26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Cat 02 #23507
    main/players/név/
  • Quki
    úgy konkrétan ,hol van config_mp fájl a játék könyvtárában? mert én nem találom sehol sem őket...
  • kas123
    nah lásd kivel van dolgod kedves leszek:
    A cod2-d még a régi beállítások szerint szeretné futtatni a cod2-t. (a régi alaplapoddal)

Töröld ki a config_mp-ket a játék könyvtáraiból és kezdj 1 új cfg-t. tádádádááám müxik (ha nem akk valszeg megszívtad mint a torkosborz(de ezt csak azután, miután megcsinátlad az előbbit)
  • Cat 02 #23504
    Valamiért nem támogatja a "\"-t és gondolomom emiatt nem tudja betölteni...
  • kas123
    bocs, de így már nem segítek,csak most értem rá ránézni a topicra, valszeg a megoldást is tudom, de mivel egy faragatlan tuskó vagy ezt neked nem árulom el :(
    bocsi
    am meg ha képes voltál utánajárni h egy "vas"-nak is ez volt a problémája akk a megoldásra is rátalálhattál volna
    további szép estét
  • Quki
    látom itt káromkodni meg egymást oltani tudtok , de segíteni másoknak nem nagyon...korábban volt egy vas nevű illető akinek ugyanez a gondja volt...
  • Quki

ezt írja ki nekem a játék mikor multiban indítanám el -.- eddig nem volt gond...most lett véve egy új alaplap...
  • tékElek
    Hi sg-sek, remélem szerencsével járok.
    Voltam cod2zni és összebalhéztam 1 sráccal.
    Beszólt, hogy menjen át vki a másik csapatba. Én mondtam neki h menjé te, ő erre visszaszólt, h te, te low. Azt elkezdtünk ugatni, aminek a vége az lett hogy megadtam neki a pontos címemet, mert annyira meg akart látogatni. De amikor elkezdtem mondani neki h telefonszám? mikor jösz? blabla akkor ő a szokásos "ha elmegyek úgy megverlek" szöveget nyomta és lelépett. Így sztem kizárt, hogy el fog jönni. Ezért írtam ide.
    Ha valaki ismer egy ^2Bacardi nevű emberkét (aki szeret csipázni (bár nem tud)). Az lécci mondja meg neki h jöjjön el a megbeszélt címre, mert ott 1v1ezhetünk :D.

Vagy ha véletlenül te is olvasod ezt (te gy*kér)akkor... Ne fossá! K*rva nagy volt a szád. Szal mostmár gyere te ultraszánalom.

bye & thx - [HUN]pistike
  • SeanJRRussel
    hali
    Tud vki olyan szerót amin jó scipás mapok vannak?illetve pályaszerkesztő prigit vagy vmit lelehet szedni vhonnan?Köszi előre is a választ
  • mixcontrol
    Sziasztok ki tudna segíteni nekem, moddolásról lenne szó és azt szeretném tudom hogy kell le kérdezni az ip-t igy pl : iprintIn("Játékos neve " + player.name" ID: " + player.ClientId" IP : " és ide kéne az ip persze nem akarom más ip-jét kiírni ez csak egy banlistához kellene majd hogy a szerreről le tudjam kérdezni csak nem tudom hogy tudom le kérni az IP-t

És hozzá nem értők kíméljenek!
  • kas123
    vezérlőpult -> egér ->az egérmutató beállításai
  • Indigo
    Megoldódott, de azért kösz mindenkinek... :)
  • Cat 02 #23495
    Hm, mind1.
  • madmanic
    beállítod..?
  • Cat 02 #23493
    Újra lett rakva a Windows és megváltozott az egér sebessége, mind a windowsban mind a cod2-ben, ilyenkor lehet vmit csinálni h a régi legyen ?
  • kas123
    nekem 2005 óta van meg :)
  • Indigo
    Nálatok megy a multi? Tegnap óta ezt írja: "Waiting for response from MasterServer", és várok és várok, de nem listáz egyetlen rohadt szervert sem :(
  • red bull
    SENKI NEM KíVÁNCSI RÁD
  • Miskolc88
    ja kivolt irva ,de már nem kell.
  • madmanic
    ?
  • zozouzo
    megjelent az egész játék nekem már megvan
  • kas123
    dx 9.0c
    de ha multizni szeretnél akk állítsd be h dx7ben fusson a game
    -több fps-ed lesz
    -nincsenek zavaró füstök, effektek, mi1gymások
  • Bacsa Szabolcs
    azt tudom hogy benne van de nemjo már mást kér valami DirectX10-est kér de
    nemtom honét kel letölteni
  • kas123
    ez jo oldal :) ezeket a cheateket a pb sem látja ;)
  • Cat 02 #23483
    A telepítőjében benne van.
  • Bacsa Szabolcs
    sziasztok!!!
    kelene egykis segitség mijen DirectX kel a játék elinditásához????
    a segitségetis eröre kösziiii:D
  • Cat 02 #23481
    btw nesze nektek no cheat :D http://cod2.atw.hu/ még ide linkelte vki régebben.

