Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Richie6600no
A call of duty 1 meg az united offensiva sem jelenit meg betut.. szóval a menü szavakat.. stb..nemtok igy eligazodni rajta!!!

http://vwclubsopron.hu

Richie6600no
Hi tudnátok nekem segíteni???

http://vwclubsopron.hu

elõrendeltem! <#worship><#nezze><#email>

PMben elküldtem, de hátha másnak is kell:
http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100058
tudnál adni egy cdgalaxis-os linket ahol azt leírják ? thx ( csak az elõrendelés miatt)

Nov 1, de a CDGalaxis nov 4et ír
SNAKE01
lehet már tudni pontosan hogy mikor jelenik meg??

Call of Duty 2-rõl irtak a Computer Gaming World Magazine októberi számában:
-új képek és leírás ITT
(mérete miatt linkeltem 😊 )

Kicsit sok a fél mega<#vigyor>

k8bal
egyet értek! <#vigyor0><#eljen>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Kuuuul, meg a többi is....

+++++++++++++++

Kandurex
Mondjuk az UO már meg se néztem, remélem nem csak abból fog állni, hogy ezerrel teleportál az ellenfél neked meg vadkacsa vadászatot kell tartani 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

még egy kis csemege mára:
1.kép
2.kép
3.kép
4.kép

akinek kedve van megvásárolni eredetiben a gamet és elsõként akar hozzájutni az itt teheti meg:
ITT

alap Cod 2 + póló - $59.99
CoD 2 collectors kiadás + póló - $69.99

akit bõvebben érdekel egy CoD 2 teszt az olvassa el ezt a német szöveget <#nyes>
itt
ja és aki érti az fordítson!

Call of Duty 2 Collectors Edition Features:

- Select single-player Mission Walk-thrus with DVD-style developer commentary (historical authenticity, game tips, points of interest)

- Play-by-play recounting of legendary assault of Pointe du Hoc, as told by Ranger Len Lomell, the actual decorated veteran and hero who lived it

- Interviews and voiceover session footage of in-game voice actors whose credits include Band of Brothers

- Behind the scenes with Infinity Ward, discussing development of Call of Duty 2

- Concept art gallery(Art, sketches, storyboards, renders, etc.)

- Game Trailers

Ja, reménykedés folytköv: x64 re optimalizálva lesz-e?😄

Ha ezzel a képekkel is az a helyzet mint a san andreaSNÁL: kijött pc re és azt mondtam a konzolosra, hogy egy fossss...

REmélem ez lesz!!

Vki tudja, hogy ugye ez nem olyan linearis lesz, mint a mohpa?????? REmélem ezt is!!!

nekem az elõrendelt collectors edition lesz! életemnél is jobban várom már 😄
amugy eléggé hasonlit a dobozkép a CoD-éra...

trident
Box art, ha minden igaz ez már a hivatalos.😄
Szóval elõ az ollóval, ments, nyomtass, vagdosd és az arcod fényre derül!<#idiota>

A collector's edition-ba meg biztos raknak kinder tojást, néhány 9 mm-es lõszert, meg használt cipõpasztát! Fincsi mi?<#nyes>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kandurex
Aham.,..

Demot a népnek!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

trident
Egy kis finomság a COD2 szinkronhangjaival kapcsolatban:
Activision confirmed that the actors of BoB will speak the voices for Call of Duty 2 & TBRO.

These actors will speak the voices in (and the movies in wich the played is behind there names )

# Michael Cudlitz ('Band of Brothers,' 'Live From Baghdad,' 'The Negotiator')
# Rick Gomez ('Band of Brothers,' 'Ray,' 'Sin City')
# Frank John Hughes ('Band of Brothers,' 'Catch Me If You Can')
# James Madio ('Band of Brothers,' 'Shark Tale')
# Ross McCall ('Band of Brothers,' 'EMR,' 'Hooligans')
# Rene L. Moreno ('Band of Brothers,' 'Last Flight Out')
# Richard Speight Jr. ('Band of Brothers,' 'Into The West')

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

thx 😊)

Ferro
Köszönöm Csoder! 😊)

Ez a logód teccik! 😉

Hékás, boldog szülinapot 😊

Pontossan! 😊

Falconer
Nálam ez valahogy úgy van, hogy ha nagyon jó a játék, akkor szinte megfeledkezem a kevésbé jó grafikáról, ha meg gyengébb a játék, akkor meg maximalista vagyok. De sajnos nekem sincs egy "Nasa" gépem 😞

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Darukezelő
hy

csak nehogy az legyen,hogy véletlenül jó lesz a graf és a gépetek nem bírja,mert akkor az nem lesz a jó!😊))))))))))

sajnos nincs mindenkinek Nasa gépe,hogy a bika grafikát eltudja futtani,tehát nekem pl megfelel ez a grafika,úgy sem azt fogom figyelni,hogy most szögletes a keze,vagy törpe az ember...kit érdekel,ennyire nem vagyok maximalista!😊)))

ez nem személyeskedés volt,senki ne vegye magára,hanem a saját véleményem volt a témával kapcs!😊))

forza milan
remélem szgépre nemlesz ilyen szar graff!

odex
jah ez a konzolos grafkó? 😄
(utálom a consolt!)

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

dr Kotász
November.
zolo
Ez mikor jelenik meg?

http://flickr.com/photos/zolika90/

dr Kotász
Tankok majd a kiegben lesznek, arra mérget vehetsz.
egkis hétvégi program!!!!!
http://www.militaria.hu/hadt.php3?page=1

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Megmondom nektek az õszintét, örülök neki hogy a cod2 multi folytatja a cod multi stílust! Nem csicsázza, egyszerûen fasza lesz!

kivéve ha a StarForce leújabb lesz rajta <#eplus2>

ne számits szebbre , talán ha konzolt veszel

a multiban nem lesznek tankok , meg jármûvek mint az UOban

trident
elég fáradt vagyok mostmár, valaki a pontosan lefordítaná?

Most akarom<#duma><#falbav><#kuss><#wilting>

Csuhai G
Remélem tört verzióval is lehet majd multizni! <#nyes>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Meg szép nyári <#idiota>

DJ Skyline
meg havas!<#vigyor1><#eljen>

zaki
remélem lesznek majd a multiban esõs meg esti pályák...

odex
Hát elég ocsmány itt a grafika!
Tök szögletes a csávó keze remélem nem ien szar lesz a graff!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

trident

második nem mûködik

odex
LOL

trident
Aki már most erõs késztetést érez, hogy legyen egy kamu Cod2 DVD-je, az ne habozzon, kattintson, nyomtasson, szuszakoljon, majd fényképezze le magát a DVD tokkal, és rakja föl a netre, hogy bizony neki már "megjött"!!!<#idiota><#eljen>
Egy kettõ három <----concept cover fanart