Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szevasztok!
Nem tudja vki hogy kell serverre Voice Chat-et felrakni
elõre is thx
kas123
ezt akkor írja ki amikor szervert akarsz indítani a multiplayerben?
mert máshol ilyennel nem találkoztam (és erre nincs megoldásom se, max annyi h vedd meg eredetibe)

bujty
de a script compile error
(see console for details) os gondomra mit tudsz mondani?

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

bujty
kössz

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

kas123
Nem kell 3szor beírni, hogy hogy kell mapokat telepíteni 😊, amint tud vki reagál.
Másold a pályákat a:
...\Activision\Call of Duty 2\main
mappába 😊.

bujty
ha már meglévõ +mapot akarok indítani ezt írja ki : script compile error
(see console for details) mit jelent ez???

2.gond hogy kell +mapokat telepíteni a multyhoz <#confused>

bujty
a multy-hoz a +mapokat hogy kell telepíteni?

bujty
És a mapokat hogy kell telepíteni?

kas123
cod2.hu itt biztos vannak fenn mapok

bujty
A + PÁLYÁKAT HONNAN LEHET LESZEDNI?

kas123
nem, csak letölti a szerverrõl a sok hülyeséget...

Cicaaa
irtam egy linket...ase fix keresd vissza......az kell hozzá...

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)

bujty
De ezek egyébként hasznosak???

kas123
kapcsold ki az autómatikus letöltéseket 😊 és utánna nem fogja csinálni (ez is a multiplayer options-ba van asszem)

bujty
amikor telepítené az internetes játékhoz a pályákat mindíg azt írja ki hogy 0byte 0byte és nem csinál semmit ,mi ez???

kas123
nyomj F5-t és akkor látod az új üziket 😉, ez nem chat, itt frissíteni kell a topicot, hogy lásd h ha vki más írt bele 😊

bujty
ja ok, csak valamiért akkor látom meg a többi üzenetet ha én írok újat

bujty
Sõt most vettem észre hogy ha bármit is állítok be,hogy csak Európából vagy csak egy országból ,bármit is vállasztok azt írja ki hogy 0 server ,0/0 players total, 0 visible

kas123
(NElegyen ország rostálás)
A maygar szerverek általbáa a legalacsonyabb pingû szerverek, + ha látsz a nevébe vmi magyar szöveget (vagy pl a szerverszolgáltató neve .hu-ra végzõdik) akkor nyert üyged van 😄...
Ha sikeresen megtaláltál egy jo maygar szervert azt add hozzá a kedvenceidhez 😊 (jobb klikk a szeró nevére és add to favourite 1)

bujty
kössz, csak egy gond van The All-Seeing Eye-ban beállítom hogy csak magyar
szervereket keressen és eggyetsem talál

kas123
1. ne külföldi szerverekre menj, mert azok eredetiek és nem engedi h a tört cd kulcsoddal játsz (menj magyarokra, amik törtek)
2. engedélyezned kell a Multiplayer Options(Többjátékos beállítások) menüben a Punkbustert (cheat-figyelõ progi)

bujty
ha fellépnék egy szerverre The All-Seeing Eye-al mindíg 2 dolog történik:

1. kiírja:rosz kulcs

2. kiírja : PunkBuster must be enabled before joining this server.PunkBuster can be Enabled/Disabled in the Multyplayer Options menü.

nem vagyok jó angolból úgyhogy fogalmam sincs mit csináljak .<#gonosz3>

valaki kérem segítsennnnnn!!!!!<#guluszem1>

kas123
kas123
talál, csak nem jelzi ki hogy magyar
ha szervereket szeretnél keresni akkor használd az xfire-t, és onnan másold át az IP-t az ASE-be 😊

bujty
The All-Seeing Eye miért nem talál magyar szervereket?

kas123
<#banplz><#lama><#bdead>

Valaki Feltörte a felhasználónevemet és a jelszavamat
kas123
bal oldalt kattints a call of duty 2 cimkére és nyomj F5-t (NElegyen ország rostálás)

http://www.wah-klan.extra.hu
bujty
nekem csak az kell hogy mire kell kattintani az õsszes server kimutatásához.

bujty
semmit. Simán kilép és kész.

bujty
kössz hogy segítesz ,de mivan ha nem tudok egy szerver IP-t se?

Cicaaa
mit ir ki???

Cicaaa
nem elég az Ase kell hozzá az ase fix...abban le van irva magyarul is....katt!

bujty
ja és megcsináltam amit mondtál,verzió megvan(1.3),de játék közben 5-6 másodperc múlva kilép az egészbõl. MI A FENE EZ????????????,

Cicaaa
Single: Ha multiban fenn vagy a 1.3 akkor a Sp-hez is fell kell tenni... pl itt a letöltéseknél...

Cicaaa
én nem használok kicsinyitõ képzõt és igy is tudja mindenki hogy mien ari vagyok 😛 xD

kas123
bujty
Figyu hülye vagyok és elfelelytettem mit kell beállítani :

The All-Seeing Eye-ban hogy tudjak játszani <#confused>

mit is kell beállítani? <#confused><#nemtudom>

bujty
kössz

bujty
Fontos lenne hogy úgy legyen megcsinálva hogy az interneten és rendesen is tudjak játcani!!<#gonosz3> Ezért kéne a segítség<#shakehead>

kas123
megveszed eredetibe vagy megcrackeled 1.3-mas crack-kel

bujty
tudna valaki segíteni ? Feltettem a COD 2 höz az 1.3-as patch-t hogy tudjak az interneten is játszani,de a Singleplayer nem indul.Lehet ennek valamit csinálni?<#nemtudom>

bigapó
azt hiszem Te ezt keresed. LINK

az igaz, hogy pam mod és beállításai, de mint látod ezek érvényesek a ClanBase alapján játszott meccsekre, szóval ezek a "szabályok"😊 ha mégsem ez érdekelt, akkor cod4 topikban most nagyobb a forgalom és ott tedd fel a kérdésed, sokan régi cod-osok, tudni fgják a kérdésre a választ😊

The Matrix has you...

red bull
esetleg egy pontosabb linketha kérhetnék mert én a cod.hu-n pl nem találtam.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

bigapó
callofduty.hu?

The Matrix has you...

red bull
Valaki esetleg tudna egy olyan oldalt adni ahol levannak irva a CB Szabályok MAGYARUL?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Üdv mindenkinek.
Most már 5 napja tolom a Co2-t multiban úgyhohy most már nagy arcom van...XD ugyanis már csak 2 percenként lõnek le, 1 helyett
<#nyes>

Na de nem ezt akartam mondani. Nem akartok fel jönni a PcGuru által indított szerverre?
ip:62.112.193.19:28970
:28971
Olyan üresen konganak, pedig én ott szeretnék lövöldözni(bénázni)

red bull
A Seismovision nevû programmal beletudsz tekerni a nyilak segítségével.

Van olyan cucc amivel demo-ba bele lehet tekerni v máshogy nézni ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;