Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont nem tom feltunt e de ez az xbox360 ra keszult cuccbol kimart video!!!!szoval pc re "meg" szebb lesz!!!!!!!!!ugyhogy kezdhetunk epiteni ujabb szentejeket COd keszitok imadasara..
csak demo jonne mar..😞
1-2 külföldi oldalon már láttam hasonló lelkes embereket<#idiota>#idiota>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A másik hogy az elsõ klán mi vagyunk , mienk az elsõ félhivatalos magyar cod2 clan honalp!😄
Edzés: cod2 höz elég ha faszapro codos vagy😄 Mi azok vagyunk 😄 Nem hiszed, hívj ki minket😄 (firpo.obinet.hu)😄
És mi nem szervezünk, mi már vagyunk, azaz ha kihívsz minket cod ra, akkor azt mondom, hogy nem, mert már cod2 klán vGYUNK....😄
A többiek meg le vannak szarva😄
sztem ezt nézd meg jó minõség és sok mindent lehet látni, bár én egy demonak jobban örülnék. már tudom hogy megint le fogok menni minuszba a kártyámon mikor megjelenik ^^ meg is veszem^^
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
2és fél perc de minõségileg a toppon van nagyon
robbanások falátttörések húúúúúúú de megcsinál
éppen most jön le
kiváncsi vagyok rá milyen
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Most ezen vesznek össze...
Ezt csak én látom idétlenségnek, vagy más is?
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Bár nekem így is jó...😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az elsõ magyar cod2 klán megalakult! Mi vagyunk az elsõk!!!!
Firpo clan
(Az edzések már folynak. Az edzéster még a cod alapjára van kidolgozva!)
Firpo cod2 honlapja
Innen lehet elõrendelni vagy vmi ilyesmi 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nieleen
Bár szerintem õk is látják, hogy a multi miatt sok olyan player is megvette, aki másként nem vette volna meg és ezek az emberek tört szervereken kaptak kedvet a játékhoz.
Nieleen
Mi is ez az akció? Link? (én kerestem, de nem találtam)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ha megjelenik hol lehet majd megvenni?? ÿ(boltba)