26388
-
shiftáj #6258 -
toza #6257 esakkor se ize sesemmi?!:( -
#6256 küld el ímélbe wazze! -
#6255 tudod én ilyen érzelmi emberke vagyok! :)) -
shiftáj #6254 -
#6253 jaj mekkora köcsögh vagy...legalább ne árultad volna el! -
#6252 nemtudom hogy megvan-e a 6 cd. legyen elég ennyi -
Spirit #6250 És mi van a mi megváltónkkal?Még mindig clone-oz? -
Brash #6249 Minden nap más érzi így. ;) -
shiftáj #6248 tenap azt mondtad h tegnap 23:00 kor lesz :) -
shiftáj #6247 de...?! most akkor mi van? -
#6246 remélem holnap reggelre nforceon lesz... érzem! -
#6245 taqlán holnap reggel :'( -
Mester01 #6244 De legalább válasszolnál a kérdésekre! -
shiftáj #6243 ??? itt ahgytok minket game nélkül? -
#6242 na ma már nem igen fogok írni. más dolgom van :P lehetőleg ne nagyon flémeljetek, mert nem szeretnék holnap 500 hsz-t törölni... -
priluki #6241 Kell!! A game :) DDD -
Spirit #6240 Jó példa erre: Quake3-at szerettem, a 4 már nem jön be, épphogy kipróbáltam, maga a doom3-as engine elég volt,hogy kilépjek. -
Spirit #6239 Egyetértek Eisen-el. Úgy kell felfogni,hogy a kedvenc játékunk szebb grafikával, új fegyverekkel, pályákkal.Kell ennél több? -
shiftáj #6238 jó de készen vannak Tomi ék? :\ -
Newfronter #6237 Akár jelszóval is levédhetnénk és az mégjobb lenne... -
toza #6236 khm..iigazabol epp ezert montam..h feleslegesen raktak bele fuvet..ha pl nem is mozog,meg eddig nem is kellett mert valoban,jol mondod,nem az a fontos..meg az atdolgozott mappokat is ossze vissza szabdaltak ami tok gaz...epp eztet mondom..de nehogy morci legyel mar!nem is akartam zavarni!ijen fontos munka kozben..bocs -
shiftáj #6235 véletlen nem ez az?: Dragon Ball Z DVD vol.1 ep 1-9 (ENGLISH) 4435 Mb -
Kaslerka #6234 nForcen - Space Ranger 2. (Starforce) - Reloaded. Biztos sokat dolgoztak rajta, most akkor jöhet a COD2! :) -
#6233 bazki, nem igaz nem lehet megérteni hogy a cod ilyen, ilyennek szerette meg mindneki. hidd el ha most egy teljesen más köntösbe lett volna a cod2 mint mondjuk a cod1 nem biztos hogy annyian játszanának vele. bia egy kalap szar.... -
Spirit #6232 nem tudom,de nagyítóval nézve, és az ujjamon pörgetve a lemezeket gyorsabb lenne :) -
Spirit #6230 Nem, mindenkinek lassú.Épp ez a poén benne.Sok torrent, sok user,de használhatatlan,mindegyik halott szinte.Ezért el tudunk vegyülni:) -
shiftáj #6228 csak nekem lassú ez a torrentcreator? :\ -
toza #6227 es zegzugosabbak,meg szellosebbek (mint bia ban kb) lettek a mappok..tobb a fedezek,stb..viszont fuszalak nem mozdulnak..nincs fizika...:/ -
#6225 nekem 5.9-es van és kussolva végzi a dolgát!:DD -
#6224 majd holnap...megyek kajolni' ,aztán alukálni!:D
további jó éjt all! -
shiftáj #6223 mi a honlap címe? :$
nem voltam itt szarozott a cat. 5.10b... :\ -
#6222 viszont most néztem képeket. a torkolattűznek a falakon akkora fénye van hogy sztem könnyebb lesz meglátni a messze levő ellent -
#6221 nekem meg annyira mind1 hogy holnap délután vagy szombat reggel játszom ha netán sikerül...úgyis "tetű" net 64-el szedné...addig meg CoD multi!:D
-
#6220 gamet -
toza #6219 OFF
kis kikapcsolodas esetleg?! http://www.kepregeny.net/
ON -
#6218 amig itt várjátok a gemat addig egy szerveren henteltünk..várjátok még 5 napig addig is fellehet menni a szerverekre ;) -
priluki #6217 nekem meg kikéne venni a tüket a székemböl,mert azokon ülök. :DDD -
#6216 Ez jó. Addig zárjuk be a fórumot, amig nem jelzed, hogy megvan a játék :-D -
#6215 nekem sem ártana egy xanax az tény!:DDDDD