26388
-
#24427 nem rossz :) -
Gibor #24426 :D:D:D:D thx.... am ez light.... elég sok low frag van benne.... majd a nagyba meg belesz indítva a menet szóval pörgős lesz, szerintem úgy már nem uncsi. -
Cat 02 #24425 Szépes, bár azért picit zavart h úgy kezdődik h füstön át lelövöd klántársam :D
Ám sztem inkább csinálj több kicsit, mint egy nagyot, mert vége fele ez is uncsi ^^ -
Gibor #24424 Mini Movie Nézzétek meg. Szombat reggel unatkoztam és 1óra alatt 1ezt csináltam. -
#24423 ez cod2 topic -
Peti1441 #24422 Sziasztok!
Nem eredeti COD4-el játszok single player-be és minden megy faxán, csak egy idő után megáll az egész játék és nem reagál semmire...
És mindig ujrakell inditanom a gépet mert se ctrl+alt+delete, stb...semmi..
Ennek mi lehet az oka???
Talán a videokártyámmal lehet a baj? -
SkylineGTR #24421 HÁT nem sok dolgot vennék ki, előszőr is ne írja ki a játékosok nevét a fejük felett, akkor ne mutassa jobb oldalt hogy hány gránátom van(alatta már sikerült kivennem hogy a töltényt ne mutassa. meg ami még kéne az kör számláló, bal felső sarokba kis zászlók és melette a körök száma, bár azt mondták hogy azt nem lehet kivenni, mert az a pamban van -
#24420 ÉS most ezt ki kérdezte? -
96csaby #24419 A COD a cool game menne fullon a cod 5 is de én maradok ennél de esetleg a cod 4 de a cod 5 az fos:D -
#24418 mit akarsz kivenni? -
BIZ0906 #24417 Mondjuk próbáld ki, hogy mennyire bírja a géped és eldöntöd neked melyik jobb :) -
#24416 Érdemes D9-be jácani? Bírja a gépem. -
SkylineGTR #24415 úgyértem, aki vágja mik benne a parancsok, mert ki akarok venni egy két dolgot -
Cat 02 #24414 A pb-nk :D -
SkylineGTR #24413 van itt olyan aki jól ért a cfghez? de eléggél jól -
donoki #24412 lol -
Cat 02 #24411 0 ft ? :D -
#24410 hello én azt szeretném kérni hogy ha kérdezel valamit legalább az utolsó 3 oldalt nézd át
link -
#24409 http://www.cod2faq.atw.hu/ -
levy58 #24408 Hellosztok azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudja hol lehet beszerezni COD 2 origit?Mert nekem meg egy spanomnak kéne!
Előre is kösz a válaszokat -
donoki #24407 http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
Windows-hoz -> Beírod a biztonsági kódot és Download Now.
ha Linux-hoz v Mac-hoz kell akkor a legfelső linkemnél megtalálod. -
protho #24406 csá
valaki tudna nekem segíteni a cod2 hőz pb letölteni?
vagy hogy hogyan kell az evenbalance.ről
-
Peti1441 #24405 Bujcsik ha megtaláltad a hibát akkor kérlek ird meg hogy a windows-ba hol lehet...mert nekem is ugyanez a hibám... -
#24404 sziasztok,tudom hogy nem ide kellene írnom ,de nem találok 1 magyar honlapot sem ahol segíthetnének.a PIVOT nevű animátor programmal hogy kell fegyvereket készíteni? mert amit én csinálok az "szétesik" (vagyis azok a vonalak amiket felhasználok külön vannak) hogy tudom megoldani hogy az egész egyben legyen????? ha valaki tudja a választ lécci írjon a [email protected] -ra.előre is köszönöm a segítséget. -
#24403 hát, nekemnincs dullom meg ilyen szarok, de azért megnézemhátha a winfosba talál vmi szarságot -
#24402 Nekem is votl uiylen hibám...egy vírus az oka vagy féreg..dull hazsnálata vagy valamiylen fálj hazsnálatakor csapódott a pnkbuster.exe re.. én is urja raktem semmi.. A Windovsban van valaho.. nem tudom hol.. én cska ugy tudtam emgoldani hogy ujra raktma a Windovst
Neked is ezt ajánlom ah mindenféle képen akarsz vele jatszani -
#24401 CSa
ket napja nem tok codozni, RESTRICTION:Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed-miatt. Az a pláne h fut a PnkBstrB.exe, de amint elindítom cod-ot egyböl kilövi az összes pb-s folyamatot. Már Codot is ujraraktam, deigy is ugyanez van. mi a fene lehet a gond? -
#24400 hat ilyen pb hiba meg nekem nem volt : O -
donoki #24399 vagy törölétek a pb mappát, azt pbsetup.exe vel updateljátok! -
#24398 Hát frissítsétek a pb-t mind2en^^ csak 1 tipp... -
#24397 engem meg ezért kickel állandóan :SS
mi lehet a baj??
-
Peti1441 #24396 Hellosztok!
PLS valaki segítsen! Ha felmegyek egy cod2-ös szerverre és kb. 2 perc után kidob ezzel: RESTRICTION:Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed
Ez miért lehet és mi a megoldás?? -
geridoss #24395 ha xf-vel keresel szervert, akkor lehet hogy beraktál valami egyéb keresési feltételt (jobb oldalon Fejlett szűrők) onnan törölj ki mindent és elvileg jónak kell lennie -
donoki #24394 Nem fizették őket és kikapcsolták? Vagy talán megszűnt az adott szolgáltató? -
robi3 #24393 eltűnt egy csomó szerver ennek mi lehet az oka? -
BIZ0906 #24392 DirectX-et tedd fel hátha megjavitja. -
geridoss #24391 nekem a flash játékok kivétel nélkül mennek rajta, semmi szaggatás, akadás.
eddig nincs rá panaszom, csak ez a fránya cod tesz nekem keresztbe^^ -
geridoss #24390 sis mirage 3 , 256mb
ez a siemens "gyártmánya" -
#24389 nekem is ilyen laptopom van, de a játék vele kb lehetetlen
a 2003-as max payne 2 szaggat rajta minimum grafikán, sőt elég sok flash játék is meg tudja izzasztani -
BIZ0906 #24388 A beépitett videokari nem támogatja a Pixel shader version is 2.0-t
Vertex shader version is 2.0-t vagyis gyenhusz hozzá. Milyen vga van benne?