26388
-
emokiller #23747 valaki mondana jó TDM szervert ,amin tűrhetően sok map van , nincs rajta csíter , se hülye mód és végül nem anyáznak meg lowoznak mindenre?
(az utolsó kritérium tudom hogy szinte megvalósíthatatlan)
köszi -
madmanic #23746 valami módosított szarság van a szerveren, és hiába van bekapcsolva a letöltés, nem szedi le a hiányzó cuccot.
írj az adminnak, hogy mi ez, és honnan lehet megszerezni, vagy küldje el -
Dave0092 #23745 mondjad az adminnak hpgy frissitse le a PB-t -
#23744 akkor mitcsináljak? -
Dave0092 #23743 nem... lehet nincs lefrissitve a szerverük -
Cat 02 #23742 Akkor érdeklődd meg a szervertulajoktól v a honlapjukon h milyen pb kell nekik (gondolom vmi sajátfejlesztés): -
#23741 de én azt szeretném
azért töltöttem le a codot -
madmanic #23740 másik szerverre menj, nem fogja csinálni -
#23739 PAtkányok ide -
Dave0092 #23738 melyik szerver ez? -
#23737 megpróbáltam
akkor ezt írja ki
-
#23736 hát szánalmas...:\ -
#23735 ugy próbáld hogy töröld a pb mappáját és akkor frissíts rá, nekem mindig csak igy működik
-
#23734 már próbáltam
akkor meg másért rúg ki -
Cat 02 #23733 PB-del van valami
http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-cod2.php - itt nézd meg h kell updatelni, v javítani. -
Cat 02 #23732 Hát ha ilyen stattal kirúgnak :D btw én a saját szerónkon játszok csak meg külföldin (ahol ha megölök valakit néha meg is dícsérnek o.O) és ott van 1 kialakult "csapat" és azokkal jó játszani. S -
#23731 VALAKI HELP -
emokiller #23730 ez sajnos mindennapos...
meg az is hogy tele van parasztokkal az összes szerver
ha megölöd akkor te 1 low , 1 geci vagy wh-s paraszt vagy
jah multkor meggyanusítottak hogy cfg-zek mert 2headshotot adtam egymás után :|
magyar cod powa! -
#23729 lol ilyen stat miatt kirúgtak?! száni -
#23728 te valamit nagyon félreértettél haver...nem beszóltam neked...csak kérdeztem valamit...jah...biztos én raktam fel..és én lehettem az egyik hülye...-.- grat, olyanon felkapni a vízet amin nem is kellett volna...ez is csak azt mutatja, hogy kb. velük egy szinten vagy :] ennyit erről... -
#23727 tudjátok még mi a szánalmas? amikor jól játszik valaki...és kibasszák a szerverről , mert azt hiszik h cheatel....faszom ki van az összes kis pöccsel...-.- tisztelet a kivételnek...
tessék...egy ilyen után kibasztak a büdösbe...
-
#23726 Hali
-
#23725 heló lenne 1 kérdésem.letöltöttem innen http://www.zsirklan.hu/download.php?view.10 1 punkbuster frissítőt.
elindítottam bementem az add game-be és ahol a játékok nevét ki kell választani üres.mit lehet ennek csinálni?????????pls segítsetek. -
#23724 Igen?! Csak hogy ne magadból indulj ki nézd meg a www.callofduty.hu-t és utánna gondolkozz el rajta hogy lehet hogy nem is én tettem fel hanem inkább lehet hogy te. Nemtudom meik gyerek lehettél: aki folyamatosan ezt pofázta szinte hogy: -áhh ez geci durva, anyáás , de wh ááá hogy de... vagy a másik idióta aki megvette. -
emokiller #23723 jah akkor baj a csalás , ha ellened történik
single ben meg engem se érdekel , csak amikor jön a gyerek hogy "ú-ú végigvittem a kotort , nem is volt olyan nehéz megölni malakot mind mondtad" -megkérdezem mér- "hát beírtam a csitet és átváltozott 1 gizkává" - ez csak 1 pl , de engem az ilyen nagyon tud irritálni :D -
#23722 én is de csak ha multiban csítelnek! ha singel-ben akkor engem nem zavar -
emokiller #23721 bocs elnéztem , fáradt vagyok -
emokiller #23720 xD -
emokiller #23719 =D
hogyne
elítélem a csítereket :P -
#23718 talán te vetted fel?:D -
emokiller #23717 hát ez no comment... -
#23716 Hallgassátok végig. Szánalmas, nem kicsit.
LINK -
#23715 pf...megvan a szint itt is... -
emokiller #23714 -
#23713 kössz a segítséget :) -
#23712 odatérdelsz apukád elé, és azt ordibálod neki h TARKÓLÖVÉS! TARKÓLÖVÉS!
ha segít neked, akkor működni fognak a csitek -
#23711 Hogy lehet aktíválni a csíteket mert ahogy leírja úgy nem megy? -
#23710 Én keresgéltem pár ilyen célkereszt stb. hülyeséget és abból 1-et sem tudok használni. Én vagyok a szerencsétlen, mert másnak megy. Csak az érdekesség kedvéért leszűkítettem annyira a keresést, hogy csak azokat a szavakat kereste amiket beírtam: 200 olyan progit sikerült leszednem. Használni nem akarom őket, igaz nem is tudom, de jó ha van. Egyébként tegnap játszottam egy max fős csapatban (asszem 30 valamennyi/csapat) és azt látom, hogy az ellenség fele repül, a másik fele a falból jön elő és a harmadik fele meg coltból 1 golyóval öl meg. Az ellenség, az egy klán volt, asszem franciák. Ennyit arról, hogy milyen becsületes játékosok vannak. Szerintem be kéne építeni a játékba egy olyan vírust, ami törli a játékot ha nem vagy elég tisztességes. -
Gibor #23709 Ha megnézed képet akkor nem alap célkeresztet látsz... Mert álló helyzetben sincs ilyen pontos kereszt..... -
emokiller #23708 örülök hogy segíthettem:)