Egyébként eredeti szerón ritkán csalnak, mert ha észreveszi pb akkor kibannolják a cd kulcsát, ergo többet nem használhatja, ergo veheti meg megint a cod2-t.

kas: cod4-ben ALAPBÓL átlő a falon, olyan perk van ami erősíti a falon átmenő golyó erejét.

A mindig megtalál dolog meg nevetséges, vegyél egy jó fülest és kész.
  • kas123
    cod4be van olyan perk amivel át lehet lőni a falon o.O
    az h mindig megtalál vki, ha 1v1eztek akk elég valószínűtlen h más találjon meg téged :D
  • NEOreg3
    omg de feltudod b*szni magad...
  • Peetboy
    Te se írj többet mert mindenki hülyének néz nem veszed észre? Ja te vagy az a mindenki. A Hunpistike szót meg olyan láma találta ki mint te. Hány éves vagy 12?
    Igen a büdös macska serón senki se tagadta, hogy csal, mert ott mindenki csalt, de csak múlt időben amikor még lehetett.
  • red bull
    Senki nem védi a csalókat, csak olyan hülyeségeget irsz hogy az hihetetlen. Nem veszed észre hogy mindenki hülyének néz?! "Büdös Macska serón" hát igan az aztán a vérbeli hunpistike szerver, pont nekedvaló. LÉGYSZIVES NE IRJ TÖBB HOZZÁSZÓLÁST A TOPICHOZ MERT SENKI NEM KÍVÁNCSI RÁD. KÖSZÜNJÜK
  • NEOreg3
  • Peetboy
    Egyébként a Büdös Macska serón szoktak a legtöbben csalni, mert azon nem volt PB. Én is wh-ztam nem tagadom, de amikor azt látom mindenki csal és a falon keresztül becéloz, hát még jó, hogy én is ilyen eszközhöz folyamodok.
    De már azon is van PB, a múltkor próbáltam így már azon se lehet WH-zni, hála istennek.
  • Peetboy
    Pont, hogy nem szoktam idióta karaktereket beleírni a nevembe. 10 játékosból legalább 8 olvashatatlan nevet ad magának mindenféle krix-kraxal. Ha nem tudnád, néhány serón nem lehet játék közben nevet változtatni, mert olyankor ledob, csak akkor nem ha játék előtt írom be.
  • Peetboy
    Mindig is voltak és lesznek is csalók, akik meg védik őket, azok elmehetnek a... Korábban kevesebb csaló volt, már egyre a több. A COD4 amikor megjelent, akkor elkezdtem vele multizni. Már akkor volt WH és amikor csak ketten voltam a pályán, mindig megtalált.
    De amikor átlőtt a falon házon kívülről, akkor majdnem lefostam a bokámat, mert ilyet még a COD2-ben sem láttam.
  • Dave0092
    te csak ne beszélj, mert MSN-eden kivolt irva hogy idézem: COD2-re PB MENTES WH-t KERESEK...., de egyébként a pb az egy szar, ha csalsz ha nem, bármikor kidobhat...
    és hát elég duva hogy pb-s szerekon is csalnak...
    és ezt már nem lehet megálitani... 3000 ft egy cod2, akinek van pénze 18 000 ftos cslaásra, akkor lesz ujboli megvételre is pénze...
  • Miskolc88
    ja oké :))
  • kas123
    szervert lehet reklámozni ;)
  • Miskolc88
    van olyan cheat amivel nem dob ki a pb.
    tapasztalatból mondom.
    multkor fent voltam a puszulán(nem reklámozok,csak pb-s szerver) és volt egy pali akinek 70-1-es statja volt és reklámozta a mombot-ját.
    hogy vegyük meg ezen a honlapon,nem irom le h melyiken :D
    ilyen rohadékokkal szar játszani.

Régebben énis csitelni akartam mert az milyen jó de már rájöttem h fölösleges,az benne a jó hogy van benne egy kis adrenalin a játékban.
  • Dave0092
    azért ez nem teljesen igaz....