Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
megpróbáltam
akkor ezt írja ki

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Quki
hát szánalmas...:\

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

red bull
ugy próbáld hogy töröld a pb mappáját és akkor frissíts rá, nekem mindig csak igy mûködik

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Firerock
már próbáltam
akkor meg másért rúg ki

PB-del van valami

http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-cod2.php - itt nézd meg h kell updatelni, v javítani.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hát ha ilyen stattal kirúgnak :D btw én a saját szerónkon játszok csak meg külföldin (ahol ha megölök valakit néha meg is dícsérnek o.O) és ott van 1 kialakult "csapat" és azokkal jó játszani. S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Firerock
VALAKI HELP

ez sajnos mindennapos...
meg az is hogy tele van parasztokkal az összes szerver
ha megölöd akkor te 1 low , 1 geci vagy wh-s paraszt vagy
jah multkor meggyanusítottak hogy cfg-zek mert 2headshotot adtam egymás után :|
magyar cod powa!

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

kas123
lol ilyen stat miatt kirúgtak?! száni

Quki
te valamit nagyon félreértettél haver...nem beszóltam neked...csak kérdeztem valamit...jah...biztos én raktam fel..és én lehettem az egyik hülye...-.- grat, olyanon felkapni a vízet amin nem is kellett volna...ez is csak azt mutatja, hogy kb. velük egy szinten vagy :] ennyit errõl...

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Quki
tudjátok még mi a szánalmas? amikor jól játszik valaki...és kibasszák a szerverrõl , mert azt hiszik h cheatel....faszom ki van az összes kis pöccsel...-.- tisztelet a kivételnek...

tessék...egy ilyen után kibasztak a büdösbe...

Firerock
Hali

bujty
heló lenne 1 kérdésem.letöltöttem innen http://www.zsirklan.hu/download.php?view.10 1 punkbuster frissítõt.
elindítottam bementem az add game-be és ahol a játékok nevét ki kell választani üres.mit lehet ennek csinálni?????????pls segítsetek.

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

red bull
Igen?! Csak hogy ne magadból indulj ki nézd meg a www.callofduty.hu-t és utánna gondolkozz el rajta hogy lehet hogy nem is én tettem fel hanem inkább lehet hogy te. Nemtudom meik gyerek lehettél: aki folyamatosan ezt pofázta szinte hogy: -áhh ez geci durva, anyáás , de wh ááá hogy de... vagy a másik idióta aki megvette.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

jah akkor baj a csalás , ha ellened történik

single ben meg engem se érdekel , csak amikor jön a gyerek hogy "ú-ú végigvittem a kotort , nem is volt olyan nehéz megölni malakot mind mondtad" -megkérdezem mér- "hát beírtam a csitet és átváltozott 1 gizkává" - ez csak 1 pl , de engem az ilyen nagyon tud irritálni :D

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

elitehun
én is de csak ha multiban csítelnek! ha singel-ben akkor engem nem zavar
bocs elnéztem , fáradt vagyok

xD

=D
hogyne

elítélem a csítereket :P

Quki
talán te vetted fel?:D

hát ez no comment...

red bull
Hallgassátok végig. Szánalmas, nem kicsit.
LINK

Quki
pf...megvan a szint itt is...

<#banplz>

elitehun
kössz a segítséget :)
kas123
odatérdelsz apukád elé, és azt ordibálod neki h TARKÓLÖVÉS! TARKÓLÖVÉS!
ha segít neked, akkor mûködni fognak a csitek

elitehun
Hogy lehet aktíválni a csíteket mert ahogy leírja úgy nem megy?
Varikova
Én keresgéltem pár ilyen célkereszt stb. hülyeséget és abból 1-et sem tudok használni. Én vagyok a szerencsétlen, mert másnak megy. Csak az érdekesség kedvéért leszûkítettem annyira a keresést, hogy csak azokat a szavakat kereste amiket beírtam: 200 olyan progit sikerült leszednem. Használni nem akarom õket, igaz nem is tudom, de jó ha van. Egyébként tegnap játszottam egy max fõs csapatban (asszem 30 valamennyi/csapat) és azt látom, hogy az ellenség fele repül, a másik fele a falból jön elõ és a harmadik fele meg coltból 1 golyóval öl meg. Az ellenség, az egy klán volt, asszem franciák. Ennyit arról, hogy milyen becsületes játékosok vannak. Szerintem be kéne építeni a játékba egy olyan vírust, ami törli a játékot ha nem vagy elég tisztességes.

