HOGY ÉRTSD MEG, NINCS OLYAN CSIT HOGY HALHATATLAN LESZEL, ÉRTSD MÁR MEG TE HUNHIGH "TÖBBET JÁTSZOTTAM MINT TI" HUNPISTIKE. Nemtudom hol játszottál te 4 évnél többet. Jah de várjunkcsak, igen, eszembejutott: leszállította neked az activison a játékot több évvel ezelőtt. SZÁNALMAS VAGY ÖREG
  • Dave0092
    Annyira szánalmasok vagytok de tényleg... belém kötöttetek vagy 5 en, és mind az 5-etöktöl együttvéve többet játszottam már a cod-al... sohasem csiterezek senkit, de fogjátok már fel. mivel magyarázzátok azt hogy alul az életjelző csik(van ilyen ha kell küldök rola képet :)) nem megy le neki, hiába lövik egész pályán keresztül és 34/0 statja van, és gránát neki megy, mg, meg az egész szerver őt lövi és nem hal meg... az szeritntek csak "pro" mer akkor tévedtek... Vagy akinek minden egyes találata fejes, nem makk-rol beszélek, énis lövök néha no zoom fejest pálya végéről... arrol beszélek hogy mivel magyarázod azt hogy nem céloz egyáltalán, csak nyomja a bal gombot, é saz AIM szedi a fejeseket, itt 67/0 stat képzödött... 6 perc alatt... vagy irjátok be youtubera hogy cod2 aim, aztán meglátjátok miről beszélek.... nem magyarázok többet mert ugyis hitetlen az egész banda...
  • red bull
    sorry, nemtudtam hogy bugos a forum, valami modival vagy valakivel töröltessétek a hsz-t , sorry még 1 x
  • BIZ0906
    Még egy pár ilyen DDDDDDDDDD elfért volna nem?
  • BIZ0906
    Na miért hol van ilyen?
  • red bull
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. NO COMMENT, ÉS MÉG FOLYTATJA A LÁMA xD ISTENEM
  • Dave0092
    de szerintem ti még nem láttatok max csak hallottatok a csalásrol, szerencsétek hogy ahol jáccotok ott nincsenek ilyenek
  • Dave0092
    jesszus hova kerültem... na ha lesz fent csiter le demozom nektek... és van örök élet csit, és nincs engeédlyezve a szeron
  • kas123
    nah menj és nyiss egy topicot a cod8nak is
  • BIZ0906
  • red bull
    FOGD MÁR FEL TE GYÖKÉRALADÁR HOGY NINCS ÖRÖKÉLET CHEAT (KIVÉVE HA ENGEDÉLYEZVE VAN A SZERVEREN). Jah és hogy mp44 el fejeseket lő, lövök én neked mindjárt olyan fejeseket hogy beszarsz. Pl multkor csipáztam, belőttem no zoom-al egymásután 2 fejest makkból, ilyetszól a gyerek hogy "no zoom aimos köcsög, odamegy a naded ahol én vagyok, nade aim pff -.-", mondom gratulálok a kocka fejednek, erre kick. MAGYAR SZíNVONALNAK HíVJÁK AZ ILYET, SZÁNALMAS...
  • Falcon87
    Szánalmas vagy. Azért kickelsz valakit, mert pro? Hiába lövik, akár mg42-vel is, ha nem találják el... :P.
  • Dave0092
    Én rajtatok röhögök :) én hunpistike? onnan szürőd le, mert kidobtam oylanokat akiknek másodpercenként 2 fejese lett, vagy akit hiába lőnek 30 an thompsonnal, nem megy le az élete? lehet ti is ilyenek vagytok, vagy ilyenek között játszotok... de szolj ha ne kellet volna kirakni őket...
  • kas123
    *a cheat témán kívül
  • kas123
    A cheat témán sztem mindent lehet itt, a nagy piros szöveget már szvsz tök fölösleges betartani. Volt már itt minden és senki nem szólt érte. Szal nyugodtan írj akármit ami a cod2vel kapcsolatos (és nem csalás).
  • red bull
    kas-al minden hozzászólásba eggyetértek teljes mértékben.

Ui.: Dave, hunpistike aka peetboy, legalább 10 percig röhögtünk rajtatok a haverokkal mert annyira láma beszólásokat szoltatok... Uristen, ez már beteges, és kb ovodás szint.
  • krisztianp16
    Mit lehet itt???Szinte minden tilos.
  • ffxi
    Mi az a hax?
  • Chester1
    Fucking PRo?!

új FragMoviem, vélemény jöhet, ha nem elég meggyőző, akkor eredeti méretben és minőségben lehet innen tölteni ---> .eXternal Clan Website

(nem reklámként linkeltem)
  • kas123
    GRATULÁLOK!!!! (remélem erre vártál)
    nem állok le veled kötöszködni...mivel nincs értelme...

