Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
menj el játékfejlesztõnek vagy grafikusnak valameik céghez !

forza milan
óóóóóóóóóó,én csak szeretném a szép lenne a graf!!!olan nagy baj?

forza milan
ja,énis igy gondolom!csak nemtom eldönteni a graffot!

forza milan
fojj,szerinted!nem esnék abba a hibába,hogy sulinetes komplett gépet vegyek!

DJ Skyline
szerintem majd ha megjelent a game,akkor majd minden kiderül!😄

dr Kotász
Fogadjunk sulinetes géped van!
alph4
Az ilyen ember inkább ne is játszon vele...<#ejnye1>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

PResident Evil
vérprofi hozzászólások ! 😄

Nyers
gratula

My Life for Freedom!

forza milan
én nem fikázom a gamet mert jó lesz,csak a grafikán vok fennakadva!Egyik képen szar másik képen szép,egyik videon szar másikon szép,most szép graf lesz vagy szar graf lesz?

forza milan
a játékélmény NAGYON KIRÁLY!!!de a grafika ugy láccik FOSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!de remélem tévedek,és szép grfika lesz!

forza milan
nemtudom ki mondta azt hogy a pacifictöl szebb lesz a graf,de azon most röhögök,mert a képek alapján egy nagy szar az egész!nem lehet eldönteni hogy jó lesz a graf vagy nem!

PResident Evil
elsõ dolgom az lesz hogy 640x480 low,low,low...

forza milan
jó,akkor meg örülj!akkor meg nem értem mér nem számit a graf neked kicsit se!

dr Kotász
Tévedsz. Jó kártyám van, de GeF4-esen épp annyira élveztem a játékot, mint most. Persze örülök, hogy szebb.
forza milan
igen,de ha pl lenne egy x850-esed,akkor már nem az lenne a lényeg gondolom!legalábbis nem annyira!

dr Kotász
Kit érdekel, hogy néz ki? A játékélmény a lényeg...
KM
Jézus!

odex
nem lessz elég kurázsi ebbe a játékba 😄
a képek és a videók alapján felsorolem a hibákat

1.Törpék benne az emberek mint az 1.-részbe
2.Alapból a sisak meg ezek jók lettek csak a textúra lett szar rajta!
3.Az alap grafika olyan szar mint az elõzõ résznél!
4.A fegyverek kidolgozása még a pacific fegyvert megse közelíti!
5.A fizikáról nem tudok semmit de ahogy elnéztem az az 1 ami jó lessz!
6.A föld egy nagy elmosott szar lessz!(A bf2-es föld az legalább nem elmosott!)

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

HD JOHNNIE
máshonnan nem lehet leszedni? mert én akárhogy is próbálkozom nem megy...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Nahar

Motorola Defy

Nahar
NEW COD2 MOVIE!!!!!!!!

by:Gamestar.hu

Motorola Defy

HD JOHNNIE
sztem felesleges elõre aggódni, hogy milyen lesz a grafika... Ha kijön akkor úgyis meglátjuk, akinek meg nem inge ne vegye magára...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

forza milan
én is ugyanigy vok?most akkor milyen lesz a graf?mosmár elbizonytalanodtam!

odex
ez már eléggé zvaró a képeken nagy fos cod-1es grafika a videóba mg tök jó most melyiknek higyek? <#nemtudom>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

gyuriii
a moha-hoz ne hasonlítsd má az egy elavult xar

copass
a cod:uo-ben olyan látványt csináltak azzal a régi 3dsmotorral hogy csak néztem, mit fognak akkor ezek mûvelni majd az cod2 3dsmotorral?! 😊

KM
Hely lesz az...

keessz...cod 2 nyilvan jobb mint mohpa...hangulatban is zsir grafikaban is ...tekintve h mohpa egyikben sem villantott egyaltalan..csak gep- es hej-igenyben hozott sokat..feleslegesen persze...mohpa vege pl szanalmas sztem..bar cod uo e is erdekesre sikeredett tomegmeszarlas miatt..de cod ban valoban majerebb h allandoan csapattal,valosagosabb akciok fojnak...eez a the big red one ez meg kb kizarolag csak xboxra es egyeb konzolokra jon ki ha jol tom...ahoz kepest meg utos a grafika a kepek alapjan..kb.. demo mikor jon mar ki??hehe...
alph4
Amúgy jobb sokkkal a CoD 2 grafikája...de mind1

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

KM
Eh-eh... Nevetséges...

