26388
-
BIZ0906 #23787 Attól függ, eredeti/tört? -
#23786 Hogy tudok szerót csinálni? -
#23785 nem láttál még játszani. de kösz hogy 1 komment alapján megitélsz. -
Gibor #23784 Frissítsd a PB-t... www.evenbalance.com -
rob999 #23783 hello
Miért dob ki engem néhány szeró ha belépek játszok és lelövök valakit?
mitöl van ez és hogyan toom megcsinálni?
amugy eszt irja ki:
served disconnected - nevem PunkBuster kicked
plalyer 'nevem'(for 0 minutes)... PB init tailure
(if this persists, visit evenblance.com and click
support to manually update PunkBuster)
mitöl van ez és hogy lehet megoldani hogy ne dobjon ki akárhányszor megöök valakit?????
-
Gibor #23782 Jaj kihagytam....
nem bírod ha lelőnek, és persze nem is érted hogy lőhettek le mivel te vagy a világ legjobb játékosa... szóval tuti csalt a gyerek. -
Gibor #23781 Látom te is a vérbeli magyar kategóriába tartozol... nem bírod ha lelőnek... -
emokiller #23780 nah előbb az 5öt inkább xD
ez meg már régi hír , csak most mondták hogy infinity csinálja
pletykák szerint a jövőben fog játszódni... -
#23779 Lessz Cod 6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D infinity ward fogja aszem fejleszteni !!!!!! :D:D:D:D (kivi vok miről fog szolni+rendszer igény:D ) -
madmanic #23778 magas a pinged, kapcsolj ki minden szart a háttérben ( msn letöltés stb ) -
rob999 #23777 hello
segitsetek
nem took belépni a szerókba mert amikor belépek aszt irja ki hogy "server is for low pingplayers only."
mitöl van ez???
-
#23776 pffff -
#23775 én is bannoltalak volna :) -
#23774 semmi durvaság nem volt és nem hunpistike styleban anyáztam. Ha mondjuk leclippeltek azt mondam "anyád"
ennyi. -
#23773 lol?! kiakadtál azért mert hunpistike módjára anyáztál és kibannoltak?!
ez már a szánalom legalja :/ -
#23772 Miért bannolják az embert egy remek szerverről néhány anyázásért? -
fadman #23771 megpróbáltam, ugyanaz
tegnap megint jo lett egy napra amugy, és most megint nem jó -
emokiller #23770 nekem is routerem van de mindenhova beenged =/ és nem csináltam vele semmit...
virusirtót kikapcsolva probáltad?
-
fadman #23769 virusirtom avg... nem is találtam benne semmi féle ilyen jellegű beállitást, és routerem van, azzal lehet gond? -
laciword #23768 aha -
madmanic #23767 mindegyiken? -
laciword #23766 hello!Tudnátok segíteni?Amikor megpróbálok felmenni egy szerverre kiírja,hogy várakozás a kapcsolatra.Egyszer engedtem 700-ig és úgy sem.Tudnátok segíteni?Előre is köszönöm. -
madmanic #23765 routered van?
-
Cat 02 #23764 Vírusirtót lesd meg még1szer. -
fadman #23763 helo! pár napja kezdtem el cod2-zni ujra (vagyis csak akartam), x-fire-rel, magyar tört szervereken, de nem enged fel egyikre sem. verziom 1.3, amikor rámegyek a csatlakozásra, kiirja, hogy Awaiting connection...1 (és számol tovább). egyszer 300ig hagytam. olvastam több helyen, hogy szabad portot kell keriteni a játéknak, de azt hogyan? tűzfalon átengedtem, virusirtom gané nem hiszem hogy beleszol.
ja és egy napra hirtelen jo lett a játék, pedig nem probáltam sehogy sem megcsinálni, de csak 1 napra.. azota megint rossz. akkor felengedett az összes szerverre amiket mostanában is probálgatok
légyszi valaki help -
Cat 02 #23762 Xfire. -
emokiller #23761 szerintem a fraps egyáltalán nem lassítja =/
azzal képet is tudsz meg xfireben is tudsz képet , de annak a videofelvevője már eléggé belassít.... -
#23760 hy vki nem tud 1 olyan screenshotozós videózós progit ami nem lassítja a gépet( fraps gamecam hoz hasonló csak nem lassítja)köszi.
-
emokiller #23759 ki , és azokat hozza előszőr ;)
az ASE meg megszűnt mer betett neki a YAHOO vagy valami iesmi valahol olvastam de nem emlékszek már rá pontosan -
sztip #23758 ez kihozza a magyar szerokat is?
-
Gibor #23757 Xfire.... LINK -
sztip #23756 Sziasztok én 1 éve cod oztam meg cod2 öztem utoljára és akkor all siing eyet használtam de most az nem akar menni mert azt irja a telepitöje hogy nem találja a letöltö szervert esettleg nem ismertek más szerverkeresö progit mert az alap szerver keresö nem talál olyan sok szervert pls segitsetek esetleg tudjátok mi baj lehet -
#23755 Az vagyok, és nincs mit. ;)
Cat: Valahogy sejtettem... :P Valamikor nyomnunk kellene majd egy htf wart, mit gondolsz? -
emokiller #23754 RaveAir ha az a RaveAir vagy akkor itt is kösz a KotOR 2 fordításért =D -
Cat 02 #23753 Feltehetőleg mert klántársak vagyunk xP -
#23752 Az alsót én is ismerem. :) -
Cat 02 #23751 Ma waron nekem is volt pár, én csodálkoztam h miket beadott :D -
#23750 úh miket makkoltam ma -
emokiller #23749 köszi majd megnézem az elsőt , az ilyen only szerók engem nem hoznak lázba :D
nah majd később , most még tanulok -.-" -
Cat 02 #23748 85.157.222.23:28960 bár itt nem csak tdm van hanem htf és ctf, néha vip
195.228.74.72:28966 ez only rifle és alapmapok