Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
X-Fire:iceq9999
Tgf van részlet ha felveszel!"Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!" ezért is nem írok többett!!!
De viszont a magyar pub meg szánalom😄
www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Valaki nem tudja hogy hogyan lehet feketével írni mert azt tudom hogy a 0 a színkódja de ha megnyomom akkor bezárja a consolt. Valaki tudja?
De a többi szín mûködik.
Léhyszi vegyetek fel mer segíteni kellene valamiben!
ird be: pb_sv_update
nem csak engem vágott ki és ezért kérdem, de silent ban zal dobhatom ki az origimet :S
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
és ugy 30/60 mp mulva kivágott AIMBOT #50140-el :S
Ez miért lehet? Kérem csak oylanok irjanak akiknek van origi, és értenek hozzá, felmentem mircre beszéltem thelamb al azt mondta h evenbalance most ir vissza nekik :S szerintük pb bug lol
Noorbi - a számítógéped és a szerver között forgó csomagok számát szabályozza, a 100 az jó érték 😊
Alpha blending. Aki tud kérem segítsen!!!!!!!
// Delay (in seconds) between welcome messages (default "1")
set awe_welcome_delay "2"
// Welcome messages that are displayed to new players
set awe_welcome0 "^4Üdv ^7a ^5fedélzeten"
set awe_welcome1 "^6Kezdödjön ^4hát ^7a ^5harc! ^1Go"
set awe_welcome2 "^6Mindenkinek ^7jó ^5lövöldözést ^2kiván ...^1Klán"
set awe_welcome3 "^6www........hu"
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Azt szeretném kérdezni hogy mikor felrakom a játékot(tört)azután felteszem
az 1.3-as patchet és csatlakoznék a serverhez xfiren keresztül csatlakozik és amikor el kezdenék játszani a játék megy csak éppen a kép hót fekete vagy fehér!!
Mi a baj??
Több havernak is megvan nekik mûködött!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!