Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A másik felét nem értem a 48 illetve 25-öt.
A késést úgy hidd el ahhogy mondom!!!!!!!!!
Figyu.... na szóval egyik havernak van pl 2GHz-es gépe, akkor most van 512MB ram és egy R9250-e.
Na ha bemész vele egy Dedicated: LAN hamachi szerverre (console-osra!) akkor örül a gyerek, ha nem ugrik 100ping fölé, és olyan csúszások meg akadások vannak ilyenkor, hogy én játszani így nem tudnék.
Jah és megnéztem ott mindegy volt, hogy mekkora felbontásba nyomtam, akkor is a legjobb eredmény az kb 70-80 ping volt, amit elértem neki.
Most 1gb rammal és HD2400XT-vel tud 50-es átlag pinggel nyomulni.
Tudom hihetetlen, én is azt hittem, hogy igaz (a 0-ás ping legendája), de ez csak és kizárólag LAN-ba nevezhetjük ténynek.
De hamachin keresztül ez egyértelmûen nem válik be a gyakorlat során.
Ha nem tesztelgettem volna, akkor azt mondanám, hogy valszeg nálam van a baj, de összes havernál így megy.
Bocs, de most kénytelen vagyok kiállni az igazam mellett, mert a saját szememmel amit láttam, az magáért beszél.
A válaszokat neked is köszönöm.
Ha valamit közben megtudsz még ezzel kapcsolatban, akkor légyszíves jelezz.
Elõre is THX, csõ <#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Így már értelek, és ez természetes.
De hamachin ez sajnos nem így megy, bármennyire is az elméleti elképzelés logikusnak tûnik, de Dedicated: LAN mellett hamachin nem 0 a ping, hanem csak bizonyos (jelen estemben) jön össze.
Ezért voltam kiváncsi, hogy mitõl függhet ez?
De azért kösz a választ.
csõ. <#vigyor3>#vigyor3>
xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ez nem az ujjamból szopikáltam ebbõl régebben linkeltem már be teszteket, amiket a gépemen csináltam és akkor sem hittek nekem addig a pillanatig.<#vigyor3>#vigyor3>
Természetessen mily meglepõ ez azóta van, mióta meghúztam a configomat.
Csak nem gondoltam, hogy ez a kis húzás ennyit számít.
Jah és nekem 1680x1050, minden opció fullban megy, úgyhogy ha van ekkora monitorotok, akkor szabad próbálkozni.
Bent szerver készítés és Dedikated-et LAN-ra teszitek és ennyi.
De majd megnézem mégegyszer mert lehet hogy csak én láttam rosszul, hogy 0 volt.<#eljen>#eljen>
Ez nem a ti tévedésetek, hanem aki ezt a hülyeséget kitalálta, lehet hogy elméletileg így kellene lennie, de ez full hülyeség. Nekem még soha a büdös életben nem volt 0 se cod2-ben sem cod4-ben, meg haveroméknak sem.
DE ha valaki tudja, hogy pontossan hogy kell elérni, hogy saját csatlakozásnál 0-át lehessen elérni géptõl független az szóljon privátba.
Minden tiszteletem a tiétek, de fogjátok má cod2-õt vazze és nyomassatok LAN állásba hamachin egy konzolt. És lépjetek már be a saját szerótokra. Beszarok nektek ha ful 0 lesz az eredmény.
azt akarom kérdezni hogy multiban az egér játék/szerverválaszás -nál mért akad mindazállat? tejjesen játszhatatlan a játék így, de a mozgás meg a többi hibátlan.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ilyen max régebben akkor tudtam csinálni, ha levettem 640x480 és mindent low.ba.
😛
Fákjúal!
Szituáció a következõ lenne.
Ezelõtt a hamachin játszottunk, és nekem 30-40 max 50 pingem volt, ha én csináztam szervert.
Most már nekem folyamat 0 pingem van ha hamachin csinázok szervert. De semmi nem változott. Felltöltés letöltés ugyanaz.
Mi lehet a válasz erre??? <#wow3>#wow3>
Ezzel a configgal:
Intel core 2 duo 2180 2,ghz proci
2gb 800 mhz ram
ati hd 2600 xt ddr3 256mb vga
Ezekkel a beállításokkal:
dx7
1024x768
texturák
high
low
low
És minden kikapcsolva
értem ez alatt:
vysnic vagy mi
élsimitás
meg minden és ha azt akarom hogy stabil legyen az fps em akkor muszáj csak 125 re allitani,nem lehetne valahogy felturbozni az fps kb 250re mert az egyik haveromnak 7600gt vel annyi!
THX
WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
sry
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Most 7300 gs-el van 300 fps simán😄
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
(már kijátszottam tapasztalt fokozaton ,ezért szeretném használni)
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
ezt irja ki
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ezt irja ki:
The detected version of Call of Duty 2 is current or more up-to-date than this patch. This will not be applied.
köszönöm a segitséget