Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

donneck
Kamu. Nehogy már a sima X800 leverje a 6800 GT-t.

Add már meg a IP cimet pls!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Magic Boy
OFF

Sziasztok!
Új fórum nyilt!
Szeretettel várok mindenkit.

ON

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Eisenhower
ugy hogy mikor megérkezünk a teherautoval és leugrok ugye ott van a német az mg-nél na az mg köré toltam 4 füstgránátot hatalmas füstfelhõ és mikor én elindultam elõre és megláttam õ is elkezdtett lõni mikor visszajöttem hogy nem láttam akkor õ is abbahagyta mivel nem látott. ^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

lol, tényleg, mivel? smokenofiretest.exe?

dr Kotász
Hogy tesztelted?
+c

háááát, a od soha nem lesz ilyen, hiáányzik a motor... a crytek meg mindenki tudja....

dr Kotász
Remélem Toza is hozzászól majd <#hehe>, de a coming az bizony egy „m”....
KM
Az még nagyon messze van! Nem lehetne hamarabb?<#idiota>

Call of Duty 2. Comming Fall. 2005.11.04.

Gránát visszadobás? Tud már valaki róla valamit? (rímelt ^^). De az is lehet h a demo ban nem lehet, az is lehetséges h ez egy februári fejlesztés még 😄, és azt atták ide.

de az..
Eisenhower
na teszteltem egy kicsit^.^ bazki az ellen télleg nem lát át a füstön^.^ yeee 1+ pont ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ez a gránátos mod kifejezetten jó, remélem az act. osok nem felejtik majd ki belõle. már csak az élethûség kedvéért 😊

Uram isten ez a 'dx10' es játék nem a FarCry2?

toza!
Hadjad már magad 😄 , még a cod2 se jött ki. Igaz h a cod3 motorját már készítik a japcsik de sztem vagy 3 év lesz, de az tényleg igényes gamma lesz.

nekem az ase még nem látja a cod2 õt 😞

Az értékeknél kellene keresgélni..eddig "ott" BETA volt kiírva!!!!Úgy néz ki készülget valami😊
KISZÚRTAM VALAMIT SRÁCOK!Gondolom Ti is hallottatok már a beta test szerverrõl, amit megtalál az ASE. Ma este is megnéztem, ahogy általában napjában többször, és érdekes dologra leltem:

kép
Rusid
Érdekes amit írsz 10 percembe telt mire felfogtam. Szóval azt mondod írjon mindenki úgy ahogy akar és mellékeljen hozzá egy saját helyesírási könyvet amivel dekódolni lehet, remélem ezt te se gondoltad komolyan.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Jézus kissé durva helyesírásod ,itt nem arról van szó hogy mennyit profitálsz belõle ,hanem arról mennyi ideig tart másoknak még kiolvassák amit írtál. Egyébként meg ne is haragudj, de aki elsõre 0 átolvasás után így ír azt hívják analfabétának.
Ui: Én sem szoktam átolvasni amit írok, de azért talán ennyire nem szar.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Tibor
MAIN-ba

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Ezeket a modokat hova kell bemásolni?

OFF
az elso dx 10 es gamakbol egykis
video...

remeljuk majd cod 3 kihozza belolle legjobbat..eehee he
alph4
Régik között talán újak...<#idiota>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

KM
Zaklat a fene. Annyit nem érsz.

leccives ne zaklass..koszi...
examinee
Jó de érted nem wudu:2-vel kell tesztelni!

a kepek a xbox360 as partra szalos videos( cod.hu rol 83 megas cod2_e3_shakycam.avi ) resz vegenel levo paja szakaszon keszultek...ugyfest...csodalatossak koszonnyuk...
KM
Inkább ne "írj" semmit.

verig vagyok sertve!nevezd meg a szervert es az idopontot a revans ot hogy vegyek rajtad hogy en meg te piff puff.!! (lehetoleg uo ..es sok fal legyen mert csak wh val tok "jol" jaccani kossz!
trident
(Számomra) új képek (homályosak):
Egy. Kettõ. Három. Négy.

