Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pub halott... felmehetsz de minden 2. csalni fog.... lehet hogy lelövöd mert olyan láma hogy lõni célozni meg semmit nemtud, de attól még ottvan 50/50% esélyben hogy csal... Találkoztam már olyannal aki egy dobozra nem tudott felugrani de csalt.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

bakkerman
srácok érdemes felraknom újra a gémet? így két ünnep közt kéne egy kis zúzás,van élet a magyar szerókon?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Elvileg hiányzik az a fájl. Alap szerverre mész ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Már vagy 5x felraktam... (és nem is csak ugyanazzal... szedtem is megint le, meg már így is ki van írva 2 példányban)
mindig ugyanaz a hiba...
lolSL
reinstall

Üdv!

Nekem a következõ problémám lenne...

Felraktam a COD2-t, felraktam hozzá az 1.3-as patch-et is, és amikor xfire-bõl akarnék valamelyik szerverre menni, a következõ hibaüzenetet kapom:

Fatal error

Error during initialization:

failed to load image 'loadscreen_5ronin_aim'

Mielõbbi segítséget kérek!!!

Elõre is köszönöm!
Szegény ADsek 😄
Anno én is összeírtam vagy ~ 20-30 jelenetet demókból, csak összevágnom se idõm, se helyem nincs

cool 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ez 3hét munkája volt... a fragek úgy 1év alatt gyültek össze... Lett volna még több valamivel, de csak a legjobbakat akartam, meg egy jó része eltünt... A movieba van olyan frag amit naponta 1x meglehet lõni de van olyan is amit 1hónapba talán 1x...

Akkor elég sokáig készûl a vidi mi? 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ez egy movie lényege... hogy a szerencsés helyzeteid összetedd...

Csak fura ez a sok nem látsz semmit de pont eltalálod rész.

Öhm... miért reklám az hogy az általam készített moviet kiteszem ide?

...

Te ezt reklámozod? :S

Kisebb karácsonyi ajándék magamnak és haveromnak 😊 😄D

Jé sikerült de mindig kidob player exe kickeddel.....
Most emg zx/zx 2.iwd-t ir ki.... A tököm kivan az egésszel.
És már alapból engedélyezve van. De ha meg NO ra teszem akkor történik az amit elõbb leirtam.
Engedélyeztem de mivel zombi módon akaork gameelni nem tölti le a módot csak mindig specbee vagyok és iylen hülyéûl látszanak a fegyverek.
hungary27
engedélyezd a letöltést
Hát ez kész!! Most meg csak szürke képernyõ van de persze a térkép meg a lõszer látszik. Most akkor frisitsema videokártyámat is?
Sikerült😄 De most meg az a gond hogyha csatlakozni akarok akkor lekell töltenem valami zx/zx6.iw fájlt de sehol se találom.
Jaffa 2843
írd be konzolba: /name név

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Miért van az hogy mikor belépek multiba kéri a nevemet,beírom de nicnsen OK gomb?
zico87
http://www.eszbonto.hu/letoltes/letoltes_programok_reszletes.php?a=2602&k=48

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Az a 36 mb-s nem?
1.3 elég

Sziasztok!!

Régebben cod2-ztem most újra elkezdem a játékot. Az lenne a kérdésem ,hogy melyik patch-t kell letöltenem? Köszönöm a válaszokat 😊
zico87
elnézést sok diplomával rendelkezõ kolléga..😄 na mi az a keylogger én soha nem szívtam be csak jópáran megszívták de én nem vitázni akarok na téma off öreg vok ehez már😄

Nem tudom mi adott arra okot hogy itt elkezdjél nagyozni... Az hogy CoD1 be milyen rendszer mûködött magasról hidegen hagy, bár egyazegyben ugyanaz mint a 2ben... Énis imádom az ilyen nagyarcó gyereket ki aztse tudja miaz a keylogger... Az lehet hogy te olyan tudatlan vagy hogy a gépedre felengeded, de azt magadnak köszönheted mivel lényegében te fogadod el... De mind1 én nem álok le vitázni ilyen magas IQ val rendelkezõ emberekkel, bocsánat.

zico87
de kedves okostojás.....cod1-ben szted milyen rendszer müködött ??😄imádom az okostojásokat hogy tudhata meg vannak keylogger progik és annyi mi lenyúlja a cd keyedet a registrybõl..

