26388
-
#23707 kill the emo -
#23706 emokiller -
Savmacska #23705 ez az!! köszönöm szépen haver -
emokiller #23704 xfire-ben láttam ezt itt van:
(TudatLAN) Reload Realism
IP:193.188.141.21:28970
azt nem tudom most olyan e mint 2 éve mer én nem szoktam itt játszani :) -
Savmacska #23703 Sziasztok! Régen cod2őztem lassan 2éve és akkor nyomtam olyan szerveren hogy TudatLan, valami real mód volt fent, se zoom, se célkereszt és pár lövésbe belehalt az ember.(mint amugy is:D), jah és nem volt élet ujratöltödés. Ha valaki ismeri ezt a szervert akkor kérem szépen adjon nekem egy ip-t nagyon megköszönném:)
Byez -
emokiller #23702 jah szerintem se arra hogy alap..hanem nem mozog vagy nem tudom , vmi ilyesmi -
Cat 02 #23701 Lehet arra gondol h nem alap célkereszt. -
#23700 ettől még megveheted :), meg fogja oldani a problémádat :) -
#23699 a célkereszt alap dolog :O
cb-s warconfigon is van célkeresztem (és csak az optionsban kapcsoltam be, semmi mást nem állítottam) -
#23698 Jó de már régebb megszereztem a warezt és most újra felinstalláltam. -
Cat 02 #23697 Vedd meg, 3k. -
#23696 Ha multizni akarok akkor kiírja hogy: Bad Key code.
Tudja valaki a megoldást? -
Gibor #23695 Istenem.... (tudom hogy nem válaszoltok de azért megosztom, én nagyot visítottam) Na szóval nemtom ki ismeri a gyereket a neve pzr (elvileg jól játszanak), kihívtam őket PCW-re ha jól tudom 6v6 volt. aztán az ő mapjukonasszem a 14. köürben leléptek, utána ilyet ír nekem X-fire-n hogy "meghackeltem a szervereteket és láttam hogy 3an dulloztatok" erre én xD meg lol meg minden... azt mondtam neki hogy elküldöm a PB shotokat, jolvan letöltöttem a szerverről a shotokat azt nézegetem őket és az egész klán csalt, mindnekinek volt célkeresztje meg az egyiknek WH, aztán mielött elakartam küldeni a shotokat még írta hogy nem küldi el a bizonyítékot hogy 3an dulloztak tőlünk mert meghamisítanánk :), lol, aztán írtam neki hogy mármegbocsájs nálatok van célkereszt és WH, utána mikor küldeni akartam a PB shotokat hirtelen eltünt xDxDxDxD akkorát tutultam az egész low klánjáról hogy az hihettlen... szószerint gerinc sérvet kaptam a röhögéstől.
jah és pár kép:
-
#23694 F.A.Q. -
Szarka Péter #23693 Hali! Valaki van, oly kedves hogy segít nekem a Call of Duty(R)2 Telepítő kódját keresem de nem találom valaki segítsen vagy írja le nekem Előre is köszönöm!!! -
#23692 Pontosabban ezt írja ki:
-
#23691 Hello all!
Van egy problémám, egy szerverről folyton kidob a PB mert egy régebbi fut a szerveren, ezt hogyan tom orvosolni? -
#23690 a F.A.Q.-t kéne újítani -
#23689 töröld a registryből (futtatás->regedit) is -
zola575 #23688 Cs! Lenne egy problémám. Uninstaláltam a CoD2-t, és újra feltelepítettem, de az 1.3 patch-ot nem engedi feltelepíteni. Kiírja hogy lekéne uninstalálni, de mivel nincs is fenn, kiirja hogy sikeresen leszedte, ezért rakhato újra fel. Ez így megy körbe.körbe. A játék újratelep. nem segített, úgyhogy nemtom mit lehetne tenni még, úgyhogy kérek vkit aki tudja a megoldást az segítsen! Köszi -
#23687 Annyit jelent, hogy hiba lépett fel a géped és a szerver kommunikációjában. Előferdül. -
Herti1 #23686 ez mit jelent ? pár napja nyugodtan játszok erre ma beadja ezt : allah hamir Punkbuster kicked player 'allah hamir' (for 0 minutes]
RESTRICTION: Service Communication failure: PnkbstrB.exe initialization failed ...kössz... -
Cat 02 #23685 Itt általában van 1 színvonal, főleg h van egy adott társaság tehát ha jön valami anyázós szólnak adminnak és kész. -
Gibor #23684 Ezt ismerem itt nincs KP... de én mostanában nem is megyek PUB ra, mert lelövök valakit azt én vagyok a low meg az idióta meg a csíter meg a buzi stb.... -
Cat 02 #23683 Cöcö :D
195.228.74.72:28966 mi szerónk, itt asszem nincs kp, de inkább sd szerónkra járok, szal nem biztos :P -
Gibor #23682 Hát ha már ONLY RIFLE van kiírva akkor ne legyen KP, régen míg nemis volt addig elég jó játékosok játszottak, de most már felmegyek azt ha kp val megyek végig akkor is csinálok 100-0s statot :D -
Cat 02 #23681 Jó az, ha nem hal 1 lövésből előkapod és bb :P -
Gibor #23680 Sztem a brutál onlyrifle szervert hanyagold... akkora egy low szerver lett mióta betették a KP t hogy az hihetetlen... pedig régen kedveltem. -
TheDamned #23679 Hát ezaz, registryből is kilett szedve minden, a CoD is újra van telepítve de semmi, ennek a hibának általában mindig format c: a gyógymódja csak. De most mindig telepítsünk rendszert ,mert a f*s gránát miatt kidob? :S -
Cat 02 #23678 /cg_drawlagometer 0 xD -
DJ Csoki #23677 -
DJ Csoki #23676 hali!Nincs vmiprogi amivel eltudnám rejteni lagom??????????előre is thx -
#23675 tul magas az neki:D -
madmanic #23674 szedd le, regystryből is töröld a bejegyzéseket, majd a könyvtárát is, és úgy rakd újra -
#23673 -
TheDamned #23672 Az én hibámra senki nem tud senkit? :( -
#23671 ez haveromnál meg nálam akkor szokott előfordulni, amikor a hangdriver bekakil és kicsukja magát (így nincs hang a játékba (+ sehol)) -
#23670 konfigodat nem irnad le engem a grafikus es memoriad erdekelne -
#23669 de mindent letöltöttem és be van állítva hogy töltsön le mindent:S -
TheDamned #23668 Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogyha elindítjuk a Call of Duty 2 Multiplayert és játszunk egészen addig, míg egy gránát elnem kap, folyton kilép a játék.
Magyarul ha gránáttól halok meg, kilép a játék és kiír egy hibaüzenetet.
Újratelepítés nem segít semmit, mert azután is felmerül a porbléma szóval, nem hiszem, hogy a Program Fájlokban lenne a hiba, hanem a Windowsba került vmi szarság.
A hibaüzenetről itt a kép:
http://www.bakiklub.extra.hu/hibauzenet.jpg
Nem tudjátok mi lehet a baja? :S
Előre is köszi