26388
-
#5414 Hamarabb lentlessz máshonnan, mint ahogy feltudná tenni. Feltöltés sux :D -
Spirit #5413 Elhiszem,csak azt hittem találtad valahol a képet.Most őszintén, nem tudod elérhetővé tenni valahol iso-ban?a törésre még mindig jobb várni,mint az egész game-re.. -
#5412 csak de -
#5411 Csak nem :D -
#5410 szamlat is scanneljem be?
http://152.66.93.29/pic/scana.jpg
1t magamnak vettem, tobbit pedig magyar barataimnak. -
#5409 Na akkor a mai(vagyis tegnapi) nap is eredménytelen volt... Remélem holnap(ma) már lesz vmi. Na cső! -
#5408 hát nemtom de lehet orrba verném ha valaki így tenné le a cdimet -
Spirit #5407 Nem hiszem,hogy Ő vett 8-at...vagy ha igen, ISO-ban feltolhatná valahova:) -
#5406 no igen a magyar "kiadás" meg olyan lessz mint a HL2.....papir bugyiban a diskek, egy 50Ft-os tokba gyömöszölve......és pénzt mertek kérni érte.....tesom megvette, ki is röhögtem......neki az volt az utsó "hivatalos" gaméja... -
#5405 minek vettél nyolcat?? klántagoknak vagy mi? esetleg CoD2 Kisker-t nyitsz? :D -
Spirit #5404 2 óra 24 perc lenne nekem..ettől kellene megijedni?:) -
#5403 ugy toltsetek a warez-t hogy 6cd van a doboztam
-
Spirit #5402 Még nem, de ez pl. elég nagy oldal:
link -
priluki #5401 Nemtudom mondjuk a vietcongot még nem láttam sehol,te se láttad Spirit?
-jo éjt kandur- -
Spirit #5400 Miért pont azt?:) -
priluki #5399 Mininova -
#5398 Nah én elment aludni, legyetek jók, szépek, és ne spameljetek sokat!
night'all -
Spirit #5397 Segíthetnél.Melyik torrenteken lessem?Mert az nforce-on csak akkor jelenik meg,ha már kipróbálták.Ergo torrenten gyorsabban kijön a cucc.Mindegyik fake-et elkezdeném tölteni, hátha bebizonyosodik,hogy nem az,és előrébb járok:)Helyem van:)
Jah,és akartok fegyverbemutatót?Linekel pár képet,ha gondoljátok:) -
#5396 -
#5395 Azért ezek elég szar minőségű videk voltak. Szerintem még korai elkeseredni. -
priluki #5394 Már megint valaki felrakta a Fake COD2-öt a torrentre. -
vettem ma 8db-t
1t mingya ki is proszalok -
Spirit #5392 Csinálj a COd1-ből fraps-el videót..elsírod magad...nyugi, ha teljes valójában fogod látni a saját gépeden real-time renderelés közben, máshogy fog mutatni:)
Na meg jóformán mit is vársz a játéktól.Szereted a Cod1-et..gondolom..azért szereted, amilyen.Ha túl sok mindent változtattak volna meg, nem biztos,hogy ilyen hatással lenne rád. Igaz, ez bőrlehúzás,de én úgy fogom fel,mint a kedvenc game-em szebb köntösben, és nagyobb, remélhetőleg jobb pályákkal.. -
#5391 Remélem reggelre fent lesz valahol ... vagy mindegy mikor, de péntekre jó lenne ...
Elég gáz ha az embernek nincs net otthon ... több év online-itás után átmenni offlájnba elég gáz ...
Én azért várom annyira, mert ha reggelig megjelenik, akkor szólok munkatársamnak aki holnapra letölti és pénteken tudom vinni LAN-ra :) :)
Milyen jó kis meglepi lenne :) -
#5390 A hozzászólásom a játék multi részére vonatkozik! A single természetesen meggyőző és szép!
A véleményem: Elkeserítő. Ha most azt mondanák nekem, hogy ez a COD I, simán elhiszem. Még is mi ez? Egy kis pénz lehúzás? Ez a grafika SEMMIVEL nem több, mint az első részé. Pofátlanok! No meg vegyél jobb videó kártyát, vagy processzort... csak tudám minek? A nagy semminek!
Hát remélem, hogy a single ennél nagyságrendekkel szebb! -
#5389 Most mi lesz??? :DDDDDDD -
priluki #5388 jaja nagyon jok carentan nagyon állat lesz.. -
Spirit #5387 ITT VAN VÉGRE A SOK HITETLENKEDŐNEK, megint igazam volt:
a demo-ban látott grafika egy nagy nulla volt, ott még nem az új motor mocorgott, a teljesben már NINCS dx7 MÓD!!!
Idézek az iwnation-ről:
"Where is dx7?"
"The game is unplayable without it. I get like 15 fps, and I cannot find the option to enable it." -
Spirit #5386 Remélem könnyíthetek valamicskét a lelketeken:) -
Spirit #5385 33mp,5Mb,Brecourt,S&D egyedül... -
#5384 :CcC::CcC:C.CC::CC:ccC. -
Spirit #5383 1:14mp, 24Mb,Carentan,S&D,amcsikkal -
priluki #5382 -
#5381 Na erre még kíváncsi vagyok, addig nem fekszek már le :) -
Spirit #5380 66% -
Spirit #5379 Bocs,valami idióta elírta..most jövök rá..ez Brecourt lesz..bocage nem is lesz benne:) -
Spirit #5378 Addig erőltetem Bocage-t. -
Spirit #5377 Carentan...brutális...nagyon tetszik, egyetlen problémám van vele, amitől már eddig is tartottam:
ha valaki rád lő, pirossal látni lehet az iránytűn akkor is, ha nem talál el:(
Upload megy, max 10 perc... -
priluki #5376 Ja,hát elég szar a video is,majd élöbe megnézzük mit mutat. Addig is,ez csemege -
Spirit #5375 TÖLTŐDIK!!!fél perc, és kezdem az uploadot!!