5éve jelent meg a CoD2. De amúgy mind1, amúgy ismerõsömnek a CD kulcsát tudta valaki és kibannoltatta GV-rõl, de a mai napig nem tudjuk hogy más hogy tudta meg az õ cd kulcsát, mert nem adta meg senkinek, nem adta kölcsön senkinek stb... És úgy vettük észre hogy mentünk volna CB warra és írta hogy "key code in use"... Egy párszor elõjött azt mondtam neki hogy biztos tudja valaki a kulcsodat, mondta hogy ez hülyeség nem tudhatja senki, és 1nap rámír hogy levan bannolva GV-rõl, utánanéztem a banjának és egy Budapesti IP rõl lett bannolva de érdekes mód haverom úgy 200km re lakik budapesttõl.

zico87
hát amíg én codoztam (6) év addig sose vot divat hogy bárkivel kicseszenek az a PB-sek és csak úgy ok nélkül kidobja csalásal....sajna nem sok eséy..levlezhetsz hónapokat velük vagy ha van ismerõs az evenbalancené lehet sikerrel jársz de sztem egyszerübb új key után nézni

Nem viccnek szántam, na de mindegy 😊

REAL MADRID

ffxi
Tehát semmi esélyem? És létezik ez az összeesküvési elmélet? Csak tippeltem. Szal bárkivel bármikor ezt csinálhatják? Ez nem fair bassza meg.

#26102 Te meg takarodj innen. Az ilyen fajtátok miatt bann-olják a becsületes embereket. Ez hihetetlen.

Fákjúal!

zico87
egyszerûbb ha új keyt veszel az evenbalance és a punkbusted szarni fog rá..nincs kifogás raknak a bannlistára

Ragamofi
- moderálva -

Origin: Brandter55

ffxi
Halljátok?! Német ill. nemzetközi serón párszor kidobott 1337 perces bann-t cheater címmel war közben 😞 Ez felhábprító azért, mert én annyira értek a cheat-hez mint hal az ugatáshoz. Origi key-em van. Ilyenkor akkor vmi globális bann vagy mi ez? Kihez kell fordulni? PB bizottság?

Fákjúal!

Hali. Mikor beakarok lépni egy szervere akkor mindig ezt irja: Cod2 mp exe mûködése leállt. Már egy csom cracket és patchet kipróbáltam de nincs javulás. Talán a win 7 et nem szereti?
lightjack
asd

Single player-re van vmi olyasmi mod, hogy csak pisztollyal lehet mondjuk menni? <#vigyor5>

REAL MADRID

Ezt szedd le és keresd ki a játékot majd update.

mit csináljak hogy jó legyen a punkbuster frissítés ?
ffxi
Már mind1. Kézzel töröltem. Azaz Újra install :S

Fákjúal!

Nem kéne neki semmit sem kérnie. Csak elindítod és kiválasztod mi MARADJON.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ffxi
Nem megy. Kéri a CD kulcsot. Én azt meg nem adom 😊

Fákjúal!

CoD2 Cleaner

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ffxi
Hy!
A mod-okat hogyan tudom törölni? Kezdenek összeveszni 😄

Fákjúal!

sziasztok!
légyszíves valaki segitsen!
Gamerangert letöltöttem hogy tudjak COD2-be multizni haverokkal, de mikor rámegyek h Start, akkor csak nekem inditja el a játékot(vagyis a hostnak), a többieknek nem... ezért meg szeretnék kérni valakit h a beállitásokat, beállításait mondja el vagy prtsc-elje le légyszíves, mert nemtudom milyen beállitások a jók. mindenkinek win7 van fenn, ugyan az a game, 1.3-as patch, tüzfal kikapcsolva, rendszergazdai jogosultság be (xp sp3-ba inditva).
köszönöm a segitséget!
üdv.
zico87
+ha egybõl beenged számolás nélkül akkor több mint valoszinû hogy cracked a szeró mivel nem elenõrízz cd keyt...