Ez a komment már kikívánkozott belőlem (remélem veszitek a fáradtságot és elolvassátok):

Sajnos szinte sz@rt se lehet tenni a magyar cod2s játékosok nyomorultságos viselekdésének javítása érdekében.
    Szinte mindenki azt hiszi, hogy ő a "jani", közben meg...(egy 12 éves hülyegyerek szellemi szintjén levő srác (bocsánatot kérek a normális 12 évesektől).
    Én (a 3 éves codos "pályafutásom" alatt) alig találtam olyan klánokat (warozgatva) akik nem szóltak be, ha esetleg nyerésre álltunk ellenük, vagy épp ők vertek el minket.
    Az előbbi esetben a szokásos "cheater, cfg-s, fps-makker..." szöveget nyomató üzenetekkel társultak a warok (vagy épp ezekkel fejeződtek be, és vagy banolva lettünk a szeróról vagy ők disconnecteltek).
    Az utóbbiban, pedig a "hahaha lowok, szánalams hogy ti waroztok, azt a pár menetet is csak bemakkoltátok..." szövegek jöttek, és ez van olyan rossz, mint a csíterezős szöveg. Az efféle "highok"-nak túl nagy a képük, a szórakozni vágyó kevésbé jó cod2s társaikat ott tiporják el ahol lehet. Ezzel elvéve a kedvüket a waroktól, vagy épp az egész játéktól, vagy ha tovább játszanak az illetők akkor is bennük van a tüske, hogy beszóltak nekik, és legközelebb amikor ők fognak nyerni egy wart, ők is befognak szólni az ellenfélnek....

PUB-on még rosszabb a helyzet.
    Az elmúlt fél évben 2-3 olyan esetre emlékszem amikor tényleg jó volt pubolni. A legutóbbin senki sem szólt be a másiknak, mindenki csinálta dolgát, és a menet végén szinte mindenki beírta h "gg"-t, és nem csak úgy, hanem mert tényleg mindenki élvezte a harcot (ez igazán ritkaság számba menő harc volt, szal nem felejtem el :)).
    Általában sajnos nem így vannak a dolgok, ha van 1-2 jól játszó játékos akkor rögtön csíterek. Persze tényleg vannak csíterek a játékban, DE KÖZEL SEM ANNYI, MITN AHOGY A SOK HUNPISTIKE AZT HISZI!!!.

A cheatereknek is lenne pár mondatom:
    rögtön kezdem pár kérdéssel:
    -Mi értelme van csalni?! Mitől jó ha egy program lő helyetted, vagy épp látod, hogy hol vannak az ellenfelek? Miért nem gyakoroltok sokat, hogy program nélkül is letudjátok lőni az ellenséget? Miért nem hagyatkoztok a fületekre a szemtekre és a megérzésetekre?
    -Sokkal jobb érzés lesz úgy öldösni az ellenfelet úgy, hogy csak TE és a FEGYVERED vagy (+ a csapattársak :)).

utóirat:
    Amikor játszotok, és egy jobb játékossal találjátok magatokat szembe egy szerveren. Ne kezdjetek el csalni, vagy csalózni. Ne szóljatok be neki. Ne meneküljetek el a szerverről.
    ...hanem...
    TISZTELJÉTEK a tudását. TŰZZÉTEK KI CÉLUL azt, hogy jobbak lesztek nála. HARCOLJATOK vele, hiszen így tudtok fejlődni. És talán a legfontosabb, mindeközbe ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT, hisz ez a lényege egy játéknak. :)

Jó cod2zést mindenkinek, gl hf :).
  • bauer15
    igen arról megy át egy modembe
    viszont 1 hete játszok már vele és pár napja jelentkezett csak.
  • Dave0092
    akkor elmondod nekem okos barátom, hogy a halhatlanság a cfg-n kivül micsoda :)? pb van, a legujabb :) JAhhh és nem 1 hete játszok... lassan 1300 ora cod-nál tartok... és hát ha belépek egy pályára fele időnél, még akkoris a végén +30-40 pontot ráverek az ottani elsőre :)
    Deh szivesen megnézném te hogyan is játszasz :) szórakoztatna a nyomuroltságod :)
  • kas123
    dave nyugi, attól hogy te is a veszteni nem képesek táborát népesíted nem kell dührohamot kapni, amikor ezt a szemedbe mondják

és a cfg tényleg nem csit (a haxos cfg-ket a pb kiszűri, szal azoknak nincs értelme)
  • kas123

• Dave0092
    ja és nem tudom hány éves vagy, szerintem rosszul irtad be. de te kurvára elvagy tévedve... beszopod azt mint a többi nagyarc, hogy " a cfg nem csit", nincsenek pb mentes csalások... Nah én minden nap látok olyat a szeronkon hogy a legujabb PB mellett csak fejeseket osztogat célzás nélkül... ma is ez a halhatatlansági csalásra is biztos aztmondod hogy csak a többi 31 player a láma.... ha ezt mondod, akkor te is csalsz...
  • Dave0092
    onnan te fasz, hogy az én szeremon van életjelző csik, és ne mond nekem azt, hogy midenki (32 es szeron) lövi, és nem hal meg,...
  • Gibor
    Hunpistike:

A többit meg majd holnap :) ha kell még a demot youtube-ra is feltöltöm anynira nevetséges... már annyira nem érdekelt semmi a köv mapon hogy csak mentem a semmibe ezek meg végig írogattak... de majd a holnapi képekben lesz az izgalom...
  • Peetboy
    Jól van, köszönjök Emese.
  • kas123
    a szerverünkről kidobtam valakit, mert 34/0 elég fura...
    1- gratulálok
    2- te látod az életcsíkot (ami nincs)? :O:O:O

héééjj hunpistikék, most fiygeljetek: A nagy hiedelemmel ellentétben nincs egetrengetően sok csíter, viszont rengeteg láma, veszíteni nem képes, elkényeztetettt ******* van.
  • madmanic
    pb frissítve?