26388
-
#5534 érdemes megnézni az egyik torrent oldal games részét..abc sorrendben mennek most fel a linkek..
a ca kezdésű részhez értek..de a caesar után a captain jön ;)
cal kezdésű most nincs :p -
abonyitomz #5533 50 uj üzenet és még nó relase -
djcom #5532 Nembaj,addíg vietcongozok majd:) -
djcom #5531 Még mindíg semmi:( -
#5530 FPS bűvészkedéssel majd 987 lesz az fps tök mindegy mit alkotnak nvidiáék -
Spirit #5529 Hát mire az STG44-et sikerülne kihajtogatni jelenlegi origami tudásommal(origami tudásomat tekintve kihívásokkal küzködök) addigra a Cod3 is megjelenik:) -
#5528 én is mindig..menjünk a cod topicba..itt csak !!!! ilyen jeleket kapnánk -
#5527 jön majd nem kell izgulni...lehet akik törik azok előbb inkább játszanak a játékkal,elvégre nem minden hónapban jön ilyen volumenü' játék mint a CoD2...aztán majd ha "megemésztették",akkor nekiállnak törni a gémt...üsd el az időt CoD Multizással,vagy hajtogass origami STG44-et 1:1-es arányban!:DD -
Spirit #5526 Improved performance and compatibility for Call of Duty 2.
Mixed vendor support for NVIDIA SLI.
TV-Out/HD-out support for NVIDIA SLI.
Added support for VSync on Direct3D games when running NVIDIA SLI.
Performance enhancements for dual-core CPUs.
PureVideo high definition MPEG-2 de-interlacing support.
Usability enhancements when connecting to an HDTV.
Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.0 support
Állítólag ezek az újítások.
For a full list of fixed and known issues please view the Release Notes. -
Spirit #5525 Az Nvidia kiadta a legújabb beta állapotban lévő driverét, ami 81.87-es verziójú, és a cod2-re optimalizálták állítólag.Na erre kiváncsi leszek:) -
#5524 Én meg Téged kereslek. Tegnap viszont összefutottam Mr. Kotásszal. -
#5523 ha kiadják 1 hét után a patchet kilehet bírni azt a kis időt -
#5522 Az első patchig viszont csíter invázió lesz. :) Persze valószinüleg kevesebb, hogyha nem lehet törtel nyomni multiban, de akkor is, nah.. -
#5521 kit érdekel a single... :)) ha az olyan rövid lesz mint a cod-nál akkor ez megint csak a multi miatt dobták piacra...de csak nem lesz olyan rövid.
2 év multizás után nem kihívás a gép ellen játszani..szerintem. Oké 1x végig tolja az ember és annyi..max. a legnehezebb fokra állítva ellehet húzni vele az időt. -
#5520 multin miért nem látlak esténként? -
#5519 multiba ugyan azok miért meglepő? logikus hogy a pályák maradnak csak szebbek lesznek és talán bugmentesek ( de ugyse ) + lesznek uj mappok. Azér cod 2ő mer van single része ami pedig totálisan más mint az cod vagy uo-jé... -
Spirit #5518 Végülis miért ne basztathatnátok engem.szeptemberben az összes fegyver, pálya, stbstb össze lett nektek szedve általam,fél éjszakám ment rá most,hogy nektek belinkelhessem az MP videókat.Mi bajotok velem?:) -
#5517 dehogy szarjuk le..majd ha csíter invázió lesz ;) -
Spirit #5516 Ha ennyire leszarjátok a game-et, mit kerestek itt?:)
Menjetek Q4-ezni, és henteljtek, az való nektek -
#5515 Micsoda görög sorstragédia! -
#5514 "de én a fél életemet a COD-al töltöm"
egyszerű matek..nagyjából a COD 2 éve jelent meg..ergo te 4 éves vagy most.
Nem fejlődsz nagy ütemben, hogy már írni is tudsz? -
#5513 szakadj meg te szív :D -
#5512 most miért? volt aki az UO-t már COD2-nek hívta
eddig ez a carentan ugyanaz..csak szebb..meg jobbak a fegyverek kinézete..de állítom megint "mi" németek szívunk az első patch kiadásig a szanaszét hordó fegyverek miatt..hülye jenki game...persze ha német lenne sose szállnának partra a szövetségesek benne -
Spirit #5511 Egy másik játéknál én is így gondolnám, de én a fél életemet a COD-al töltöm, éltemben nem vártam még ennyire game-et.Minden egyes perc fáj, amikor frissítem az nforce-ot, és nincs még ott. -
#5510 OFF
A Land of the dead 18.-án jelent meg és azóta sincs belőle warez.
Igaz nem olyan nagy név mint a COD2,de még sincs belőle. -
#5509 COD2=COD+UO :))))))))) lol -
#5508 már írtam korábban...COD2=COD+UO grafikailag felturbózva :)
mondjuk lehetnének új mapok..pl. a Budai várban lezajlott kitörés -
#5507 nagyon tetszenek az új képek. főleg a régi mp pályák felturbózva néznek ki először furcsán, majd marha jól :) -
#5506 mitkell itt sírni meg a hülyeséget mondani majdjön... -
Spirit #5505 Ha ma hajnali 4-ig(vagyis holnap) nem jön ki, akkor elkezdhetünk aggódni "végre".Minden game megjelent már warez-on, ami mostanában jött ki, tegnptól széles körben elérhető amcsiban, a védelem safedisc 4.7. Szóval ha ma nem jön ki,akkor valami más gond van...:( -
#5504 Faterom amcsiban lakik, de baszik megvenni nekem... -
#5503 akkor mondjatok le róla, postára nem lehe tilyet bízni :( -
Paranoia #5502 XFire Chatlog!
Itt lehet letölteni!
.doc file ANGOL!
Érdemes megnézni! -
#5501 Pusszantyú az amerikai cimbinek!!! -
#5500 Nem véletlenül!
A posta kezében vagyunk nyomorult kis túszok! -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -