Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)
Multkor felmentem a szerverünkre, ott voltak ketten. Mikor beléptem a gyerek igy köszöntött: "Takarodj mert 1 vs 1 van" az nem baj hogy admin vagyok, a szerver meg nincs lezárva...miután irtam consolba , még neki állt fejebb....hihetetlen...szánalom....
Egyszer kéne játszani igy, akik fenn vanak ezen a topikon, tök jó buli lenne...és nem statra menne...😊
mondjuk ez tdm szokott lenni.
Már nem is emlékszem, hogy mikor olvastam olyan hozzászólást amiben az volt, hogy "Jajj de jót játszottam tegnap, nagyon jo csapat gyült össze az xy serveren. Mindenki tudta, hogy mi a dolga, nem volt anyázás, se semmi száni dolog 😊. Még úgy is nagyon élveztem a dolgot, hogy kikaptunk 12/8ra...remélem még lesz alkalmam ilyen jót játszani pub-on."
Egy csajtol a 45/15 sem lenne hiteles, nem még 100 feletti, fõleg sd-be alapmodon 😊
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
etz pontosan
meg elõtte vmilyen error. mi lehet a baj, elõre is köszi a válaszokat.
azt szeretném kérdezni hogy egyik nap majd LAN-ozni készülünk haverokkal😊 De tegnap kipróbáltam egy lan szervert inditani sikerült is csak ! töltöttem le egy pam módot hogy megnézzem menni fog-e amikor bemásoltam a main mappába akkor elinditottam a játékot csináltam egy sima nem dedikál szervert és azt irta ki hogy "script compile error (see console for details)" és nem engedett be a szerverre😞 hogyan tudnám megoldani majd a lanra hogy legyen pam is a szerveren de tudjunk is gamelni? ja és még 1 kérdés hogy szerver konfigot kell csinálnom vagy nem muszály?
aki ért az ilyesmihez és tudna nekem segiteni akkor nagyon meghálálnám.
Elõre is köszönöm! 😊
Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
bár én már ennek is örültem 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
XFire: Streky
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
szerintetek egy ati radeon x1950xtx-el mennyi fpsem lenne multiba dx7be?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ui.: Ne mutass képet se, mert 1 perc alatt csinálok neked paintel vagy photoshoppal olyan statot amit még életedbe nem láttál 😄.
Csak med.. Mondjuk😊
Amúgy tegnap tdm-ben 92/0, sd-ben 62/2.. És nem csítelek😉
Kép is van... Ha kell vkinek.
Szóval Kas.. Írj ha érdekel😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ezeket nem találja<#shakehead>#shakehead>
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Hol található az egy játékos mód mentése ???
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja