Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
HOGYAN LÉGY MENÕ CODOS
Nagyon fontos a játékban a megfelelõ névválasztás, ezt mindeki jól tudja. De mielõtt még bármilyen nevet is kitalálnál magadnak, szükségszerû, hogy a neved elejére, vagy végére odabiggyeszd a HUN tagot. Ennek az itthoni szervereken, de a külföldieken is fontos szerepe van. Hazai szerveren azért jó, mert így legalább tudják, hogy elõdeidet legalább az Árpád-házig vissza tudod vezetni, és mindenképpen magyarnak tartod magad. Külföldin azért lényeges, mert tudni fogják ki az úr a pályán, bizonyára hallottak már Attiláról, a hunról, így rettegni és tisztelni fognak téged.
De térjünk vissza a névválasztásra. Mindenképpen valamilyen ismert személy nevét kell, hogy válaszd. Mint például Ryan közlegény, Vaszilij Zájcev, König õrnagy. Eme utolsó kettõnél fontos, hogy fegyver választáskor a rifle típusokat preferáld. Azonban nem mindig szükségszerû kiírni a nevet teljes hosszában, elég, ha csak Ryannek, vagy Vaszilijnek aposztrofálod magad, mindenki tudni fogja kirõl is van szó. Tehát a névválasztással is nagy tiszteletet tudsz kivívni magadnak.
Az esetben, ha lány vagy, igen nagy jelentõséggel bír, hogy a nevedet becézett formában használd, vagyis a végére hozzáilleszd a -ka/-ke kicsinyítõ jelzõt. Így mindenki tudni fogja, hogy te tényleg lány vagy, és még aranyos is. Emiatt az ellenfél csapatából kíméletességbõl kevesebbszer fognak fejbelõni, vagy leütni, inkább humánusságból az aknamezõ felé fognak hessegetni.
A nevedet sokféleképpen írhatod, de kötelezõ, hogy az "i" betû helyett 1-et, vagy ! jelet, az "a" betû helyett @-ot, vagy 4-et, az "e" betû helyett 3-ast, az "o" betû helyett pedig 0-t írj.
Meghatározó jelentõséggel bírnak még a színek is. Ha a nevedben szerepel a HUN tag, szükségszerû hogy a piros-fehér-zöld színkombinációval írt neveddel kitûnj a szürke átlag játékosok közül. Az igazi lámák a HUN tagot és teljes nevüket is csak fehérrel tudják beírni. Lányok esetében elkerülhetetlen a rózsaszín (gyk. pink) betûválasztás! Így már egészen biztosan nem fognak összetéveszteni egyetlen hímnemû játékossal sem.
A tisztelet kivívásának elengedhetetlen kelléke a menõ be- illetve elköszönések. Mint például: "csá csumi csá!", "csákómákó!!!!!44", "pálinkás jó reggelt". Ha így köszönsz, mindenki tudni fogja, hogy te egy menõ srác / lány vagy. A játékosok megpróbálják majd leutánozni a köszönésedet, de természetesen nem fog menni nekik, mert ilyet csak te tudsz, köszönési tudásuk eltörpül a tiéd mellett. Ha nem is tudsz angolul, mindenképpen hitesd el az ellenkezõjét oly módon, hogy a köszönésed végére odailleszted az "all"-t. Így mindenki mérget vesz majd rá, hogy te igenis jól beszélsz külföldiül.
Ha véletlenül is akad nálad jobb játékos a pályán az ellenfél csapatából, aki téged fejbelõne esetleg többször is, mindenképpen illesd õt a csíter jelzõvel, gyakorlottabb külföldiül beszélõk a használják inkább a cheatert, ami a szó eredeti formája. Ezáltal másokban is kételyt kelthetsz, hogy az illetõ nem játszik tisztán. Minél többször mondod valakire, hogy cheater, annál biztosabb, hogy meggyõzõd játszópartnereidet is az igazadról.
Másik szó, amit még nagyon fontos megtanulnod a kemper / camper. Ha kezdõ játékos vagy, mindenképpen campelned kell! Mikor valaki lelõ téged egy háztetõrõl, vagy egy kevésbé ismertebb kis zugból, mindképpen kiáltsd rá a kemper / camper jelzõt, hogy elszégyelje magát, és többé ne legyen bátorsága senkit sem lesbõl lelõni.
Ha a szerver a játékosokat egy zártabb helyre helyezi el, te mindenképpen védd meg társaidat úgy, hogy az egyetlen kijáratba állsz be, és onnan lövöldözöl a csúnya ellenfelekre. A többiek nagy hálával emlegetik majd a nevedet, és emlékezni fognak rá, hogy te védelmezted õket. Ha valaki más áll be oda helyetted, ne habozz gránátot dobni oda, vagy leütni õt, mert mégis kinek képzeli õ magát.
A játéknál sokkal fontosabb a chat. Minden gondolatod oszd meg a játékostársakkal, fontos, hogy olvassák az üzeneteidet. Tájékoztasd õket, hogy milye napod volt, hogy a másik játékos milyen béna, vagy mennyire lelõttél valakit az imént. Ha írás közben lelõnének téged, védd meg magad a csíter (cheater) / kemper (camper) bekiáltással, hisz mint tudják, te vagy a legjobb a pályán, nem szükséges megmagyaráznod, de te olyan rendes vagy, hogy mégis megteszed ezt a szívességet, tovább növelve a többiek általi megbecsülésedet.
Ha a pálya legjobbja véletlenül nem te lennél, és az az illetõ klánban van, mindenképpen könyörögj neki, hogy vegyenek fel téged is. Ha nem hajlandóak rá, nem kell kétségbe esni, magad is alapíthatsz klánt. Fontos, hogy a klánod nevét minél cifrábban írd be, mint azt fentebb már megtanulhattad. A színek és a betûhelyettesítõ írásjelek / számok kombinációjával frappáns klán neveket hozhatsz létre. Egyszemélyes klánod neve is meghatározó jelentõséggel bír. Fontos, hogy információt hordozzon a többiek számára. A klán neve lehet a szülõhelyed, pl. Bivalyfenékpuszta; kedvenc sorozatod, pl. Monk; de teljesen absztrakt irányba is elmehetsz, pl. Büdöszokni. A klánodat minél elõbb fel kell töltened potenciális tagokkal! Ha a pálya legjobbja nincs klánban könyörögj neki, hogy lépjen be, de természetesen választhatsz a legrosszabb játékosok közül is, õk alig várják, hogy belépjenek hozzád.
Most, hogy már mindent tudsz, ideje megmutatnod, hogy vérbeli profi vagy. Ne habozz tovább, irány a virtuális hadszíntér!
Eme kis szösszenetet összedobta nektek -= Pi =-, köszönöm a figyelmet.
mov ah,4ch int 21h end
anyukámnak is most mondtam - dél elõtt fél órával keltem talán :S -, h õ is aludjon picit sokáig, mer könyörgöm, hétvége van... õ is kábé akko kelhetett, mint te.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Tudtok még adni zombis ip-ket? kíváncsi lennék más szerókra is.(193.221.95.209:28976 ezen kívül)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
hmhm
1ébként contrastot rakhattad volna feljebb, de jó
Thx elöre is !
😄
.eXternal!* FragMovie
Nekünk 2 szero van:
20 slotos
87.229.14.18:28971
és a 1 hete indult:
16 slotos
87.229.14.59:28974
ONLY TDM a nap 3/4 ébe legalábbb 15 en vannak. ONLY SD mivel 1 hete indult ezért még nemvalami népszerû. idõvel ezis beindul majd.
TDM-es AdmiralMod 3.615R
SD-s MetroMod 1.5000 egyedi mod...
A szorulás az egyik ládánál volt.
Bizo okés.
MP nek pl a cod4 szerója üres, a cod2-re meg mûvészet bejutni 😄
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Én ezen.
Sok az anyázós állat ott 😄... néztem miafranc van ott 😄.
Vazz izéban... cseten is, meg a fülesen át is anyázzák egymást, mint állat 😄.
Nahszép.
The Matrix has you...
Megnéztem azt a szervert, ami lentebb bevolt írva... passz.
És ráadásul 21stn a németek zombikként mászkálnak most 😄D.
De a vér dolog nagyon ász, sokkal véresebb 😄.
Mondtam is Zeusznak (21st-s tag), h, ha kell átpasszolom nekik 😄, csak sajna megszûnik a szerver 😞(.