A legpuritánabb videókártyák tesztje! 😄 No AA, No AF 2AA, AF on

Kezd a játékot:
Brennel.
Németként!
20 helyett 30-as tár a tommygunhoz.
Fõzhetõ gránát.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Nem volt "szopi", csak egyszer. De a tiédet háromszor.😉
Nemsporolszveleidotahogyensemsporolokazzalhogynemrajókokszokoztpeldaul.

Igen, én is a Cod-ról szeretnék beszélni!😊

Ha vartok 3 percet, akkor mindjart linkelnék új képeket, benchmarkot, meg a módokat a demóhoz (bár ezek szvsz voltak már). 1 pillanat.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

OFF

igenyesseg lol!!aki nem tud hejesen irni nem a magyar ember!!! viszont barki aki tud az meg ugyes...azt levan szarva..mit profitalok belolle?nem iskell foglalkozni vele!vvord ba pl mer raktak ellenorzest?ezekszerint tuttak jol h sokaknak van ezzel "problemajuk"....viszont trident most biztos 3 szor ujra olvasta a hozzaszolasat h nehogy hiba legyen benne es ezzel szopi legyen...en meg igy idot sporolok azt keszzz.. le is szarom...

(igazabol az tesz boldogga h nem sokara jon ki COD 2 meg COD 2 BIG RED ONE es mind a kettot vegig fogom nyomni..honap meg elkezdem Shuffering 2 t,meg Far Cry instincts-t azt le van szarva...)beszelgethetnenk inkabb codrol???csak vki jott itt huje hejesirassal..es en mint nagy aktivistaja a SZR-SzarniRa mozgalomnak nem hagyhattam ezt szo nelkul...
OFF..
trident
Ott még nem tart, az csak majd ötödikben!<#idiota>

Yossarian
úgy gondoltam, hogy számodra ismeretlen, mint az inkompetencia és a paralelogramma 😊

Nieleen

donneck
Kb. egy éves konfigom van alaposan megrángatva plusz egy 6800Gt@ultra

KM
Igényességnek nevezik a dolgot. Látom, te erre még nem jöttél rá...

trident
Ennyi?
Egy kis káromkodás? Azért jobb fogást is kereshettél volna...
Szerencsére felvilágosítottál a Magyar iskolarendszerrõl. Jól tetted. Számomra nem ez volt a rendszer. Gondolom te ezt igazán jól ismered, fõleg ezt a "negyedikig nem buktatunk" témát!
Természetesen továbbra is tartom a véleményem: egy-egy karakter elütés, netán helyesírási hiba bárkinél elõfordulhat. De azért nem ugyanaz a gaygi majom, meg a gagyi malyom!
(én valami humorosabbat próbáltam találni)

Szóval számít. Alapvetõ.

mijen vga,cpu,ram kell aa 5900 pontodhoz?
Rusid
Szerintem lehet legalábbis a gép elég gyakran visszadobja.

jovohet jovohet...egy paja lesz benne azt csoki?😞nemaaa
donneck
Régen divat volt szándékosan rossz helyesírással írni a neten. Pl: tsak, lyó, moggya, jáccik, stb.

na de mi van mp demoval?
g sdfggfsfg sdfp goipis c ysdfgs zidhdgh
gflkjghsgdhgdt srets f dgsdk hkgzdsgdrgsgsgr
gfsgsgsgs gsd gfjgsg sf gssgs hik oib gsfgsgsg

(Bocs, állandóan mellé ütök, és nemtok' helyessen írni, de azért remélem el tudod olvasni, hogy mit írtam.)

na de mi van mp demoval?!semmit nem talalok...

mara egy ismeretlen szo neked..: .latod..ez annyira ismeretlen..mint a tobbi ismeretlen szo..amit nem ismerunk...haha...sztem nem ezt akartad irni...
Yossarian
Egy jó tanács: ne bajlódj az ismeretlen szavakkal és akkor nem égsz ilyen nagyokat! 😄DDDD

Nieleen

Yossarian
púpom teli van ezekkel az imidzs shekkes képekkel, mer béna vok megnézni. A bestassban is sokat küzdök vele 😄 nincs más linked hozzá? 😄

Nieleen