Ha megnézed képet akkor nem alap célkeresztet látsz... Mert álló helyzetben sincs ilyen pontos kereszt.....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

örülök hogy segíthettem:)

elitehun
kill the emo <#eljen>
elitehun
emokiller<#violent><#boxer><#gun>
ez az!! köszönöm szépen haver <#worship>

Get a life!

xfire-ben láttam ezt itt van:
(TudatLAN) Reload Realism
IP:193.188.141.21:28970
azt nem tudom most olyan e mint 2 éve mer én nem szoktam itt játszani :)

Sziasztok! Régen cod2õztem lassan 2éve és akkor nyomtam olyan szerveren hogy TudatLan, valami real mód volt fent, se zoom, se célkereszt és pár lövésbe belehalt az ember.(mint amugy is:D), jah és nem volt élet ujratöltödés. Ha valaki ismeri ezt a szervert akkor kérem szépen adjon nekem egy ip-t nagyon megköszönném:)

Byez

Get a life!

jah szerintem se arra hogy alap..hanem nem mozog vagy nem tudom , vmi ilyesmi

Lehet arra gondol h nem alap célkereszt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kas123
ettõl még megveheted :), meg fogja oldani a problémádat :)

kas123
a célkereszt alap dolog :O
cb-s warconfigon is van célkeresztem (és csak az optionsban kapcsoltam be, semmi mást nem állítottam)

elitehun
Jó de már régebb megszereztem a warezt és most újra felinstalláltam.
Vedd meg, 3k.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

elitehun
Ha multizni akarok akkor kiírja hogy: Bad Key code.
Tudja valaki a megoldást?
Istenem.... (tudom hogy nem válaszoltok de azért megosztom, én nagyot visítottam) Na szóval nemtom ki ismeri a gyereket a neve pzr (elvileg jól játszanak), kihívtam õket PCW-re ha jól tudom 6v6 volt. aztán az õ mapjukonasszem a 14. köürben leléptek, utána ilyet ír nekem X-fire-n hogy "meghackeltem a szervereteket és láttam hogy 3an dulloztatok" erre én xD meg lol meg minden... azt mondtam neki hogy elküldöm a PB shotokat, jolvan letöltöttem a szerverrõl a shotokat azt nézegetem õket és az egész klán csalt, mindnekinek volt célkeresztje meg az egyiknek WH, aztán mielött elakartam küldeni a shotokat még írta hogy nem küldi el a bizonyítékot hogy 3an dulloztak tõlünk mert meghamisítanánk :), lol, aztán írtam neki hogy mármegbocsájs nálatok van célkereszt és WH, utána mikor küldeni akartam a PB shotokat hirtelen eltünt xDxDxDxD akkorát tutultam az egész low klánjáról hogy az hihettlen... szószerint gerinc sérvet kaptam a röhögéstõl.

jah és pár kép:

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

elitehun
F.A.Q.
Hali! Valaki van, oly kedves hogy segít nekem a Call of Duty(R)2 Telepítõ kódját keresem de nem találom valaki segítsen vagy írja le nekem Elõre is köszönöm!!!
Zickler
Pontosabban ezt írja ki:

Battletag: Muhee#2716

Zickler
Hello all!

Van egy problémám, egy szerverrõl folyton kidob a PB mert egy régebbi fut a szerveren, ezt hogyan tom orvosolni?

Battletag: Muhee#2716

elitehun
a F.A.Q.-t kéne újítani
kas123
töröld a registrybõl (futtatás->regedit) is

Cs! Lenne egy problémám. Uninstaláltam a CoD2-t, és újra feltelepítettem, de az 1.3 patch-ot nem engedi feltelepíteni. Kiírja hogy lekéne uninstalálni, de mivel nincs is fenn, kiirja hogy sikeresen leszedte, ezért rakhato újra fel. Ez így megy körbe.körbe. A játék újratelep. nem segített, úgyhogy nemtom mit lehetne tenni még, úgyhogy kérek vkit aki tudja a megoldást az segítsen! Köszi