Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Talán nem volt még...😊
Bocs, de képet még nem tudok átméretezni, úgyhogy link marad!😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

odex
Hááát az 1. résznek jó volt a hangulata meg minden de azok a törpe emberek eléggé elvette a kedvem a játéktól 😛

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

köcce! királyak

Dichter
Ezen a flamen kurva jót röhögtem, épp annyira volt elég. A véleményem egyébként már leírták az FPS multit szeretõ emberek 😊

DJ Skyline

trident
Ne bántsatok, nem tehetek róla. Én nem vettem ilyen fura dolgokat észre, és a szemem se rossz.<#vigyor2>

Majd ha kijön, akkor nyilatkozom, hogy arányosak e a modellek.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

forza milan
és még nem törpék az emberek!hát bazzeg nemigaz,hogy nem lehet megcsinálni,hogy rendes katonák legyenek!bazze,én má nemtom!

Serpa
America's Army

fistin
melyik is ez az AA?

mondom menj el BiA-zni, vagy a kijövõ félben lévõ Earned in Blood-ozni! kipróbáltad már egyáltalán a BiA-t?

trident
Elindult egy felesleges vita, egy felesleges flame.

Nem a polémiával van bajom, de ez nem az.

Nem a realisztikusságról vitatkozunk.

Ez csak egy játék.

Az hogy milyen a játék Tõled is függ.

Egy tört TDM és DM szervertõl ne várj mást.
Egy olyan szervertõl ahol az idõsebb és normálisabb játékosok vannak annál inkább.
Javasolnám még a hivatalos After-hourz BAS 32 fõs szerverét. Garantált játékélmény, jó játékosokkal, egy nagyon jó custom mappal, costum jármûvekkel.

A szingli téma megint más.

Az AA megint más témájú és hangulatú játék. Felületesen ismerem csak, nem az én stílusom, de ha megengeditek, ezért még nem fogok átmenni az AA fórumba...<#alien2>

Nyers
Az, hogy lemodellezik a fegyvereket, meg az egyenruhákat attól még egy játék nem lesz realisztikus. Ez teljesen igaz a CODra, egyszerûen hihetetlen a nácigyilok / perc arány, nagy hent. Ettõl még persze jó a játék és pont emiatt lett hihetetlen népszerû, még nálam is, persze én se játszok a multijával. Panthernak meg igaza van, az AA-s féle lassabb gameplay-û játékok tényleg reálisabb benyomást tesznek az emberre.

My Life for Freedom!

trident
Aki netán mégsem vette be a ma reggeli gyógyszereit, és kiszökött a kórterembõl, nos az megnézheti az alábbi scaneket.

Figyelem! Nem realisztikus, nem szórakoztató és az egészségre káros képek!
Ha jót akarsz magadnak, ne kockulj, menj sportolni éjjel nappal, és naponta egyél meg egy almát!!!!

Scan 1
Scan 2
Scan 3

Kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg pszichiáterét, heroindílerét!

panther112
OP Flaspoint 1 inkább visszalépés a cod ehhez képest, meg AA az egyedüli ahol közelítenek valamihez

Te mégis mi a bánatot akarsz bebizonyitani?
Hogy ezek a játékok nem olyanok mint a valóság?

"1 lövés azonnal végzetes, ha lábba kapod, ess el, ejtsd ki a fegyvert, többet fel se tudjál állni, ha karban, onnantól fogva ne tudj lõni, ha hasba, akkor asszem nem is kell folytatnom"

Ott a SWAT 4,az próbál közeliteni a realizmus felé,csak hát éppen ezért korántsem játszanak vele annyian mint egy Battélefield 2-vel.Mert a legtöbb játékos nem akar annyira kötött játékmenetet multiban.Könnyedebb,látványosabb szórakozás jobban bejön.
A Te logikád szerint pl. egy Battlefield szerü játékba profi repülégépszimulátort,helikopter szimulátort,meg tank szimulátort kéne programozni,hogy egy autóval elindulhass benne ahhoz meg külön jogositvány kellen.Rendbe,de szerinted hányan játszanának egy ilyen játékkal?
A sérülésmodellezésben talán még egyet is értek,lehetne közeliteni jobban a valóság felé,és közelitünk is.Pár éve még csak a bevitt találatok mennyisége számitott,ma már a normálisabb játékokban a fejlövés halálos,néhol a sérülések nyomán lelassul,"megszédül" a játékos.Szóval van elõrelépés.

Mindenesetre a "Szerintem az fpsek multija nég viccnek rossz... A single rész a lényeg, a multi 1 nagy baromság, mind hülye, aki jácca." véleményed,kissé felháboritó.
Amugy az általad hibának leirt dolgok a single részre is igazak,tehát akkor nem tudom az miért lenne jobb?Mert valami buta kis történetbe rakják a lövöldözést? (tisztelet a kivételnek)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

panther112
nyomorult törpék, ezt írták 2 hónappal ezelõtt itt és igazuk volt

panther112
tipikus hülyeséget mondtál, amiket leírtam ehhez semmi köze

fistin
E BAZDMEG, EZEK TÉLLEG TÖRPÉK!!!!!

DJ Skyline
na mind1 hagyjuk ebbõl csak off lesz meg már az is...szerintem nem voltak törpék az emberek legalábbis nem vettem észre,de nem is figyeltem erre😊)

DJ Skyline
mihez képest kicsik az emberek pl azon a képen?😊)

forza milan
ne fárassz teeeeeeeeeeeeeeeeee😄!csak te látod igy!egy csomóan mondják hogy azér nem jáccottak az elsövel,ert törpe emberek voltak!ha a játékban jobban megfigyeled,télleg igy van!

