Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
valaki mondjon még zombis ip-ket Pls! tenksz!

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

szép munka köszönjük<#eljen>

uristen

Áh irónikus mûvek ftw 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

OMG ez ugye csak vicc..? <#banplz>

BIZ elég nyílván való a név. Bár azért szürke a szürke mert fehér alapon elég szarúl mutatna, legalább is nálam fehér a szövegbeírós hátér. 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Panzermeyer
Nem tudom, h készült-e már ilyesmi, de összegyûjtöttem néhány nagyon fontos dolgot kezdõ CODosoknak, de haladók is hasznosíthatják õket, hogy a presztizsüket növeljék ezáltal.

HOGYAN LÉGY MENÕ CODOS

Nagyon fontos a játékban a megfelelõ névválasztás, ezt mindeki jól tudja. De mielõtt még bármilyen nevet is kitalálnál magadnak, szükségszerû, hogy a neved elejére, vagy végére odabiggyeszd a HUN tagot. Ennek az itthoni szervereken, de a külföldieken is fontos szerepe van. Hazai szerveren azért jó, mert így legalább tudják, hogy elõdeidet legalább az Árpád-házig vissza tudod vezetni, és mindenképpen magyarnak tartod magad. Külföldin azért lényeges, mert tudni fogják ki az úr a pályán, bizonyára hallottak már Attiláról, a hunról, így rettegni és tisztelni fognak téged.
De térjünk vissza a névválasztásra. Mindenképpen valamilyen ismert személy nevét kell, hogy válaszd. Mint például Ryan közlegény, Vaszilij Zájcev, König õrnagy. Eme utolsó kettõnél fontos, hogy fegyver választáskor a rifle típusokat preferáld. Azonban nem mindig szükségszerû kiírni a nevet teljes hosszában, elég, ha csak Ryannek, vagy Vaszilijnek aposztrofálod magad, mindenki tudni fogja kirõl is van szó. Tehát a névválasztással is nagy tiszteletet tudsz kivívni magadnak.
Az esetben, ha lány vagy, igen nagy jelentõséggel bír, hogy a nevedet becézett formában használd, vagyis a végére hozzáilleszd a -ka/-ke kicsinyítõ jelzõt. Így mindenki tudni fogja, hogy te tényleg lány vagy, és még aranyos is. Emiatt az ellenfél csapatából kíméletességbõl kevesebbszer fognak fejbelõni, vagy leütni, inkább humánusságból az aknamezõ felé fognak hessegetni.
A nevedet sokféleképpen írhatod, de kötelezõ, hogy az "i" betû helyett 1-et, vagy ! jelet, az "a" betû helyett @-ot, vagy 4-et, az "e" betû helyett 3-ast, az "o" betû helyett pedig 0-t írj.
Meghatározó jelentõséggel bírnak még a színek is. Ha a nevedben szerepel a HUN tag, szükségszerû hogy a piros-fehér-zöld színkombinációval írt neveddel kitûnj a szürke átlag játékosok közül. Az igazi lámák a HUN tagot és teljes nevüket is csak fehérrel tudják beírni. Lányok esetében elkerülhetetlen a rózsaszín (gyk. pink) betûválasztás! Így már egészen biztosan nem fognak összetéveszteni egyetlen hímnemû játékossal sem.
A tisztelet kivívásának elengedhetetlen kelléke a menõ be- illetve elköszönések. Mint például: "csá csumi csá!", "csákómákó!!!!!44", "pálinkás jó reggelt". Ha így köszönsz, mindenki tudni fogja, hogy te egy menõ srác / lány vagy. A játékosok megpróbálják majd leutánozni a köszönésedet, de természetesen nem fog menni nekik, mert ilyet csak te tudsz, köszönési tudásuk eltörpül a tiéd mellett. Ha nem is tudsz angolul, mindenképpen hitesd el az ellenkezõjét oly módon, hogy a köszönésed végére odailleszted az "all"-t. Így mindenki mérget vesz majd rá, hogy te igenis jól beszélsz külföldiül.
Ha véletlenül is akad nálad jobb játékos a pályán az ellenfél csapatából, aki téged fejbelõne esetleg többször is, mindenképpen illesd õt a csíter jelzõvel, gyakorlottabb külföldiül beszélõk a használják inkább a cheatert, ami a szó eredeti formája. Ezáltal másokban is kételyt kelthetsz, hogy az illetõ nem játszik tisztán. Minél többször mondod valakire, hogy cheater, annál biztosabb, hogy meggyõzõd játszópartnereidet is az igazadról.
Másik szó, amit még nagyon fontos megtanulnod a kemper / camper. Ha kezdõ játékos vagy, mindenképpen campelned kell! Mikor valaki lelõ téged egy háztetõrõl, vagy egy kevésbé ismertebb kis zugból, mindképpen kiáltsd rá a kemper / camper jelzõt, hogy elszégyelje magát, és többé ne legyen bátorsága senkit sem lesbõl lelõni.
Ha a szerver a játékosokat egy zártabb helyre helyezi el, te mindenképpen védd meg társaidat úgy, hogy az egyetlen kijáratba állsz be, és onnan lövöldözöl a csúnya ellenfelekre. A többiek nagy hálával emlegetik majd a nevedet, és emlékezni fognak rá, hogy te védelmezted õket. Ha valaki más áll be oda helyetted, ne habozz gránátot dobni oda, vagy leütni õt, mert mégis kinek képzeli õ magát.
A játéknál sokkal fontosabb a chat. Minden gondolatod oszd meg a játékostársakkal, fontos, hogy olvassák az üzeneteidet. Tájékoztasd õket, hogy milye napod volt, hogy a másik játékos milyen béna, vagy mennyire lelõttél valakit az imént. Ha írás közben lelõnének téged, védd meg magad a csíter (cheater) / kemper (camper) bekiáltással, hisz mint tudják, te vagy a legjobb a pályán, nem szükséges megmagyaráznod, de te olyan rendes vagy, hogy mégis megteszed ezt a szívességet, tovább növelve a többiek általi megbecsülésedet.
Ha a pálya legjobbja véletlenül nem te lennél, és az az illetõ klánban van, mindenképpen könyörögj neki, hogy vegyenek fel téged is. Ha nem hajlandóak rá, nem kell kétségbe esni, magad is alapíthatsz klánt. Fontos, hogy a klánod nevét minél cifrábban írd be, mint azt fentebb már megtanulhattad. A színek és a betûhelyettesítõ írásjelek / számok kombinációjával frappáns klán neveket hozhatsz létre. Egyszemélyes klánod neve is meghatározó jelentõséggel bír. Fontos, hogy információt hordozzon a többiek számára. A klán neve lehet a szülõhelyed, pl. Bivalyfenékpuszta; kedvenc sorozatod, pl. Monk; de teljesen absztrakt irányba is elmehetsz, pl. Büdöszokni. A klánodat minél elõbb fel kell töltened potenciális tagokkal! Ha a pálya legjobbja nincs klánban könyörögj neki, hogy lépjen be, de természetesen választhatsz a legrosszabb játékosok közül is, õk alig várják, hogy belépjenek hozzád.

Most, hogy már mindent tudsz, ideje megmutatnod, hogy vérbeli profi vagy. Ne habozz tovább, irány a virtuális hadszíntér!

Eme kis szösszenetet összedobta nektek -= Pi =-, köszönöm a figyelmet.

mov ah,4ch int 21h end

Legend Killer
loller, mit keresel te itt ilyen korán???? *csodálkozva néz*

anyukámnak is most mondtam - dél elõtt fél órával keltem talán :S -, h õ is aludjon picit sokáig, mer könyörgöm, hétvége van... õ is kábé akko kelhetett, mint te.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Cicaaa
hihi ilyenem nekem is voltxD én vagy 10x ujraraktam és semmmi...érdekes volt...mikor tetttem memoriát a gépbe ment...lehet hogy semmi összefüggés nincs közte...de passzolok....

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)

Õket hallgatni rosszabb mintha bugolnának

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Az elején tényleg nemrossz de egy idõ után már unalmas lesz többek között a sok bugger miatt. (nameg a 10 éves csicskák egésznap pofáznak voice-on)

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

RAZOR27
na meglestem ezt a zombi módot, nemrossz, sõt...
Tudtok még adni zombis ip-ket? kíváncsi lennék más szerókra is.(193.221.95.209:28976 ezen kívül)

pelezinho
vki segitsen az a kérdésem h lehet LAN-ba játszani vagyishát tudom hol kell inditani de nem akarja behozni leviszi azstalra a játékot is kihoz vmi cod2 consol-t az mérvan?aki tudja pls vegyen fel msn:[email protected]

Legend Killer
<#eljen>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Nekem zavaró lenne ilyen contrassttal tolni, nem látni semmit 😊

red bull
nah tudtam hogy valamit félreértettem, csak akkor jöttem haza oszt 😮

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Chester1
MOndom h nem full graphon toltam😄 csak a demot néztem vissza fullon😄

red bull
amugy szerintem hülyeséget csináltál hogy full grafon toltad mert ugyis csinálhattad volna hogy felveszed a demo-t csak lazán és utánna amikor lejáccod és veszed fraps-al akkor beraksz elõtte valami ultra high beállításokkal futó cfg-t és akkor ugyveszi fel hogy minden high-on van. De amugy ha igycsináltad akkor bocs 😄

