Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Valami afrikai hadszintér is lesz, szóval igazad lehet.😊 Kivéve, ha mahatma ganhdi a pálya teljes neve, mert akkor india lesz...<#idiota>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

skubiztátok már a www.callofduty.com-n a két vidit?

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

a mi warpálánk a széphangzású mp_matmata <#eljen> , ne legyen igazam de sztem ez valami sivatagos map lesz

trident
"Csak" feltételes módban írtam.😊 Ki tudja mit hoz a jövõ?<#zavart1>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KM
<#nyes><#idiota><#nyes>

KM
Errõl ez jutott eszembe:
"Oddball: Why don't you knock it off with them negative waves? Why don't you dig how beautiful it is out here? Why don't you say something righteous and hopeful for a change?
Moriarty: Crap!"

trident
Én is!<#eljen>
Csak tényleg nem tudom milyen motor fogja futkorászásra írni, mert ha a mostani quake-st írják át, akkor ez jelentheti azt, hogy a jelenlegi állapothoz lesz hasonló (esetleges bugok&lag, pb futtatása kishazánkba, csíterek & készítõik). Az "anticheat tool"-nál még nincs semmi írva...

De mostmár egyre jobban érdekel. Mert ugye errõl egy mukk sem volt...

Serpa
azt nem értem, hogy miért nem szivárgott még ki.

KM
Remélem, nem fog akadni a pb!<#worship>

Dichter
dawnville, carentan, railyard <#taps><#taps>

trident
Pletyka pletyka hátán. (jobb mintha Petyka Petyka hátán!😄)
mp_farmhouse, mp_firestation, mp_toujane, mp_matmata, mp_downtown, mp_trainstation, mp_carentan, mp_leningrad, mp_railyard, mp_dawnville, and mp_breakout
Újabb kép a titkospipa összeesküvõ, szikröt kód2 szerverrõl.
A cvarok meglepõen hasonlóak - pedig új motorral dübörög, nemde?

Szóval ehhez kapcsolódik kérdésem is: valaki tudja milyen motort használ a CoD2.
(értem hogy motor, de mi hajtja?!😄)

hupsz<#zavart1>

dr Kotász
Rosszul, de inkább nem folytatom... :-)
Funsite=mókaoldal, viccesoldal stb.... Fansite=Rajongói oldal, szal nem hivatalos
Rosszúl írtad.

Tessék?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Oruj neki 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

dr Kotász
Fansite, nem mókaoldal...
Hupsz, rossz topikba írtam, a másikba kellet volna. <#zavart1>

zaki
😄

engem is ált, mikor meg a játék 😛

Le wh-ztak <#sir>

LoL nézegetem a külföldi CoD2 Funsite oldalakat és találtam csomo hirt a készülõ CoD2böl.
De persze a magyar CoD.hu semmi nincs kirakva..

1. Funsite oldal.
2. Funsite oldal.

De persze mint angol vagy holland 😊

Serpa
kiprobálnám.

trident
Egy kevés pletyka:
"Secret Call of Duty 2 Test Server? Pictures Enclosed! - Miscellaneous
Posted by: xXezekielXx on 08-20-2005 @ 11:46 - Source: CallofDuty-2.nl

Call of Duty 2

Someone over at CallofDuty-2.nl has come upon what seems to be a test server for Call of Duty 2. There are two things that stood out to me: 1. Search and Destroy still exists, and 2. there's a CVar sv_voice, and it's enabled! I don't know about you guys, but I'd love to have a VOIP-type thing in CoD. The guys at CallofDuty-2.nl are interested in the fact that it says "Anticheat Tool: Keine (None)", but I don't think it's that big of a deal. They could've simply disabled the tool for developer testing sessions; why would a developer cheat anyway?"

Kép 1
Kép 2

Megin' mondtam vonla egy hülyeséget? Ne is figyelj rá, ez az egyik rossz tulajdonságom ^j^

Dichter
<#fejvakaras>

Nem kell azt a FAQ-ba leírni, ez régi íratlan szabály.

Dichter
Mindenki tudja, hogy a topiklakók 90%-a letöltött gaméval fogja nyomni. Warez van, és lesz is. De miért kell ezt reklámozni? Egyszer legyen leírva egy FAQ-ban, hogy hogy lehet törni, és jónapot. Én is útálom olvasgatni, hogy a sok 14 éves kiskölök, itt esekszik a warezért.

Kandurex
MOst nem arról van szó, hogy engem nem irritál a percenkénti kérdések warez ügyben, de annyira írtani sem kellene!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dr Kotász
De legalább úgy el lehet küldeni õket a FAQ-ra...

Yossarian! Vállalsz egy CoD 2 FAQ-ot?
Na ja, az már a következõ próbléma 😞

Punkerwork
és azt se használták 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Visszaolvasás... mikor már sok hozzászólásból fog állni a topic, hidd el, 10 emberbõl egy fog visszaolvasni, de az sem végig.. szal FAQ-ra igény van.
Bízd meg vele Yoss-t, Õ összeállított már egy CoD-os FAQ-ot 😄DDdd

Punkerwork
nem csak arról van szó, nincs dühítõbb mint mikor mindne 2. hozzászólás hogy törjem fel stb, mert visszaolvasni lusták.

Egy hû CoD fan <#hehe>

Punkerwork
biztos lehetsz benne hogy nem fogom hagyni hogy warez topic-ot csináljanak belõle.....

k8bal
Az is a játékhoz tartozik!!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Punkerwork
ez a topic a játékról szóljon, és ne arról hogy honnan töltsem, béna vagyok adjatok cheat-et stb...

Kandurex
Mi van? Fizetés kapsz a BSA -tól, hogy üldözni akarod a warezt? Ha már mindenáron hemzsegni akarsz, keres magadnak más topikot a törölgetésre!

Punkerwork
és még sokat is fogok, mikor jön majd a sok kis warez majom.......

Kandurex
Csak, hogy õ nem csak mondja, hanem bele is törölt a topikba!

Zaki ma egy gyak esti war codban? 20:30 6v6?

Az 1238 db lemezem közül csak 2 az amit bótban vettem!!!!
CoD és a ManóMatek2 😄
off
Ezt mindenképp eredetiben fémdobozos limitáltedisön verzióban! Hogy meg tudjak elõzni mindenkit a multi pályák megismerésében, ÉN LESZEK AZ ISTEN A CoD2 multimapjain!

Ez a vágyam az életem célja, elválok, gyereket az otthonba, hogy tudjak játszani... Infúzio a gép mellett a kaja miatt...
on

mikor jon mar ki demo?!?!?nov 3 egyebkent pc s valtozat... .vagy 8 vagy mennyi😄
dr Kotász
Nem õ dönti el, mint ahogy azt sem õ dönti el, hogy gyilkolni rossz-e. De mondani mondhatja.
Kandurex
Ezt ne te döntsd el bazzeg!

Punkerwork
A WAREZ ROSSZ!

zaki
addig kihúzzuk vhogy a cod a multival, meg az uo-val <#nyes><#violent><#vigyor3>

k8bal
jaja! de már nem olyan sok idõ! annyit már -talán- kibírunk!<#whatever>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Naja... én is ^j^

zaki
én meg le akarom tölteni 😛