Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicaaa
Rendezhetnénk egy ilyen ösznépi kockulást...akár most vagy holnap...hogy megpróbál mindenki feljöni...valaki lezár egy szervert....(nekünk van 2...ha nem lenne másik...) és játszhatnánk😊😊😊

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)

Cicaaa
oké benne vagyok....irok privi😄

alap a no tk...

kas123
Ebbe én is benne lennék 😊, am ahogy kivettem a szavaidból van klánod, szal valamikor warozhatnánk vagy gyakwarozhatnák majd egyet 😊.

Cicaaa
A tdm-rõl csak annyit hogy csak azon a szerveren jó játszani, ahol nincs tk....sok az idióta aki csak azárt megy fel hogy elrontsa mások játékát!! ÉS KLÁNNÉVVEL EGYÜTT JÁTSZIK!!!:S:S:S:S

Cicaaa
Hát igen...én is csak saját szerverren játszok mostanság, és csak klánnal, a pub az szánalom.

Multkor felmentem a szerverünkre, ott voltak ketten. Mikor beléptem a gyerek igy köszöntött: "Takarodj mert 1 vs 1 van" az nem baj hogy admin vagyok, a szerver meg nincs lezárva...miután irtam consolba , még neki állt fejebb....hihetetlen...szánalom....

Egyszer kéne játszani igy, akik fenn vanak ezen a topikon, tök jó buli lenne...és nem statra menne...😊

😊 énse megyek statra, csak kicsit száni volt ez a stat 😊 Deh amugy naponta elõfurdol olyan hogy a 20 perces mapbol a 15. percre érek be és a végén az elsõnek vagyis nekem van 130 a másodiknak csak 70 😊
mondjuk ez tdm szokott lenni.

kas123
Am mostanság nagyon rákattantunk a stat témára, mintha ez valami k*rva fontos dolog lenne :/, pedig nem az!
Már nem is emlékszem, hogy mikor olvastam olyan hozzászólást amiben az volt, hogy "Jajj de jót játszottam tegnap, nagyon jo csapat gyült össze az xy serveren. Mindenki tudta, hogy mi a dolga, nem volt anyázás, se semmi száni dolog 😊. Még úgy is nagyon élveztem a dolgot, hogy kikaptunk 12/8ra...remélem még lesz alkalmam ilyen jót játszani pub-on."

Cicaaa
igen...és az nem akadály hogy csaj vagyok😊

habi 😊 amugyse nagyszám 😊 1v7 no zoom rifle 😊 szintén elsõ vagyok mondjuk én nem 5-6 pont különbségekkel 😊)))) és énse ma keztdtem 😊

kas123
Dave, csak azt tudom mondani, hogy "Attól, hogy te nem tudsz ilyen statot csinálni, más tudhat!".

Cicaaa
drágaságom.....5vs 1-be is simán lehozom attól hogy csaj vagyok, magasan elsõ vagyok a szervereken, nem most kezdtem....és nem irtam el 145/15 volt és nem 20 körös volt a mapp drága szivem....tehát ne pattogj pls...😊

szerintem az elején az 1-est lehagyhatod 😊))
Egy csajtol a 45/15 sem lenne hiteles, nem még 100 feletti, fõleg sd-be alapmodon 😊

Cicaaa
de ez már régen volt akkor még nem volt ennyi csiter és láma...akkor még tudtak játszani az emberkék....és nem az volt a köszönés helyett hogy anyád, meg kapd be, vagy köcsög. Az még a jobbik eset mikor nem köszönnek.

Cicaaa
aham, leningradon😊 orosz sniper.....