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

elötte a tdm-en napi szinten 10 sd volt, mindig telivolt... mostis telivan

"ONLY SD mivel 1 hete indult ezért még nemvalami népszerû"

hmhm

Chester1
nem full graphon multizok, movie miatt recordoltam így a demokat, kontraszt amúgy teljesen jó, youtube rontja a minõséget, napokban rendes tárhelyre felkerül, teljes méretben és minõségben elérheõ lesz.

Cicaaa
unom a fejem.........:'(

Cicaaa
nem akar valaki codozni?????

mégis mindig teli van...

LoL, te full grafon multizol ? v csak videó miatt ? 😊

1ébként contrastot rakhattad volna feljebb, de jó

Hát admiral mod-dal sd vicces lesz...

Cicaaa
Foggalmam sincs hogy mirõl beszélsz😄 xD

Hello!! Ha Vistán játszok akkor nem tudom majd DX7-ben játszani?? Vagy be lehet állítanai akkor is?
Thx elöre is !
Cicaaa
ott van abba akis izébe....😄(a komment alatt)xD

red bull
ez fasza 😄

Legend Killer
Ja nem kell, látom 😄.

Legend Killer
ííííííííííípppéééétt plsssss!!!!!!!!

😄

Chester1
Újabb FragMoviem napokban készült el, szeretném ha megnéznétek és véleményt írnátok 😉

.eXternal!* FragMovie

Cicaaa
nekünk is két szerónk van egy 20 slotos és egy 12 slotso a 12 slotos az tdm-be a 20-s sd-be. Álltalába tele van de csak este felé😛

ahogy néztem egyiken sincsenek 6 nál többen 😊

Nekünk 2 szero van:

(M3tr0)@Warriors CoD2 ONLY TDM 1.3 PUBLIC SERVER | powered by fgcklan.hu (AM)
20 slotos
87.229.14.18:28971

és a 1 hete indult:

(M3tr0)@Warriors CoD2 1.3 ONLY SD&CTF PUBLIC and WAR SERVER | powered by fgcklan.hu (MetroMod)
16 slotos
87.229.14.59:28974

ONLY TDM a nap 3/4 ébe legalábbb 15 en vannak. ONLY SD mivel 1 hete indult ezért még nemvalami népszerû. idõvel ezis beindul majd.
TDM-es AdmiralMod 3.615R
SD-s MetroMod 1.5000 egyedi mod...

RAZOR27
mien módba fut?

Cicaaa
a mienk is!!!😛

Mi szeronk cod2-es mindig telivan....

Legend Killer
Én be is szorultam 😄... és ott röhögött mindenki 😛 😞.
A szorulás az egyik ládánál volt.

Bizo okés.

Sok szeró megmaradt cod4 után is 😊
MP nek pl a cod4 szerója üres, a cod2-re meg mûvészet bejutni 😄

Változatosság kedvéért ugyan ezen a néven mit itt, csak nincs fekete háttér 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Cicaaa
A zombis izé azért nem jó mert a sok hülye publáma bekempel egyes bugokba és az Isten nem tudja õket kiszedni onnan....

Legend Killer
Milyen néven?
Én ezen.

Legend Killer
Ahamm.
Sok az anyázós állat ott 😄... néztem miafranc van ott 😄.
Vazz izéban... cseten is, meg a fülesen át is anyázzák egymást, mint állat 😄.
Nahszép.

Cicaaa
xD

21stAG jó kis szeró 😄 mostanában sürûn vagyok ott.

bigapó
tényleg? mondjuk gondolom nem sokan látogatják cod4 óta (köztük én sem😞 ), de nem gondoltam, hogy kipurcan. sajnálom, akkor még felkukkantok a napokban, régi kedvenc szeróm, megyek nosztalgiázni...

The Matrix has you...

Legend Killer
Nekem ez a zombi nem jön be nagyon.
Megnéztem azt a szervert, ami lentebb bevolt írva... passz.
És ráadásul 21stn a németek zombikként mászkálnak most 😄D.
De a vér dolog nagyon ász, sokkal véresebb 😄.
Mondtam is Zeusznak (21st-s tag), h, ha kell átpasszolom nekik 😄, csak sajna megszûnik a szerver 😞(.

RAZOR27
meggyõztél 😄

Cicaaa
nézd meg😊