Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nahar
Hivatalos megjelenés!!

!!Megjelenés ÕSZre várható!!<#vigyor2> Nemtom mi lesz belõle...

Motorola Defy

hatamoto
Ya ya! Lesz biza...

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

narazzino
hú ilyen is lesz? tök jó

DJ Skyline
egyik napról a másikra nem jön 30 új kép+demó+8 videó!😄DDD
még csak most lett bejelentve pár hete!örüljünk ennek a pár képnek,meg a tudatnak,hogy készül!😄DD
De addig is ott van az alap CoD,CoD UO,MOHPA,Brothers in Arms,stb,stb,stb...😊)))

hatamoto
De az sem kizárt, hogy az elkövetkezõkben... Apukám, ha érdekel a téma miért nem olvasod végig? Ha + nem akkor miért büfizel bele?

Sheke
talán jövõévben ha jól tudom

Le Parkour

Punkerwork
olvass vissza 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

danee12
na,lehet e már valami ujat tudni mikor jön ki meg milyen lesz meg egyebek...???

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

Ok. <#zavart1>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Eisenhower
majd szolok timbernek. ha már klántársam^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Ott van a DigitalReality beszeld ra oket<#crazya>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Eisenhower
tök jó 5let ^.^ nem akar vki ilyen modot csinálni? <#mf2><#banplz><#banplz><#nyes><#vigyor><#idiota>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

hatamoto
1000%

Nahar
Hát ja,valószínû h az!<#wink>

Motorola Defy

Nyers
Ugyan már ez nevetséges ... April 1.!

My Life for Freedom!

Sheke
én is remélem de csak ennyié már nem kerülhet a polcokra-SZÍVÁS-

Le Parkour

Nahar
Felhõk a callofduty 2 felett:

-Még meg se jelent, máris emberjogi szervezetek tiltakoznak a call of duty 2 - multiplayer egyik újítása ellen.

-A készítõk a pályákon a 2 oldal játékosai mellett civileket is be kívánnak tenni, melyek lelövéséért a támadó csapat különbözõ bónuszokat, pl: hp doboz,golyóálló mellény, lõszer, A védõ csapat pedig minusz pontokat kapna.

-A készítõk ezzel a hagyományos A-B lerakó támadás- védés-t akarták szinesíteni, ám nem gondoltak bele hogy ezzel tulajdonképpen ártatlanok lelövésére ösztönzik a játékosokat.
Akár a GTA- hoz hasonló botrány is kerekedhet az ügybõl, mely odáig fajulhat, hogy a játék nem kerülhet a boltok polcaira.

-Reméljük a készítõk idejében a fejükhöz kapnak és megváltoztatják elképzeléseiket.

By CoD.hu

Motorola Defy

PResident Evil
T3-as nettel is lagolnál...

hatamoto
Könyörgöm ne haragudj, hogy az ótvar régi képeimmel traktállak. De sajnos nem találtam újabbakat, kérlek segíts!

hatamoto
Abszolút! Fõleg multiban! <#buck> Min. detail RULa! <#nyes>

Serpa
500-600??

akko' méé nem má 5000-6000??
😄DD

DJ Skyline
<#idiota>
500-600 fõ,jeep,tank,mg...Ezt mind megjelentíteni egyszerre nem kis memó igény...És még nincsenek benne a különbözõ effektek,hangok!😄D

DJ Skyline
grafika lényegtelen...persze legyen jó körítés,de ha egy játéknak van egy jó hangulata,akkor graf. már annyira mindegy szvsz!😄DD

Sheke
de ciki ugyanis hát nemtom az emberek mindig hátra dõlnek stb...

Le Parkour

dr Kotász
2010 után szerintem.
dr Kotász
ez is
dr Kotász
LoL
én nem aggódok a futás miatt , az biztos hogy nem fog szabbatni ( max graf. beállitás körül) engem inkább a csaták izgatnak , remélem lesz már egy normális csata a játékban, kb 500-600 fõs igazi csata , tankokkal , jeep-ekkel , rohamozó katonákkal , MG-kel!! <#violent>

odex
nem ciki csak a véleménét mondja!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Serpa
te is ciki vagy!

danee12
na az a lényeg hogy a dolgok is jól ki legyenyek dolgozva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!és kira legyen a grafika!!!!!!!!!az a lényeg!!!!!!!!!!!!<#beka3>

az fps a mindenem!!!!ati radeon a király,a geforce elmehet a ... foci nélkül nem lenne ez a bolygó!!!forza milan!!!shevchenko a király!!!

danee12
jaja,az igaz a cod fizika az elég ciki!!!loooool

odex
én meg azt remélem hogy legyen 1 kiss jó fizika is az meg tenné😄😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Nahar
Ezek nem vmi új képek! DE a grafika az azért eléggé rendben van!

Multiba remélem lesznek már 100-as serverek is!!

Motorola Defy

hatamoto
Igen! <#vigyor3> Mindezekmellett végre a katonák használják az ujjaikat. Úgyértem látszik, hogy fogják a fegyvereiket, beakasztják az övükbe stb. Nem egyfajta általános "pszeudo ökölbe" van szorítva. <#nevetes1>...

DJ Skyline
áh...egy PS2 játék annyi!😄DD
10-13 között lesz!😄D
de a póstaköltséggel együtt kijön a 15k!😄DDDD

DJ Skyline
alsó képen a jeep az odab*sz...elfogadnék egy olyat eredetiben is!😄D

Eléggé jól néz ki<#finom>

hatamoto
Néhány (számomra) újabb kép:

Az esetleges ismétlésért elnézést kérek!

danee12
az jó akkor

Nahar
valószínû ugy lesz!Nem csak magamtól írogatok ;D

Motorola Defy

danee12
huuuu hallod ha ez télleg igy lesz ahogy az infoban irtad...akkor király

danee12
arra én is

Nahar
én scanner-es képeket láttam eddig,de már kiváncsi vagyok az elsõ videóra!!!

Motorola Defy

Nahar
Infót olvastál róla?! Ha nem akkor #73 üzibe van róla pár sor 😊

Motorola Defy

danee12
valahol

danee12
sztem vannak már képek

danee12
ja

Nahar
Hát igen az is lehet!De már jó pár éve 10.000 környékén vannak,kivéve az EA gamek mert azok rápakoltak pár ezret!

FEgyverekre visszatérve,ha majd látunk ingame képeket,többet tudunk majd mondani,addig meg nagyon semmit...<#wink>

Motorola Defy

danee12
de ebként gyorsan lemegy annak az ára.