Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Valamint figyelmeztetnek, hogy otthon KÉRLEK ne teszteld ezeket a programokat, hogy "mûködnek-e" vagy sem, mert bannolhatnak a nagy tesztelésed közepette😊 csak küld el nekik, õk majd foglalkoznak vele.
The Matrix has you...
valaki bogarásza ki nekem nagyábol mit jlent, mert igy reggel 7 kor nincs türelmem kibogarászni 😊
üzenet:
even irta:
Hi!
Thanks for sending this in. We will test this out and add detection for
this if it is needed.
As a reminder, PLEASE don't test any hack out yourself to see if they
"work" or not. You're liable to unwittingly get yourself banned in the
interest of helping us out. Just send in the hacks and we'll take care
of it.
Thanks for your support!
xxxxx wrote:
>
> Hello!
>
> I write about Hungary. I would like to report a cheat/hack. Call of
> Duty 2 in can be found. His name: Dull_015. Almost like that than
> ESP.A Spyware Doctor signals a high-level infection. I am begging you
> let it be corrected as soon as possible. When he will be new PB
> refreshing?
> I say thank you for it!
>
> With respect: Single ANTI Cheater player
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
És hol tudok belépni ebbe? 😄 Betette a géjm könyvtárába oszt jóvan. Gondoltam vmi exe van hozzá, de ezek szerint tévedtem, v nem lelem :S.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Azért nevet kaphatnék?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
The Matrix has you...
Ui.: Segítene nekem valaki abban hogy megirja az evenbalancenak angolul mert nekem nem nagyon megy még az angol :S (MÉG 😄)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)
nemindult el a punkbuster.b folyamat.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Gondoltam meg veszem a Cod2-t eredetiben, hogy tudjak multizni vele.
Megrendeltem, másnap meg is jött.
ÉS!!!! Nem jó akód amit adtak hozzá! Valamint a DVD is sz@r mert alig olvassa be a meghajtó. Vissza küldtem nekik postán azt ígérték ki vizsgálják hoby tényleg hibás-e, és ha igen küldenek másikat.
Azóta se halottam felõlük, igaz még csak két nap telt el.
Csak azt akartam mondani, hogy meg akartam venni eredetiben, mert ez a játék szerintem megérdemli hogy meglegyen...és még ez sem adatott meg.
Olyan mérges vagyok hogy már a Cod2 szó hallatára is fel megy a vérnyomásom! <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Tudnátok belinkelni egy Filterst, mert nem találja meg az ASE a szervereket.
Köszi elõre !!!
...::::::...
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Fákjúal!
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
mondjuk