26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• emokiller
    valaki mondana jó TDM szervert ,amin tűrhetően sok map van , nincs rajta csíter , se hülye mód és végül nem anyáznak meg lowoznak mindenre?
    (az utolsó kritérium tudom hogy szinte megvalósíthatatlan)
    köszi
  • madmanic
    valami módosított szarság van a szerveren, és hiába van bekapcsolva a letöltés, nem szedi le a hiányzó cuccot.

írj az adminnak, hogy mi ez, és honnan lehet megszerezni, vagy küldje el
  • Dave0092
    mondjad az adminnak hpgy frissitse le a PB-t
  • Firerock
    akkor mitcsináljak?
  • Dave0092
    nem... lehet nincs lefrissitve a szerverük
  • Cat 02 #23742
    Akkor érdeklődd meg a szervertulajoktól v a honlapjukon h milyen pb kell nekik (gondolom vmi sajátfejlesztés):
  • Firerock
    de én azt szeretném
    azért töltöttem le a codot
  • madmanic
    másik szerverre menj, nem fogja csinálni
  • Firerock
    PAtkányok ide
  • Dave0092
    melyik szerver ez?
  • Firerock
    megpróbáltam
    akkor ezt írja ki
  • Quki
    hát szánalmas...:\
  • red bull
    ugy próbáld hogy töröld a pb mappáját és akkor frissíts rá, nekem mindig csak igy működik
  • Firerock
    már próbáltam
    akkor meg másért rúg ki
  • Cat 02 #23733
    PB-del van valami

http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-cod2.php - itt nézd meg h kell updatelni, v javítani.
  • Cat 02 #23732
    Hát ha ilyen stattal kirúgnak :D btw én a saját szerónkon játszok csak meg külföldin (ahol ha megölök valakit néha meg is dícsérnek o.O) és ott van 1 kialakult "csapat" és azokkal jó játszani. S
  • Firerock
    VALAKI HELP
  • emokiller
    ez sajnos mindennapos...
    meg az is hogy tele van parasztokkal az összes szerver
    ha megölöd akkor te 1 low , 1 geci vagy wh-s paraszt vagy
    jah multkor meggyanusítottak hogy cfg-zek mert 2headshotot adtam egymás után :|
    magyar cod powa!
  • kas123
    lol ilyen stat miatt kirúgtak?! száni
  • Quki
    te valamit nagyon félreértettél haver...nem beszóltam neked...csak kérdeztem valamit...jah...biztos én raktam fel..és én lehettem az egyik hülye...-.- grat, olyanon felkapni a vízet amin nem is kellett volna...ez is csak azt mutatja, hogy kb. velük egy szinten vagy :] ennyit erről...
  • Quki
    tudjátok még mi a szánalmas? amikor jól játszik valaki...és kibasszák a szerverről , mert azt hiszik h cheatel....faszom ki van az összes kis pöccsel...-.- tisztelet a kivételnek...

tessék...egy ilyen után kibasztak a büdösbe...

• Firerock
    Hali
  • bujty
    heló lenne 1 kérdésem.letöltöttem innen http://www.zsirklan.hu/download.php?view.10 1 punkbuster frissítőt.
    elindítottam bementem az add game-be és ahol a játékok nevét ki kell választani üres.mit lehet ennek csinálni?????????pls segítsetek.
  • red bull
    Igen?! Csak hogy ne magadból indulj ki nézd meg a www.callofduty.hu-t és utánna gondolkozz el rajta hogy lehet hogy nem is én tettem fel hanem inkább lehet hogy te. Nemtudom meik gyerek lehettél: aki folyamatosan ezt pofázta szinte hogy: -áhh ez geci durva, anyáás , de wh ááá hogy de... vagy a másik idióta aki megvette.
  • emokiller
    jah akkor baj a csalás , ha ellened történik

single ben meg engem se érdekel , csak amikor jön a gyerek hogy "ú-ú végigvittem a kotort , nem is volt olyan nehéz megölni malakot mind mondtad" -megkérdezem mér- "hát beírtam a csitet és átváltozott 1 gizkává" - ez csak 1 pl , de engem az ilyen nagyon tud irritálni :D
  • elitehun
    én is de csak ha multiban csítelnek! ha singel-ben akkor engem nem zavar
  • emokiller
    bocs elnéztem , fáradt vagyok
  • emokiller
    xD
  • emokiller
    =D
    hogyne

elítélem a csítereket :P
  • Quki
    talán te vetted fel?:D
  • emokiller
    hát ez no comment...
  • red bull
    Hallgassátok végig. Szánalmas, nem kicsit.
    LINK
  • Quki
    pf...megvan a szint itt is...
  • emokiller
  • elitehun
    kössz a segítséget :)
  • kas123
    odatérdelsz apukád elé, és azt ordibálod neki h TARKÓLÖVÉS! TARKÓLÖVÉS!
    ha segít neked, akkor működni fognak a csitek
  • elitehun
    Hogy lehet aktíválni a csíteket mert ahogy leírja úgy nem megy?
  • Varikova
    Én keresgéltem pár ilyen célkereszt stb. hülyeséget és abból 1-et sem tudok használni. Én vagyok a szerencsétlen, mert másnak megy. Csak az érdekesség kedvéért leszűkítettem annyira a keresést, hogy csak azokat a szavakat kereste amiket beírtam: 200 olyan progit sikerült leszednem. Használni nem akarom őket, igaz nem is tudom, de jó ha van. Egyébként tegnap játszottam egy max fős csapatban (asszem 30 valamennyi/csapat) és azt látom, hogy az ellenség fele repül, a másik fele a falból jön elő és a harmadik fele meg coltból 1 golyóval öl meg. Az ellenség, az egy klán volt, asszem franciák. Ennyit arról, hogy milyen becsületes játékosok vannak. Szerintem be kéne építeni a játékba egy olyan vírust, ami törli a játékot ha nem vagy elég tisztességes.
  • Gibor
    Ha megnézed képet akkor nem alap célkeresztet látsz... Mert álló helyzetben sincs ilyen pontos kereszt.....
  • emokiller
    örülök hogy segíthettem:)