Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Attól hogy csal attól még kinézem belõle, hogy olyan béna mint 3 másik nekifutásból.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Lopnom kéne egy monitort😄
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egy érdekes problémám vagyis inkább felvetésem lenne.Olyan PunkBuster kéne nekem ami a képekhez azt is irja hogy miért csinálja...mert ugye az aimot meg az ügyesebb cheateket nem látom a képeken és nem tudom hogy mi az istentért csinálta a képet még akkor is ha a gyerekrõl akirõl csinálta sugárzik hogy cheater ...de ezt nem tudom bizonyítani...szóval ha vki tud olyan pb-t vagy configot ami tud ilyet az irjon már....vagy küldje ide:
[email protected]
<#eljen>#eljen>
Sok sikert hozzá!<#eljen>#eljen>
/exec configneve <- elõhozza az adott config fájl beállításait 😊
szal másold vissza az eredeti exe fájlt, vagy rakd újra az egészet 😊
Amúgy valamiért nem tudom telepíteni a patch-ot, azt írja h nem jó az Install Shield...újra kell telepítenem?
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amit használsz az meg a Dull... irtam az evenbalancenak, és a hónapban kiadott pb frissitésel már lefog vágni 😄 tekis szánalom
most van jó wh-m aminél sosem dob ki a PB és számokat jelzi az ellenségek felett hogy milyen közel vannak,nagyon jó és használom is 😊))
találkozunk egy PB-s szerón.!!!
Nem hallottatok még programról vagy másról ?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hagyni kellett volna h ez a szánalmas kis pöcs letöltse...
bukott volna 800at + vírust nyel be és még cheatet se kap...DE te ezt most elbasztad...segítsél még azoknak akik cheterek akarnak lenni...<#bdead>#bdead>
am Miskolc88, neked ajánlom azt, hogy dobd ki az ablakon a számítógépedet 😉
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
innen töltött le már valaki ?
és annyi pénzt vett le amennyit ir?
Telepítettem a játékot, a single player megy is, de sem az all seeing eye, sem az xfire nem ismeri fel.<#help>#help><#help>#help>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Rocky
Rocky
Get a life!
Szerintetek az lehetséges, hogy ebbe a házba kétszer!!!!!!!! bevágja, de oda belülre, ahol már fedél alatt van a szegény német katona? Bent voltunk négyen egészen a lépcs fordulónál ,ahol fellehet menni... elõször csak az ajtónál szívtuk a friss levegõt ,utána meg bejöttünk ide és a hülye jenki meg bevágja... vagy a tetõn koppant, de akkor se lehet ekkora sebzése.... nagyon felhúztam magam.
Köszönöm
Get a life!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