Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
am (hülye kérdés jön, felkészülni) mien a zombis szeró?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Cicaaa
sztem ez a legjobb

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)

Cicaaa
193.221.95.209:28976

bocs nemtom használni az xfire-t mert butavok hozá és aki tud zombis szerver ip-et akor agyamár meg elöreis kösz
bigapó
Nagyjából annyi, hogy megköszönik, hogy elküldted nekik ezt a hack-et, leteszteleik és berakják a punkbusterbe amennyiben szükséges.
Valamint figyelmeztetnek, hogy otthon KÉRLEK ne teszteld ezeket a programokat, hogy "mûködnek-e" vagy sem, mert bannolhatnak a nagy tesztelésed közepette😊 csak küld el nekik, õk majd foglalkoznak vele.

The Matrix has you...

Na irtam az even-nek... válaszoltak

valaki bogarásza ki nekem nagyábol mit jlent, mert igy reggel 7 kor nincs türelmem kibogarászni 😊

üzenet:

even irta:
Hi!

Thanks for sending this in. We will test this out and add detection for
this if it is needed.

As a reminder, PLEASE don't test any hack out yourself to see if they
"work" or not. You're liable to unwittingly get yourself banned in the
interest of helping us out. Just send in the hacks and we'll take care
of it.

Thanks for your support!

xxxxx wrote:
>
> Hello!
>
> I write about Hungary. I would like to report a cheat/hack. Call of
> Duty 2 in can be found. His name: Dull_015. Almost like that than
> ESP.A Spyware Doctor signals a high-level infection. I am begging you
> let it be corrected as soon as possible. When he will be new PB
> refreshing?
> I say thank you for it!
>
> With respect: Single ANTI Cheater player

Legend Killer
Nahezténylegfelejtõs 😄, de azé thanks mégeccer és majd eccer tán összejön ez 😄... csináltam ezt-azt, két vonalat, meg a locale-nál bejelöltem Normandiát és zöld fû, oszt elmentettem, mint proba 😄... gondolom szart se ér 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Feltettem.
És hol tudok belépni ebbe? 😄 Betette a géjm könyvtárába oszt jóvan. Gondoltam vmi exe van hozzá, de ezek szerint tévedtem, v nem lelem :S.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Thanks.

red bull

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Legend Killer
Az vagyok, csak gondoltam összedobok1atom király Omahát... v hasonlót.
Azért nevet kaphatnék?

red bull
Van! De szerintem ha kezdõ vagy akkor belese kezdj mert nehéz. (Szerintem)

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

kas123
de van

Legend Killer
akkorhátnincsolyanprogiamivellehetnemapokatkészíteni

irtam az even-nek...

berlinboy6329
a 4 se megy

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Nem azt...Leszedtem a márciusit...Most CoD4-nél is ezt csinálta,azt most próbálom ki(azt újraraktam)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

bigapó
a játék dvd-én lévõ directx-et raktad fel? azt is kell, olyan van rajta amit most hiányol, ha már felraktad akkor nemtom😊

The Matrix has you...

red bull
Ment a PM

berlinboy6329
Most pakoltam ujra a winfost és nem tok COD2-õzni mert vmi DirectX errort ir ki.Felpakoltam a legujabbat,utána is.A gém nem indul úgy ha nincs ujrarakva?

mi a hack neve pontosan?

red bull
Látod ennyi a különbség két ember között. Épp ezaz bazdmeg hogyha használnám nagyba akkor eszembe se jutna megirni az evenbalancenak hogy mivan hanem megvárnám mig kidobnak egy hónap mulva egy pb frissítést. Amugy nem Private Hack hanem egy ingyenesen letölthetõ bárhonnan beszerezhetõ hack ...

Ui.: Segítene nekem valaki abban hogy megirja az evenbalancenak angolul mert nekem nem nagyon megy még az angol :S (MÉG 😄)

kas123
gratulálok...csak van 1 pici különbség, vannak emberek akik NEM JÁTSZANAK VELE!, hanem megnézik h a pb átengedi e, és ha igen akkor megpróbálnak 1 megoldást találni h a pb megállítsa (vagy maszekilag, vagy elküldik az evenbalancénak)....

