Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Melyiket várod a legjobban (többet is megjelölhetsz)?
NFS: Most Wanted
59 %
Call of Duty 2
59 %
F.E.A.R.
51 %
Age of Empires 3
45 %
Quake 4
39 %
Black & White 2
36 %
Star Wars: Battlefront 2
32 %
Matrix: Path of Neo
29 %
W40k: Winter Assault
17 %
GT Legends
15 %
Fahrenheit
11 %
The Suffering 2
10 %
Myst 5
4 %
--> jelenlegi álás szerint magasan veri a riválisait helyes helyes <#worship>#worship>
mit tudtok arról hogy ma lesz demo?
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
Valaki talált DEMOt ?<#nyes>#nyes>
Csak az piszkál engem, hogy há mé csak az ikszbokszos képeket nyomatják, nem volt gyanus, hogy a PC verzióról nagy a hallgatás?
Mondtam már, hogy amikor két év múlva visszanéztem a CoD promóciós, kijövetel elõtti képeket akkor gyanúsnak, "csináltnak" láttam? Kis képjavítás itt, kis renderelés ott...
Várom már a novembert...😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
recommended meg 2.6,9800xt.fx5900
hejette itt van ezcod bigredoneez meg xbox ra jon ki ugye...es ezt mar mindenki tutta...csak flesh h eccere 2 mocsok jo jatekot lehet majd 5 ora alatt vegignyomni...ujra es ujra es ujra...
szeretnem megalapitani magyarorszag masodik cod 2 klannyat!!es egyuttal kihivni az elso letezo klant egy vvarra..holnap du 4 kor ..van jelentkezo...ugyanitt uj mappok rendelhetok a hl2 lost coast magyar klan prezentalasaban...vagy mi
valoba nem kellene h szebb legyen csak egy demot lecci!hogy kihuzzuk vmeddig..😞((((
http://screenshots.teamxbox.com/gallery/1138/Call-of-Duty-2/p1/
Terleurstellend nieuws voor mensen die nog een cd-speler in hun computer hebben. Call of Duty 2 komt namelijk zoals de meeste nieuwe spellen uit op DVD. Dus voldoet jou pc aan de eisen maar heb je geen dvd speler ga dan naar de winkel en koop er eentje voor een paar tientjes.
<#eplus2>#eplus2>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
én már töltöm is és mire kijön már minden pályát kívülrõl fujok ^¢^ <#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota><#nyes>#nyes><#hehe>#hehe><#banplz>#banplz><#taps>#taps>