26388
-
BIZ0906 #24467 Mi a francért kötekedsz? -
donoki #24466 hát ez aztán a komment... -
#24465 aha...kösz már sikerült -
BIZ0906 #24464 Már rég nincs támogatása!
Használj Xfire-t! -
#24463 császtok
mér nem talál egy szervert sem az all seeing eye-om????patchelnem kéne a codot?:S -
donoki #24462 pb vagy cod2 reinstall... vagy ha vmi cuccot futtatsz a háttérbe akkor offold, esetleg ha vmi új driver telepítése utána csinálja ezt, akkor rakd fel az előzőt. -
#24461 Csáó! Segítene valaki? Mikor játszok a cod multival, és egyszer csak kidob, és ezt írja: Server Disconnected- Thomas 5 PunkBuster kicked player 'Thomas 5' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [80251]
Nemtudjátok, hogy mi lehet a baj, és hogy mit lehetne csinálni? :S -
donoki #24460 majd mindjárt lefényképezem, felmegyek egy szerverre... -
Gibor #24459 Sony Vegas igen de eza Xfire konvertálásától lett ilyen. -
Gibor #24458 igen de HOL? most értem hogy mit mondasz de ott mit nézzek? mit keressek? zöld fülű nyulat? -
BIZ0906 #24457 Szerintem is video hiba Sony Vegas ugye? -
donoki #24456 #24450 -
Gibor #24455 Ezt kérdem már kb 46órája hogy plz írd le mit kell nézni... -
donoki #24454 hát azt így nem fogod észrevenni... ha nem tudod mit kell nézni :D -
Gibor #24453 Akárhogy nézem csak a videó minőségében van hiba semmi más.... nemtom neked mi az ATI bug. -
donoki #24452 ?:D -
Gibor #24451 ??? nem nagyon várom hogy ezeknél mi a bug vagy esetleg hiba.... -
donoki #24450 toujane brit kezdő csipa hely pl, meg A tető alatti "bug"-ba. -
donoki #24449 berakod a main mappádba a pam-mot, a szerver cfg-t, majd elindítod a Multiplayer-t, kiválasztod a Dedicated Server-nél, hogy LAN, majd arra nyomsz h Start, elvileg így visszavisz asztalra és ott kijön ilyen windows-os console, oda beírogatod h mit akarsz kivenni, vagy megadsz egy rcon-t (/rcon rcon_password paranccsal) ott, és megnyitod a játékot, bemész a Join server-be, aztán kiválasztod, hogy Local és ott kifog jönni a szerver, ha persze mindent jól csináltál :) -
Cat 02 #24448 Jókérdés :D Valami pam szerver mód nincs ? És azt lehúzni a gépedre. -
#24447 itt
azt írja hogy a multihoz a pb-vel gondok lehetnek. de akkor nincs gáz, megy rendesen? -
Gibor #24446 Hol vannak ezek a csíkok? -
donoki #24445 láttam ott toujane-on a bugos csíkokat nálad is, mint nálam.. hát igen ati bug :D -
donoki #24444 persze, hogy megy:D
nekem vista x64-em van -
#24443 miért ne menne? -
#24442 *megy -
#24441 most lehet hülyeséget kérdezek,de vista alatt ,egy a cod2? :D -
Gibor #24440 Aham... -
donoki #24439 ati kártyád van amúgy? -
donoki #24438 hát nagyon nincs... telefonálj a net szolgáltatódnak, vagy válts szolgáltatót,
vagy ha a szolgáltatód azt írja/mondja, hogy a szerverrel van a baj akkor futtass le nekik egy trace-t, azt screeneld le, nekem se hitték el addig :D -
#24437 ingadozik a netem éa ezért szar a ping, van vmi megoldás? -
Musu13 #24436 Segítséget szeretnék.pls help.
Cod2 es lanban játszunk itthon kis családommal :D és olyan bajomvan hogy nemtudom hogyan lehet variálni a lanos cuccokat.pam mod,mg kivétele,csak csipa,3 nál több granyó,és hasonlók.nem fain hogy tiszta füst a map és szeretném átvariálni a dolgokat,mapokat használni,modokat.aki tud pls helepjen nekem vagy itt vagy [email protected]
előre is thx -
antos #24435 Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy hol lehet kapni eredeti Call of duty 2-t?
Neten sehol nem kapható és üzletekben sem.
Üdv! -
Cat 02 #24434 Ám "// generated by Call of Duty, do not modify" ^^ -
#24433 nem mindenki döglik itt egész nap,és írja a válaszokat neked -.- -
#24432 seta cg_drawCrosshairNames "1" ----> ezt állítsd 0-ra,akkor nem irja a neveketa játékosok fölött
seta cg_hudGrenadeIconHeight "25"
seta cg_hudGrenadeIconOffset "50"
seta cg_hudGrenadeIconWidth "25"
seta cg_hudGrenadePointerHeight "12"
seta cg_hudGrenadePointerPivot "12 27"
seta cg_hudGrenadePointerWidth "25" ---->asszem ezek a nade-ra vonatkozóak, próbáld itt is 0-ra állítani őket.
azért egy másolatot csinálj belőle előtte, hogyha vmit nagyon elbaszna a beállítás , vissza tudd rakni.
-
SkylineGTR #24431 hát sok nem lett rá reagálva, csak megkérdezte vki hogy mit szeretnék kivenni, csak mikor leírtam hogy mit, nem kaptam választ, és gondoltam hátha majd most -
#24430 Tegnap 19:59-kor írtad be ugyanezt. Lett rá reagálva is , attól h többször beírod, mi még nem tudunk/akarunk/fogunk (pl ha nem lennék lusta, googleval kikeresném neked ezeket a parancsokat...de ezt TE is megtudod csinálni) segíteni -
SkylineGTR #24429 ki az aki jól ért a cfghez, és tud segíteni abban, hogy pár dolgot kivegyek?24421-es hszben már leírtam, ha vki tud segíteni, alul ott az x-fire cimem. -
#24428 miprő :D