RaveAir
Nem mondod... 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

jah ha 1v10-et jáccasz és mindenkit megölsz

kas123
alap mapon, semmi extra mod-dal is "simán" meglehet 😛

ugy könnyû hogy a bomba lerakás felszedésért is kaptok pontot 😊

red bull
alap mapon?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Cicaaa
én is csináltam 145:15-öset SD-be, nem lehetetlen...😊

recursive error after: Can't create dvar 'am_ui_show_vote_gametype_button': 1280 dvars already exist
etz pontosan
sziasztok, beraktam egy cfg-t(én hülye) aztán elakartam inditani /exec névvel aztán kilép és ezt írja ki Can't create dvar 'am_ui_show_vote_gametype_button': 1280 dvars already exist.
meg elõtte vmilyen error. mi lehet a baj, elõre is köszi a válaszokat.
hello all

azt szeretném kérdezni hogy egyik nap majd LAN-ozni készülünk haverokkal😊 De tegnap kipróbáltam egy lan szervert inditani sikerült is csak ! töltöttem le egy pam módot hogy megnézzem menni fog-e amikor bemásoltam a main mappába akkor elinditottam a játékot csináltam egy sima nem dedikál szervert és azt irta ki hogy "script compile error (see console for details)" és nem engedett be a szerverre😞 hogyan tudnám megoldani majd a lanra hogy legyen pam is a szerveren de tudjunk is gamelni? ja és még 1 kérdés hogy szerver konfigot kell csinálnom vagy nem muszály?

aki ért az ilyesmihez és tudna nekem segiteni akkor nagyon meghálálnám.

Elõre is köszönöm! 😊

Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad

Uh, régen én is úgy toltam 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

kas123
én 40-50nel játszom 😛

hát szerintem az irtó kevés:S

Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad

RAZOR27
Elég sok, 150-170 minimum

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Lowok ellen simán belefér 😄
bár én már ennek is örültem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

JP Forever
Okés.. 5v5. Srv on.. Pb on te .....***...
XFire: Streky

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

hello all

szerintetek egy ati radeon x1950xtx-el mennyi fpsem lenne multiba dx7be?

red bull
^^ Nem bízok én abba a srv on ba. Kitudja lehet nincs is PB <#hehe>. Amugy felõlem mehetünk egy 5v5 wart ma délután fele...

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Legend Killer
Egyi ksd szerverrõl egy idõ után kivág néha losing key packets hiba üzivel... mit lehet tenni ez ellen?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

JP Forever
Okés.. Te vagy az isten.. Gyere 1v1.. Vagy war nekem mindegy.. És akkor meglátjuk.. Szerver on..😉

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

kas123
Egy próbát tehetünk 😊, felveszlek msn-re.

RAZOR27
Biztos mindenki afk volt xD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

red bull
Nem cserélted meg te véletlenûl azt a 62/2-es statot SD-n?! Mert oké hogy TDM-en annyit csinálsz (mondjuk az se hihetõ), de SD-n biztos hogy nem. Ugyhogy az a 62/2 sztem 2/62 xD.

Ui.: Ne mutass képet se, mert 1 perc alatt csinálok neked paintel vagy photoshoppal olyan statot amit még életedbe nem láttál 😄.

JP Forever
Kas, áll az ajánlatom.. Mi sem vagyunk pro-k😊
Csak med.. Mondjuk😊

Amúgy tegnap tdm-ben 92/0, sd-ben 62/2.. És nem csítelek😉

Kép is van... Ha kell vkinek.

Szóval Kas.. Írj ha érdekel😊

berlinboy6329
21stag CTF-re van vkinek IP-je?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ok! köszi! <#worship>
kas123
elé írod a ^0-9 cuccot 😄
vagy bindeled

CSõ! Hogy lehet színes betüt beírni?? ( amelyik a chatben is színes)<#felkialtas>
kas123
ezekhez lekell tölteni vmi cuccost, amitõl láthatók lesznek az ASE-ben (de arról ne kérdezz h mit és hogy hol találod, mivel régen olvastam már róla)

bujty
James Bond 007 Nightfire ,GTA Sanandreas ,MOHPA,Call of Duty 4
ezeket nem találja<#shakehead>

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Az az magába a játékba hol található !!!
Sziasztok.

Hol található az egy játékos mód mentése ???
kas123
melyik játékot nem találja?

bujty
sziasztok van egy problémám a The All-Seeing Eye-al, nem találja a játékot,pedig van benne multy, PL : COD 4 ,és a Not installed-ben sincs benne

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

bujty
Csak is szever indításkor

kas123
sv_voice (1-on, 0-off |Voice chat-hang csevegés)
sv_voicequality (Hang minõsége - Érték: 0-9)