26388
-
shiftáj #6173 ok de quickly :) -
Hogyha vkinek percdijas a nete annak inkább megéri összegyűjteni annyi pénzt h megvegye eredetiben mint ennyi irni ebbe a forumba:D
-
jah, akkor csak nincs kedvük feltörni...hogy erre nem gondoltam? -
Spirit #6169 Nézek egy marha pici torrent oldalt, és oda felteszzük fake néven,oksi? -
toza #6168 -
wanadoo-t becsukhatod,mert oda csak akkor kerülnek fel cuccok,ha az nforce-on is fent van...legalábbis a nagyátlagban -
vagy rohadtul ráének... vagy elragadta őket a játék és nem tudják abbahagyni amit nem is csodálok -
Ez minket nem izgat, nem azért rakta ő se be a linket, hanem az miatt hogy nem a CoD2-t törték fel.. -
Spirit #6164 Az anyját, nem lehet meghívni.5 embert hívhatnék meg, ha legalább 0,95 arányban lenne le/feltöltésem.1 hete vezették ezt be.Tökömbe:( -
priluki #6163 Tuti hogy nem azért nincs fennt mert nem lehet feltörni Értsétek meg!!!! -
Én folyamatosan nézem operában ezek vannak megnyitva:wanadoo,majomparade,bithuman,és küldöldi cod-os oldalak:D:D:D -
toza #6161 "a space rangers 2005-10-19 ota sms warzon is fennt van" -
amcsi beképzeltség, csak ennyi! szerintem! -
priluki #6159 Ha nem érné meg nem csinálná(n)k -
annyian leszünk hogy meghal az oldal :) -
Szerintem már tényleg gáz van srácok!
2005-10-27 PC Game ISOs Space Rangers 2 (c) Excalibur *DVD* RELOADED 46x50 MB
Tuti hogy van rajta vmi kütyü a safediscen kívül is... -
Spirit #6156 Pill, nézem, én mikor regisztráltam,még nem kellett, ha meghívós cucc, meghívok mindenkit:) -
azért annyi talán van, hogy ha mákjuk van, akkor csinálnak hozzá crack-et és akkor már csak azt kéne letölteniük és nem az egész gamet. Vagy ha csak clone van akkor meg az első cd-t, a többi már ott figyel a gépen. Persze kérdés hogy megére-e ez az egész ennyit. -
priluki #6154 imremagdi sztm inkább figyelj.. -
shiftáj #6153 válaszolj már a torrent oldaladról! honnan szerezzünk 'jegyet' (ticket)? -
shiftáj #6152 jah meg oda 1 év alatt menne fel... -
És nem mindenkinek van FTP-je:Dhogyha fizetős:D -
Ez igy igaz teljes mértékben egyetértek.Ha talál vki olyan torrent fájlt akkor az nagy valoszinűséggel fake -
priluki #6149 Eisenhower a neve... ugyhogy inkább neked -
Mester01 #6148 Szerintem menjen FTPre!
Mert nem mindenkinek van Torrentje! :) (pl nekem) -
na most te is idejöttél hogy megmondod a frankót. ha hamarabb jössz mondjuk olyan 9 tájékán akkor tudnál hogy a védelmen már rég tulvagyunk safedisc 4.6.000 -
Ja és már mint más is írta a torrent p2p alapú, és attól függ mekkora a sebesség hogy hány seeder van és nem attól hogy hova töltitek fel, mivel csak a torrent link van feltöltve bárhova is. Az elején rohadt lassú lesz. -
probálkozni sincs értelme, mert ha a nagy csapatok nem jöttek rá, akkor nekünk sincs sok esélyünk -
Vagy fordítva xDDDD -
shiftáj #6143 mit kell a ticket hez?
ez is ilyen meghívós cucc? -
Code-nak bann mert rossz imet adott meg:D
-
mondj újat :D -
És ilyen Ticket Number -t?? honnan szerezzen mindenki... -
nyugodtság van ^^ -
ja ticket no. az mi? amúgy milyen hamar vannak fenn a cuccok? és ha feltesznek egy torrentet várni kell órákat, új usereknek! erre gondoltál?? -
priluki #6137 na itt akadtam el én is -
Tök jó elvagytok a hülyeségeitekkel de látom a lelkes törési próbálkozásaitok ezért leírok egy-két ötletet:
1. Mondjuk tudni kéne milyen másolásvédelemmel van ellátva a lemez.
2. Alcoholclon-nal kéne csinálni és ott beállítani a védelmet és úgy csinálni az image-t.
3. Elég csak arról a lemezről clone változatot csinálni, amit akkor kér a game, mikor elindítjuk, ez valószínüleg az első lemez. A többiről elég egy sima image is bármilyen progival. -
shiftáj #6135 'Ticket Number'
ide mit kell írni ? :\ -
Ja, halamelyik homokos gyerek letölti és lebuktat xDDDDDDDD -
bannerbe kicsit növeljétek az fps-t, mertígy 12vel nem az igazi :)