26388
-
Spirit #6052 A CloneCD-vel nem lehetne egyszerűen image fájlokat csinálni a cd-kből?Vagy Nero-val.Mert akkor marha egyszerű. -
#6051 Csak aztán sietnünk kell, nehogy reggelre kész leszen a RELOADED féle törés :))) -
moralosan #6050 azt utáltam UO-ban... skilltelen "PSYCHOK1LL3R" eknek volt 150/7es statjuk, mert egyfolytában tankban mentek... úúúúúútááááloooom -
#6049 ja csak hiányzik belőle az összefogás..
találékony talán a legtalálékonyabb :)) -
#6048 szerintem a magyar a legtalálékonyabb nép! komolyan. annyira lol hogy kész :D -
#6047 na ez akkor jó híír :) -
#6046 single-be lesz afrikai csata pl tankkal kell hentelni... -
TomiBone #6044 Multiban nem lesz jármű (hála a jó istennek). De ezt már évtizedek óta tudjuk :-P -
shiftáj #6043 tudsz olvasni?
IGEN NE KÉRDEZZ MÁR MINDENRE VISSZA PLZ! -
#6040 akkor valószínű nem lehet...nem baj,illetve baj,de a single-ben biztos lesz valami amibe beszállhatunk! -
#6039 biztos lesz majd jarmüvel hent! -
#6038 oks. remélem jó lett a clonecd crack amit küldtem, és már formathq csinálja a clonecd verziot
-
#6037 Ennyi :D -
#6036 en nem tudtam beszalni, de ez nem jelenti hogy nem lehet
bar mas sem lattam veluk repeszteni -
shiftáj #6035 ööö...
NEM :) -
#6034 Nem adod el? Utánvétellel megveszem! 16k-ért! -
#6033 ácsi egy nagy kérdés...lehet volt már kérdezve,de járművekkel lehet majd nyomulni a multi keretein belül? -
djcom #6032 Jaja,úgy értettem:)
Azért később lehet még benézek:) -
priluki #6031 Nemén ordibáltam hogy kamuzik ,én csak a kamu kizárásának lehetöségére világitottam rá. -
priluki #6030 Na,ez igen!! -
#6029 bnő ottvan te meg csicsizel? szégyeld magad^^ csicsi helyett inkább csöcsizz ^.^ -
#6028 LOL!:D -
djcom #6027 Figy.Most nem,mert megyek csicsizni a másik szobába,bnőm már vár:)
Holnap este megjövök munkából,ígérem csinálok:) -
#6025 Hát jah...mindig vannak kételkedők, akikkel nem kell foglalkozni! -
#6024 jók a pingek -
shiftáj #6023 ez jó :D -
#6022 tessek hapsim, remelem modemed van
-
#6021 jé még csak most vettem észre:
Házigazda: Eisenhower
:D -
#6020 djcom míg ki nem jön a gém nem akarsz egy bannert csinálni? :D Eisenhower|CODE név legyen, vmi klafát ^^ -
#6019 nem
de majd holnap folytatom megyek aludni
bye -
djcom #6018 Mert valószínűleg nem megy egy clone progival sem. -
#6017 sajnos miattam is huzodik lassan ér le a clonecd törés^^ -
#6016 Mieneket? Az oanokat akinek 8 COD2-je van mi meg örülünk ha képet látunk róla? -
shiftáj #6015 ez engem is érdekelne :\ -
#6014 jo végülis nem érdekel nagyon csak nem szeretem az ien embereket -
#6012 na mostmár be lehet fejezni, az a 8 darab cod2 ami le volt fényképezni az valós nem photoshop. szal ezt a témát le lehet zárni vagy törlöm a sok szart a gecibe, inkább rakjatok be linkeket uj képekről videokrol. -
#6011 De néé máá meg ott az sg főoldala a monitoron! És ha csaló akkor kapja be! Nekem nem egy csaló kell hanem a cod2! -
TomiBone #6010 Úristen... :D összegyömöszöli a cd-t, és átdugja a kábelen, és utána megcsinálhatod a ccd-s verziót :D -
#6009 igaz
de ha kacsa akkor lelepleztünk egy csalót
-
shiftáj #6008 akkor mi is megkapjuk a clonecd verziót? :) jeee