Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma a punk buster kidobott guild bann-al.
a "haverom" adott valami szart.
valahogy vissza lehet hozni???
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ujra felraktam a COD2-töt és neminditya e😞 mert mikor elszeretném inditani akor kiir valamit hogy a DirectX® e lehet valami,de már letöltötem a 8.1 meg a 9.0-asat de igycsejo. akor milehet a gond????
a segitcséget elöreis köszi😊<#help>#help><#nezze>#nezze>
Logan: kapd le xfire-t, jó szerver keresõ.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
a prominent szerót választottam ki ip címnek, de semmi 😞
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
szeretnék multizni végre a cod 2 -vel. Mik a a teendõk?
a filefrontról leszedtem az 1.01 és az 1.2 vmint 1.3 patchet. Így kell feltenni sorrendbe?
thx
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szükségem lenne egy kis segítségre. ha Xfiren beindítok egy magyar szervert, akkor kb 1 perc múlva kilép, és ezt írja ki a menüben:
Server Disconnected - bencetorok PunkBuster kicked player bencetorok (for 0 minutes) ... RESTORATION: Disalowed Program/Driver <80252>80252>
Nem Tudjátok mi lehet a baj?
Segítségeteket elõre is köszönöm: Török Bence
<#confused>#confused>
ha mondtad volna h nincs akk mondtam volna h legyen, mivel haveromnak is ugyanez volt a problémája 😊 (ill neki belépett a cod2, csak amikor gránát robbant mellette akk kilépett)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
I met God. She's black
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
THX mindenkinek aki segíteni próbált
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
(nekem régen ezt a B-vel csinálta, és így mûködött)
de tényleg megéri újratenni...10perc kb
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain