Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Hadjad már magad 😄 , még a cod2 se jött ki. Igaz h a cod3 motorját már készítik a japcsik de sztem vagy 3 év lesz, de az tényleg igényes gamma lesz.
kép
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Ui: Én sem szoktam átolvasni amit írok, de azért talán ennyire nem szar.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
az elso dx 10 es gamakbol egykis
video...
remeljuk majd cod 3 kihozza belolle legjobbat..eehee he
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Egy. Kettõ. Három. Négy.
A legpuritánabb videókártyák tesztje! 😄 No AA, No AF 2AA, AF on
Kezd a játékot:
Brennel.
Németként!
20 helyett 30-as tár a tommygunhoz.
Fõzhetõ gránát.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nemsporolszveleidotahogyensemsporolokazzalhogynemrajókokszokoztpeldaul.
Igen, én is a Cod-ról szeretnék beszélni!😊
Ha vartok 3 percet, akkor mindjart linkelnék új képeket, benchmarkot, meg a módokat a demóhoz (bár ezek szvsz voltak már). 1 pillanat.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
igenyesseg lol!!aki nem tud hejesen irni nem a magyar ember!!! viszont barki aki tud az meg ugyes...azt levan szarva..mit profitalok belolle?nem iskell foglalkozni vele!vvord ba pl mer raktak ellenorzest?ezekszerint tuttak jol h sokaknak van ezzel "problemajuk"....viszont trident most biztos 3 szor ujra olvasta a hozzaszolasat h nehogy hiba legyen benne es ezzel szopi legyen...en meg igy idot sporolok azt keszzz.. le is szarom...
(igazabol az tesz boldogga h nem sokara jon ki COD 2 meg COD 2 BIG RED ONE es mind a kettot vegig fogom nyomni..honap meg elkezdem Shuffering 2 t,meg Far Cry instincts-t azt le van szarva...)beszelgethetnenk inkabb codrol???csak vki jott itt huje hejesirassal..es en mint nagy aktivistaja a SZR-SzarniRa mozgalomnak nem hagyhattam ezt szo nelkul...
OFF..
Egy kis káromkodás? Azért jobb fogást is kereshettél volna...
Szerencsére felvilágosítottál a Magyar iskolarendszerrõl. Jól tetted. Számomra nem ez volt a rendszer. Gondolom te ezt igazán jól ismered, fõleg ezt a "negyedikig nem buktatunk" témát!
Természetesen továbbra is tartom a véleményem: egy-egy karakter elütés, netán helyesírási hiba bárkinél elõfordulhat. De azért nem ugyanaz a gaygi majom, meg a gagyi malyom!
(én valami humorosabbat próbáltam találni)
Szóval számít. Alapvetõ.
gflkjghsgdhgdt srets f dgsdk hkgzdsgdrgsgsgr
gfsgsgsgs gsd gfjgsg sf gssgs hik oib gsfgsgsg
(Bocs, állandóan mellé ütök, és nemtok' helyessen írni, de azért remélem el tudod olvasni, hogy mit írtam.)
mara egy ismeretlen szo neked..: .latod..ez annyira ismeretlen..mint a tobbi ismeretlen szo..amit nem ismerunk...haha...sztem nem ezt akartad irni...
Nieleen