Legend Killer
lehet cod2höz egyedül is készíteni állat mapokat? Ha igen, milyen progival, hol lelem?

private hack? küld el az evenbalance-nak, angolul ird meg nekik, hogy cod2-esre valo, pb nem észleli, blabla

nem kérem nekem is van olyan.Na látjátok ti nagy prok is használjátok a fun kedvéért?

red bull
Bocsi, nem észlel, elirtam, de már javítottam.

NEOreg3
ha észleli a PB, akkor mirõl beszélünk

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

red bull
Nem tudja valaki hogy hogy lehet csitet felkûldeni a VAC-nak vagy a PB-nek mert van egy csit amit NEM észlel a PB és detected-é kéne varázsolni. Vagy van-e valaki aki esetleg megtudná-e csinálni, ZICO nak már irtam de nem irt vissza :S. Elõre is kösz. PM BE PEDIG PLS NE IRJATOK RÁM HOGY PLS KÛLDD MÁR EL ... stb stb (azért irom mert egyszer már volt ilyen egy másik játékba egy másik hack al...)

Cicaaa
Az xfire néha kevesebb szervert talál mint a másik, és kibszott lassan frissit😊

Cicaaa
http://www.sajtospufi.extra.hu/download.php?list.9

Sziasztok! Nem tudtok vmi jó mapszerkesztõt?Ha lehet akkor angol, de ha magyar az se baj.<#help><#help>
ffxi
Hû télleg 😊

Fákjúal!

RAZOR27
resatrt is?
nemindult el a punkbuster.b folyamat.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ffxi
Ez mi ez? Pedig frissítés is megvolt.

Fákjúal!

CoD2 kac kac XD egyébként én is megfogom venni 😄 "de most úgy kkkoommmojan" XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Mondok egy jót.
Gondoltam meg veszem a Cod2-t eredetiben, hogy tudjak multizni vele.
Megrendeltem, másnap meg is jött.
ÉS!!!! Nem jó akód amit adtak hozzá! Valamint a DVD is sz@r mert alig olvassa be a meghajtó. Vissza küldtem nekik postán azt ígérték ki vizsgálják hoby tényleg hibás-e, és ha igen küldenek másikat.

Azóta se halottam felõlük, igaz még csak két nap telt el.

Csak azt akartam mondani, hogy meg akartam venni eredetiben, mert ez a játék szerintem megérdemli hogy meglegyen...és még ez sem adatott meg.

Olyan mérges vagyok hogy már a Cod2 szó hallatára is fel megy a vérnyomásom! <#violent><#violent><#violent><#violent>

Doog
OKÉ

...::::::...

red bull
Használj x-firet meg az ASE sose fogja megtalálni mert 1 kalap ....

Doog
Sziasztok !!!

Tudnátok belinkelni egy Filterst, mert nem találja meg az ASE a szervereket.

Köszi elõre !!!

...::::::...

nem tudja valaki hogy kell?
<#help><#help><#help>

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

kas123
-van cd kulcs védõ progi cod2.hu-n fennvan
-Elég átírni a cd kulcsot

ffxi
Hali! Elég csak átírni a warez cd kulcsot az origira vagy rakjam fel újból az egészet? És hallom olyan pletykákat, hogy ellopják az origi kulcsot. Mennyire igaz ez a pletyka?

Fákjúal!

Hello MeatBot evel a programmal hogy lehet elõhívni a bot-okat? Segitseteg pls nagyon kell.<#help><#help><#help>

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

pb_sv_cvar com_maxfps IN 40 250
mondjuk

red bull
Hogy tok szerveremre FPS korlátot rakni? 250 mondjuk (:

Hogy lehet olyan nevet beírni amelyik a chat-ben is színes? Azon kívül, hogy beírom a szín parancsát 2-szer?
ffxi
megoldódott

Fákjúal!

red bull
Megnyitod elõszöris a Multiplayer.exe-t és beirod a consoleba hogy /demo "demoneve"

ffxi
bocs a zavarásért. vettem fel demót cod2-ben. melyik paranccsal lehet lejácani?

Fákjúal!