DJ Skyline
nem😛
egyik katona sem húzza ki magát...mind a három be van "görnyedve"...

forza milan
pl...😊!ha ezen te nem veszed észre,én behalok!

DJ Skyline
forza milan
google csodákra képes!megfogod,képkeresö aztán csak tudod tovább!

forza milan
nekem is alig!aztán csak észrevettem<#vigyor2>

DJ Skyline
képet egy olyan katonáról plíz!!!nekem nem tûnt fel amúgy...

forza milan
ja,lehet!ismerek ilyet,aki azt mondta az elsö részbe hog óóóóóóóó,én leszek a legjobb,feljött hozzám,aztán nagyot csalódott!😄

forza milan
gyerek magasságú katonák!nem tünt fel?

DJ Skyline
mit értesz törpe emberek alatt? mutass már egy képet pliz az elsõ részbõl ahol törpék rohangálnak!😄D
thx!!

Darukezelő
szvsz meg csak most multizott elõszõr és azt hitte õ lesz a legjobb rögtön és csalódott,hogy mineki kezdõ ként indul a multis világában,aztán nagyot csalódott és itt vezeti le!😄DD
érdekes,hogy csak a multit izéli,pedig a single sem sokkal realisztikusabb...😊)

forza milan
egyébként meg elég jó képek,teccenek!😄csak ne legyenek törpike emberek,mint az elsö játékban!

forza milan
a multi rész meg megint más,monnyuk énis gondolkodtam már azon,hogy kéne csinálni egy nagyon izgalmas multigamet,amiben akciók,meg mittomén na...😊,tudjátok ti ezt!

forza milan
ez olyan mint hogy a mohpa elindul a geforce 2-esemmel,meg a 128mb ramommal,nomeg az 1000-es intel procimmal?ismerösöm mondta ezt a derék szöveget!nagyon kiartott a kártyája mellett!😄

forza milan
te felvett gamefikázó vagy?😄!oké,oké,eggyik játék se élethü,meg eddig csak 3d-s játékok vannak,nem tizen d-s gammák,amiben mi élünk,ugymondom hogy tizenvalamennyi dimenzióban élünk!egyik játék se élethü,és bátran mondhatom,hogy tán még 100 év mulva se érik el azt az eredményt,bár ahogy most fejlödik a számitástechnika,istentudja hogy lesz!de ennyi erövel fikázzá be az összes game topikba,hogy nem élethü meg bla-bla-bla!ha meg nem teccik,menny profi számitástechnikusnak,aztán fejleszd ki a 15d-s,teljesen élethü játékot,és azon majd nem lesz mit fikázni,bár semmi se tökéletes de...😄!igen,igen bf2-be vannak nagyon hülyeségek,vizbe belemész felrobbansz,kis játéktér,dehát minden gameben van valami hiba!a játékok nem erre lettek tervezve!!!!!nomeg,a gépek se olyanok hogy egy tökélestes játékot futtassnaka!bár a személyes vleményem az,hogy már ezerszer jobb gépek is vannak,csak mindegyikböl beszedik a pénzt!nem a geforce 7800-nál tart a számitástechnika,nehogy azt higgye valaki!bocs az offért,dehát válaszoltam panther vleményére!

panther112
bf2 az olyan szitû h szóra se méltatnám inkább...😊

Várunk a Bf2 topic-ba is 😄D
forza milan
még minidg törpe emberek?

fistin
MUHAHAHAHAAW
az télleg derék 😄D

for ól:
Brothers in Arms, és a kijövõ félben lévõ Earned in Blood! tessék, ezt basztasd!!!!!!!

zaki
jó, ha nekem elindul a gef3-asommal 😛 <#idiota>

panther112
Ha simán játékként fogom fel, akkor mindenkinek ami tetszik. A single része az fps-eknek viszont baromi jó dolog, azért is néztem be.

panther112
mi volt a képen, mert piros x lett vége?

HD JOHNNIE
Nekem annyi van 😊 viszont a 9800 SE nemtom, hogy fog vele megbírkózni...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

DJ Skyline
nekem igen...512MB RAM kevés lesz szvsz...1GB kellene!😄

HD JOHNNIE
visszatérve a cod2-re... Remélem nem kell majd több 10ezreket költeni ahhoz, hogy játszani tudjunk vele!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
panther112 felnyitotta a szemem! Jézusom! Tényleg nincs köze a valós háborúhoz?? Most akkor mi lesz?<#confused> És nem tudok 15 métert ugrani? Jaj! Emiatt elsírtam magam! <#rinya>
Mi vagy te bmeg? Hittérítõ?<#mf3>

DJ Skyline
akkor menj és állj be katonának ha full realizmust szeretnél😛PP
vagy menj el paintballozni

és ha tényleg nem tetaszik huzz a picsba
öcsém téged elrontottak........
R0sc0

trident
Látom nem sikerült érdemben elolvasnod amit írtam.
Senki sem mondott olyat hogy köze lenne a valós harchoz...Sõt...De ezt már kifejtettem.

A legegyszerûbb dolog szarral bekenni valamit.

Ha nem tetszik, akkor ne járj ebbe a topicba. Ennyi. minden harag nélkül.