Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mi lehet a baj? 8600Gt,legújabb Dx9,legújabb driverek,stb.
Megoldás?
Kösz elõre is!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egyébként pár hónapja már játszottam vele, akkor nem volt ilyen gond, most meg nem tudok két percet játszani, mert mindig ledob.
RESTRICTION: Service Abnormality
Ez mit takar?? segitsetek pls
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
help
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Régebben írtam ide abban az ügyben hogy a multi egyszer csak gondolja magát és ha belépnék vagy töltésnél fagy le vagy még az elõtt feketeképernyõ és semmi.Ez leggyakrabban akkor szokott elõfordulni ,mikor dx7-be próbálom rakni a játékot vagy felbontást állítok.Nah mostmár nemrég megszereztem a CoD 2 eredeti verzióját,de azzal is ugyanezt csinálta. Ha valaki tolna egy ötletet megköszönném<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
De játékon belül változtattam a key code-ot.
Mikor csatlakozni akarok a szerverre, kiírja h key code is in use, tehát kulcsot cseréltem 2szer is (mind2szer generátorral), de utána is megmaradt. Ez mitõl lehet ?
Tudom, vedd meg eredetiben csak 2.7k etc..
Lenne egy olyan problémám,hogy letöltöttem egy modot a nene German Mod és amikor megnyitom azt írja ki hogy"program nincs hozzárendelve"
Kérlek segítsetek

http://www.strategyinformer.com/pc/callofduty2/mod/22885.html
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Ezzel a configgal:
Intel core 2 duo 2180 2,ghz proci
2gb 800 mhz ram
ati hd 2600 xt ddr3 256mb vga
Ezekkel a beállításokkal:
dx7
1024x768
texturák
high
low
low
És minden kikapcsolva
értem ez alatt:
vysnic vagy mi
élsimitás
meg minden és ha azt akarom hogy stabil legyen az fps em akkor muszáj csak 125 re allitani,nem lehetne valahogy felturbozni az fps kb 250re mert az egyik haveromnak 7600gt vel annyi!
THX
WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
kb. 1-2 hónapja tettem fel az XP SP3 frissítést, lehet hogy ez kavar be mert elõtte nem csinált még véletlenül se ilyet.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Mert ilyen helyekre, pl mint x-fire lehet saját szervert is feltenni, és ilyen vot mikor az egyik srác 1MB-es feltöltéssel tette fel a szerverét, amit máig nem tudok hogy csinált.
Na pl ilyen helyeken simán lehetnek gondok, de más szervereken is.
Mindenképpen próbálkozz más szervereken is, mert ha máshol jó, akkor egyértelmûen nem a gépeddel van gond.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
am. #23077 -es hozzászólásomra tud valaki valamit??
Biztos így készítik. Valami fúziós technológiával.
AK44r98k-47 a prototípus neve....