Nahar
Ti a MohaPával hasonlítgatjátok?!Az ingame videót láttátok?

Motorola Defy

odex
nem gyõzött meg nagyon a grafika

odex
õ arra értette hogy a mohpának sokkal jobb a grafkólya de hát a képek alapján én is azt mondom

KM
Aha... Ugye hogy jobb?

forza milan
én azt hittem hogy a mohpával veszi fel a versenyt ez a game grafban!dehát nagyot koppantam!

trident
Leoffoztok?! Akkor nyasgem!😄DDD

Ez is off?😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

HD JOHNNIE
OFF
"A fullkirályzsír grafikával vitatkoznék. 9800pron számomra összemosott, elkent a textúra, ha meg rákapcsolom az élsimítást, anizoszûrést, felveszem a grafikát akkor meg játszhatatlan."----> erõsebb vga...
ON
Mikó gyün má a COD? <#vigyor><#idiota>

dr Kotász
Azért egy 6800 simán elviszi a BF2-t is. De ez már off...
trident
A fullkirályzsír grafikával vitatkoznék. 9800pron számomra összemosott, elkent a textúra, ha meg rákapcsolom az élsimítást, anizoszûrést, felveszem a grafikát akkor meg játszhatatlan.

Én azt mondom hogy inkább legyen skálázható, optimalizált grafika (ami a közepes gépeken közepesen néz ki, a jó gépeken meg felvéve, megspékelve gyögyörû, mint legyen egy oylan grafikai motor, amit nem tudnak kihasználni a mai kártyák.

Gondolom senkinek sincs otthon a kamrában, a sarokban 6800 ultrája SLI-ben csatolva...Sem ATI iksznyolcmillió ultrája.😊

Szóval számomra grafikailag nagyobb élményt nyújt a COD 2/4 él/anizo szûréssel, maxon, mint a BF2 mediumon.😊

(nem akarom a BF2-t lehúzni, emiatt ne kövezzen meg senki)

Összel meglátjuk!!!!!!!!!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KM
<#eljen>Pontosan! Mit ér a grafika, ha 5 percnél nem lehet többet játszani a játékkal, mert nem köt le?

dr Kotász
100%-ig egyetértek. Játékélmény rulez. Grafika meg jó, ha jó.
HD JOHNNIE
Az én véleményem: a látott képek és videók alapján abszolult nincs gond a grafikával, annak meg nemsok értelme van, hogy ultrabrutál grafikát csináljanak, mivel akkor rengeteg felhasználó lecserélheti a vga-ját. A cod2 a játékélményével fogja megfogni a fogyasztókat és nem a grafikával, lsd pl a bf2 fullkirályzsír grafika=kevés fogysztó (vga csere) és ahogy látom a véleményezéseket, annyira nincsenek vele megelégedve (persze ezt lehet patchelni...)

forza milan
ezek a konzolos call of duty 2-böl vannak!engem pedig igenis érdekel a grafika,mert nemigaz már hogy nemtudnának megcsinálni egy pacifices graffot!!!ha ilyen lesz a grafika pc-re is,akkor hagyhatnak békén!na mind1,majd meglátjuk a game-be!ezek a képek ebként cod1-es grafosok!ugyh nemhiszem hogy sokat javitottak volna rá pc-n is!a videok alapján ugy látom!de mondjuk,majd meglátjuk a game-be!

dr Kotász
The last mistake jeligével...
odex
te fejedben csak a felbontás van álandóan?
tudod nem csak az számít pl: élsimítás akkor textúrák kinézete meg az anizop tropikus szûrés és még pár dolog!

PResident Evil
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

odex
a grafika az szar lesz meg ha a fizika is szar lesz már inkább else kezdem ezt a játékot mert ez kb a képek szerint olyan lesz mint az 1 és az egy meg egy nagy szar!

KM
A következõ tévedésednél hívjuk Dr. Kotászt!<#ejnye1><#vigyor2><#nyes><#idiota>

Serpa
bazz ...
ezek a The Big Red One -ból vannak.