26388
-
#23467 Egyetértek, szerintem menj a topicból peetboy és oszd az eszet pl a cod4 topicba hogy neked van wh-d csak kidob a pb, a cfg az csalás, láttál egy gyereket aki god modozik,meg hogy aki jobb nállad az már csal stb stb sorolhatnám. És majd csak annyira gyere vissza hogy mit szóltak hozzá, mi meg majd jót nevetünk mekkora láma vagy. De egyébként inkább oda se menny hanem zárkózz be egy gumiszobába a számítógépeddel együtt és oszd az eszet a hunhigh szervereken. Ennyi, és légyszives több hozzászólást ne irj be ebbe a topicba, köszi -
#23466 "A nagy cfg-sek" pff. Láttál már dignitias, vagy tec-9 es fragmuvit? Mert ott mindenki alap.cfg-t használ a cfg méretek nem haladja meg a 10 kb-ot, és bizony olyanokat lőnnek aminek a fele bőven nem makk....... "Minden ami könnyíti az ellenfél lelövését, az csalás." Nah pl az fps megkönnyíti, akkor szóval szerinted ha valakinek 125 nél több fps-e van az csalás. Olyan baromságokat találsz ki amit még a 4 évi cod2-s gamelésem alatt egyszerre nem halottam. -
#23465 Peetboy létszi te soha többé ne cod2z, nincs szüksége a magyar scenennek egy olyan alakra mint te. köszi előre is :) és ne bántódj meg, azért mi szeretünk (.......) -
#23464 Mert idióta módon az olvasatlanságod miatt olyan karaktereket raksz bele a nevedbe amit nem engedélyez a szerver és le is van irva. :))) -
#23463 Minden ami könnyíti az ellenfél lelövését, az csalás.
Hát akkor nem is kell külön Cheat program.
A nagy CFG-sek jót röhögnek rajtam, mert ők már évek óta ezért olyan "Pro"-k. -
Cat 02 #23462 Picit hülyén fogalmaztam, a cfg-s dolgot nehéz átlátni, mert nem csak bind-et, nevet lehet állítani, hanem sok egyebet, ami hatással van, de meghúzni egy vonalat h mi csalás és mi nem (szerintem) lehetetlen. -
#23461 Akkor ilyen elven ha átírom a nevemet az is csalás, mert olyankor ki szokott dobni a PB. :)) -
#23460 Ja hogy én csinálok egy Configot és utána még kidob a PB. Hát akkor ez sem fog bejönni.
Persze a profik már tudják mik azok a CFG-k amiket nem vesz észre a PB. -
Cat 02 #23459 Az a csalás ha kidob a PB, ha nem dob ki akkor nem csalás.
Klánunk nagyrésze alap cfg-vel játszik (bind-ek vannak csak kb, de van olyan akinek az se) -
#23458 Beírtam Google-be a CFG-t és nagyon jó oldalt hozott be. Köszi!
A profi Codosok ezt már régóta használják biztosan.
Kicsit bonyolultnak tűnik, de beállítható. Ki is próbálom majd.
Egyébként az oldal készítője is írja, hogy a CFG buherálás az csalás. Ennyit erről. -
#23457 Multkor találkoztam az 1ik szerveren az oldal 1ik szereksztőjével. (vmi P betűs srác volt)
Hát olyan hülyeségeket mondott h én szégyelltem magam helyette.
-
#23456 ma néztem meg elősször ezt a vidit szal kétlem :D:D (+ ma koradélután volt 1 rewindowsom is szal mégjobbankétlem a gyorsítótárat ;) de np ) -
Cat 02 #23455 Mellesleg aki ilyen oldalt csinál, annak én személy szerint nem hiszek =) -
Cat 02 #23454 Elvileg innen származik
http://cod2cfg-k.mlap.hu/
kas: gondolom gyorsítótár :D -
#23453 kép
kép2
kép3
kép4 -
#23452 Én ha beirom google-be se nyitja meg. Amugy ha neked megynitja akkor csinálj egy Print Screen-t :) -
#23451 hátnemtom h nálatok mi a baj de nálam jo :D, a linkről is jól nyitja meg :D
am googleba tessék beírni h: mi az a cfg
és az első találat :) -
#23450 A szolgáltatónál érdeklődj, ugyanis a szolgáltató tud csak másik, vagy dinamikus ip címet osztani. -
#23449 1. Nem szarul linkelte, hanem letörölték az oldalról a videót
2. Te meg tanulj meg helyesen írni. -
Dave0092 #23448 jaja, de akoris cfg és akkoris csalás.... -
Gibor #23447 igen csalás a pontos neve fast cfg... de szinte senki nem használja főleg nem waron, meg amugyios csak ha lefekszik az ember akkor működik. -
#23446 Miért nem tudom állítani a grafikáta single-be? -
BIZ0906 #23445 Hogy tudom a saját szerver indításánál az ipcímem átváltoztatni az aktuális dinamikus ip-re? Tudom változni fog és újra modosítani kell de az most nem zavarna. Valaki tudna segíteni? -
Cat 02 #23444 Nekem nem nyitja meg =)
Egyébként felesleges vitázni ilyeneken. Mindeni azt hisz amit akarsz. -
#23443 me? mi a bajod a linkeléssel? -
Cat 02 #23442 Te meg tanulj meg linkelni.
btw cfg-vel igenis lehet szép dolgokat elérni, ott az a tipikus 1-2 mp alatt kilövi a teljes tárat, ezt mindenki észre is veszi, de csak ha picit gyorsítja fel nem igazán lehet és ez volt már war szerón is. -
#23441 Mi az a CFG? (CoD 2)
Nézze meg az összes hunskilles h*lyegyerek :) (főleg neked Cat 02 és Peetboy ;)) -
Dave0092 #23440 én láttam ezt a videot... de gondolom ismeritek a ff.cfg-t (gyorslövö mp44-... 2 mp alatt kilövi a tárat...) nah azis cfg... és hát akkoris csalás.... pb meg nem fogja... -
Cat 02 #23439 Valamilyen szinten igaza van, sokan buherálják a cfg-t csak pb nem dobja ki őket.
Vannak vicces esetek is :D Srác hasal homokzsák mögött, lába lóg csak ki, bele 1 kar, headshot, egész szerver csak nézett xD -
#23438 Régen volt egy videó "Mi az a cfg" néven, kár hogy letörölték, pedig az ilyen hozzádhasonló hunpistikéknek érdemes lenne megnézni a videót. -
#23437 URISTEN még mindig itt tartasz? Gratulálok, hallod ez már télleg szánalmas -
Dave0092 #23436 valaki erre... -
Cat 02 #23435 Nesze, én tudom magamról h nem vagyok csaló :D -
#23434 Nekem is van WH-m, csak a PB mindig kidob. A profik már rég nem sima wh-t használnak, hanem CFG-be turkálnak bele.
Ők már profik, igen a csalásban. :D -
Ezt a hunpistike nevet ki volt az az agyament kockafejü aki kitalálta? Aki meg védi a csalókat, az ő maga is csal. -
Cat 02 #23432 125 fps az elég, bár 250 határozottan jobb, btw videóban tényleg sok a mak, meg a cfg, de azért szépen össze lett vágva. -
#23431 az a te bajod haver hogy a videókártyád nem tud 125 nél több fps -t kihozni a játékból. Amugy mért lenne 999 fps amikor ha figyelmesen körűlnézel az oldalon meg a szervereken észreveszed hogy a szerver nevében ottvan hogy | MAXFPS 250 |. És ennek a movinak a fele szerintem makk, csak jól összevan vágva. -
Gibor #23430 Nem rossz a videó, csak az én felfogásomból az jön le hogy már megint a 999FPS... mert én 125FPS el játszom ami állandó, de valami okból lassú a játék, pl bashnél kilométerekkel előtte megkel nyomnom a shiftet hogy akkor üssön, meg mindent később látok meg stb... -
Cat 02 #23429 Nem igazán érdekel mit gondolsz. Modolt szerón lehet csalni, csak leleményesség kell hozzá. -
#23428 jo az a lényeg hogy nem volt pure, vagy engedélyezve volt a cheat, és nincs god mode. mondogasd el magadba 10 x és rájössz hogy igazam van.