Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Egyébként a kutyának meg tessék ugye <#kocsog>#kocsog>.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Magyar oldalon kint van valahol?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Inkább a játékhoz járna egy fegyverkkel jól ellátott ember,aki figyelné ahogy játszol.Ha gyomronlõnek a játékban akkor Õ is gyomronlõne a monitor elõtt.Ha lábon akkor lábon.Ha felrobbantanak egy kézigránátal a játékban,akkor illedelmessen elköszönne,kimenne az ajtón,bevágna egy gránátot a szobába,és game over...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hajnal fél ötkor már csorbul a stilisztikám.
Az eleje többesszám, a közepétõl már nem, de nem kezdem el kezeimet mosni, szerkeszteni.
Nem fogok válaszolni én is pontról pontra, mert az részemrõl csak kötözködés lenne.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
1) Nagyon meg voltam elégedve a CoD single részével, a játékot soha nem szidtam, de a multijához nincs ingerem. A CoD2 is fantasztikus lesz a maga nemében.
2) Nem kell írni szerver címeket, elég nagy baj, ha jó játék csak néhány szerveren alakul ki. Ez minõsíti is a multiját.
3) Nem idegesítek senkit, ha téged igen, sajnálom, gondolatimat azért írtam le, hátha valakit megfognak az új ötletek ---> talán a duty-ba is érdemes megfontolni ezt azt.
4) Különbõzök az igényeink, a lassabb játékmenetet részesítem elõnyben, csak ennek adtam hangot, nem ismételtem magamat, ezután se fogom, szóval ilyen ügyben több komment nem érkezik tõlem.
My Life for Freedom!
(persze ezen felül is lehetne kritizálni, de ugye mi az amit nem lehetne kritizálni, de erre már utaltam egyszer)
Ugyanazon dolgokon lovagoltok.
Legalább 10 féle játékmód közzül választhatsz, és ez még bõvül a módokkal együtt.
Több játékmódban bizonyos feladatért kapsz pontot, ergo a feladat teljesítésére jutalmazandó.
Most kezdjem ismételgetni magam?
Tessék kipróbálni (UO):64.185.230.107:28960 Nincs bunnyhop, nincs rush. Jó, tapasztalt játékosok vannak és masszív csaták.
Ez persze csak egy példa.
Egy dolgot nem értek.
Miért érzed úgy, hogy itt kell véleményt adnod nemtetszésednek?
Ha nem tetszik a készülõben lévõ játék, -amibõl egy tucatnyi képet láttál- akkor miért vagy itt?
Nem veszed észre magad?
Direkt idegesíteni próbálod az ide járókat?
Ha az AA a jó játék, akkor tessék menni. nincs nekem azzal sem semmi bajom, se szidni, sem dícsérni nem tudom, mert csak felületesen ismerem.
lehet jókat teremfocizni is.
A lehetõségek tárháza vár rád, "az elmondom ugyazt kétszer egy nap" számomra már unalmas.
My Life for Freedom!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD