Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
FPS mutatása:
Options-ban Console bekapcsolása>játékban meg 0-val a konzol elõhívása majd cg_drawfps 1 beírása.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1280x1024, Minden max-on, 4x élsmiítás-al: átlag 20 FPS!!! Max 40
1280x1024, Minden alapon, Antialassing off: átlag 35-40fps!! Max 80
Remélem optimizálnak valamit a játékon, mert ez elég katasztrófa.
A FEAR sokkal jobban néz ki, és még abban is több az FPS-em, ha maxon van minden.
Szóval a grafika nem a játék erõssége...
De hangulata van és ez a lényeg, talán ha még javítanak sok-sok apró dolgot, akkor népszerû játék lehet majd, mint az elõdje.
nem baj este nem fog aludni a szomszéd <#hehe>#hehe>
Jimi Hendrix
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
nekem m3eg suliba kell menni<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
megoldás?
videokártyám támogat minden effektet ( bump mapping , pixel shared 2.0 ... stb stb | típusa: ATI9600SE )
kéne az a fránya CoD2MP_s.exe, és mehetne is a multidemo, ahogy elnézem..ha kibontjátok az iwd fájlokat, minden fegyvernek,és félnek(orosz is) benne van szinte minden hangja..de csak 1-2 pálya zeéje pl. érdekes csomag, szerintem a nagy nyomás hatására adták ki.
Közben jobban szemügyre vettem a beállításokat a grafikán.Igaz még nem minden állítható,ami igen, az se minden állásban(pl model detail: very low, low, normal) De screenshot-okat csináltam a Directx 7 mode on-off-ról. Off módban minden dx9-es effekt megy, gyûrött a ruha, "érdesek" az arcok, on módban a bump mapping, light, és shader effektet teljes hiányában megy, ami a nagy zûrzavarban észre se vehetõ, csak közelrõl(kivéve a fényhatások). Míg on módban bõven elegendõ egy olyan gép, mint az elsõ részhez(még gyorsabb is, és szebb), off módban bizony elké egy A64+6800gt, sõt..De ez csak jó,mert késõbb,ahogy fejlõdik mindenki gépe,mindig többet és többet ki tud hozni a game-bõl.
Gratula Infinity Ward!
ftp://hardwired.hu/cod2demo.exe
mostmár csak azt várom ahogy a fullt meghozzák házhoz !!!!!!!!4 na elkezdem szedni
Az mp40 hangjától azt hittem beszarok😊
a grafika: jó-jó, egy számomra multis fps-nek nem kell jobb, az engine egyszerûen zseniális, akadás SEHOL nem volt benne,pedig nincs egy bika gépen(2300mhz XP, 1gb ram, 9700pro@9800pro szintjére húzva)
Viszont van egy beállítás a menüben, valami Force DirectX 7 mode..na ha azt kikapcsolom, látszólag semmivel sem lesz szebb, de kb 10 fps-t nyom a gépem.
A sebzõdés rendszere egyedülálló, végre nem látod,hogy még van 2% életed, és vígan rohangálsz...kapsz egyet lábba?nagy ügy(mondjuk lefeküdhetne, vagy mittomén)...de ha mondjuk mellkason lõnek, azonnal megfekszel..ez számomra nagyon jó dolog.
AZ EGYETLEN negatívum az irányítás:
fegyverváltás görgõvel nem megy, csak max a 2 fegyver között választhatsz.nem lehet nálad pisztoly+2 fegyver..egy fegyver, egy pisztoly, vagy 2 fegyver, amik között egy gombbal választhatsz...a gránátokat meg külön 1-1 gombbal DOBHATOD..vagyis nem tudod a kezdbe venni, és azzal rohangálni..bár,ha belegondolsz, a háborúban sem rohangáltak gránáttal a kezüken,hogy "hova dobjalak"
Jah, és a sprint hiánya.
Egyébként mindena helyén van.Túl nagy követelményeket támasztottam a játékkal szemben, amit eddig lehetett látni, néhány helyen én nem így csináltam volna, de tudni kell, hogy a fél életemet a COD-al töltöm. Szóval szerintem messze a legjobb háborús játék eddig, a COD-ot simán veri MINDEN tekintetben, és ez nálam nagy szó!
És ne feledjük,hogy ez csak egy Pre-released Demo, vagyis nem a végleges játékból kiragadott rész, hanem egy félig kész játékból kiszedett. Ha néhány apróságon változtatnak, akkor a COD3-at már nem is fogom várni, életem végéig ezzel fogok játszani😊
ne feledjük el ez még csak demo. (amugy van az ellennek fizikájapl granatnál..)
Attól félek ez így lesz a fullban is. Én inkább konzol betegségnek hívnám. Tudod kell bele valami amitõl hülyegyerek is végig viszi és ügyesnek hiszi magát... 😞
Egyetlen bánatom hogy a katonákra valami fizikát rárakhattak volna,mert ez a script-re meghalás nekem már nem bejövös.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
elrendezés minden
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."