26388
-
#6303 Végre!! -
priluki #6301 jaja RIADO RIADOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Spirit #6300 KINNT VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6298 ezaz -
#6297 PC Game ISOs Call Of Duty 2 (c) Activision *DVD* DEVIANCE 75x50 MB 81 -
Kaslerka #6296 DEVIANCE RULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ! :) -
Pardon22 #6295 kint van nForcen! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
Kaslerka #6294 KINN VAN!!!!!!!! -
shiftáj #6293 ? -
#6291 Skacok itt a megoldás!!! Ha arra gondolunk hogy genyó amcsik sajnálják kihozni, hát terjesszük azt hogy már töltjük, fel de igen lassan. Hát majd hogy ők übereljenek minket gyorsan feltolják..... Nekünk -
shiftáj #6290 minden este így feküdtünk le már pár napja sajna :( -
#6289 abban reménykedem hoyg reggel már lesz riliz és nem kell itt veszekedni a clone változatrol. jó éjt mindnekinek! -
#6288 feleslegesen... -
Spirit #6287 az még nem, persze, csak azt hittem nem csak a mi kis közösségünké az érdem,ha sikerül megosztani:) -
shiftáj #6285 köszi punker -
Spirit #6284 Megkérdeztem, kb 10 perce..Most várok..egyébként jó lenne,ha az nforce fórumában nem terjesztenéd,hogy "6 disc ccd image completed" -
#6283 Betűről betüre elolvasva de nekem nem hozzt semmi érdemlegeset. -
#6282 +50k itt is :) -
#6281 figy privátba kérdezd meg tőle, nem tudok mit mondani. -
Spirit #6280 Csak az bosszant,hogy ha sikerült feltennie gépre, hajlandó is megosztani,de nem tudja hogy csinálja okosan,akkor miért nem jön ide.Én egész éjszaka leszek,segítek,ha kell, szívesen segítenék a terjesztésben is.Mivel játszani úgysem tudok majd(serial+crack hiánya), akár éjszaka át is húzhatnám torrentről, és reggelre már 90+50k-val szedhetnék az sg-sek:) -
#6278 na komolyan skacok, lehetőleg minél kevesebb legyen a felesleges hozzászólás. ha ugy lesz akkor biztos publikálják vagy tudomást szereztek a clone image-ekről de ez nem rajtam mulik kicsit sem. sajnálom. -
#6277 fake? -
#6276 akinek kell a torrent file msg me -
#6275 Ez nem tömegeknek szánt feltöltés. -
Spirit #6274 Priluki,most nézem, nagyjából még a gépünk is egyforma.6600gt-m van, meg A64 3000+-om,csak én húzom,mint az állat.Fsb 200-ról 290-re, proci 4000+-on jár:) -
#6273 írsz neki privit. például. -
#6272 adtál progit, tehát elképzelhető hogy reggelre lesz rilíz?! -
Spirit #6271 tudom-tudom..és,honnan kerítsem elő? -
priluki #6270 iiigy van. -
#6269 sztem ha visszaolvasol és rájössz hogy kivel kell beszélned ez ügyben. (akinek megvan 8 példányban) -
#6268 mondom NEKEM sincs még meg a játék! gondolod ha meglenne itt koptatnám a pofámat? -
Spirit #6267 Úristen..hányan mondtuk,hogy NE TÖLTSE FEL SEHOVA.Azzal csak lassítja a dolgot, ráadásul könnyű visszakeresni,hogy ki töltötte fel,még magának is bajt csinálhat.fak torrent a torrentreactoron, kb 5 perces munka,ha már a gépén van.küldd ide a fórumra a gyereket, letárgyalom vele,és megcsináljuk:) -
#6266 nem akarok beleszolni de ha az anim-ok közé akarja a kedves kolega felrakni akkor irjon a nevébe valami nem létező anime szerüséget mert nem kezdik az anime-fan-ok tölteni egyből ha nem ismerik és több giga valamint egy régi évszámot, az is riaszto szokott lenni mittom 1983 vagy ilyesmi -
Spirit #6265 Elég sok érdemleges dolog van, pörgetve olvasdd végig, különösen az utolsó 2 oldalt. -
toza #6264 akkor legalabb csinalj egy normalis videot az eddig nem latott map reszletekbol lecci... -
#6263 figyelj csak. én nem tehetek arrol hogy nincs még fent sehol. nekem sincs meg. ugye időbe telik míg az ember feltölti vhova. főleg 90k-val 6cd-t. másik meg nem én töltöm fel, én csak annyiban segítettem hogy adtam progit hogy legyen belőle ccd verzió. többi nem rajtam mulik. téma lezárva. -
priluki #6262 ja,:!?! most mi van? -
#6261 Na 735 új üzi nincs még warez tehát el sem olvasom mik voltak mert nem érdekel semmi érdemleges gondolom. -
girappaa #6260 lol -
Spirit #6259 Mi legyen elég?Legyen elég az,hgy Neki megvan isoban a gépén?vagy mi?jah, tök megnyugodtunk,hogy egész este rátok várt mindenki, mostmeg benyögöd ezt.Sőt,egy csomó amcsi polcán ott pihen már a game..huhh, elképzeltem..tök megnyugodtam