26388
-
#6965 gyerekek nagyon beszopiztam az itt fent lévő "IDE KATT"-ot
vki meg tudná mondani hogy a cod2 ? cd-s illetve, hogy az install cd vagy az iso file-ja ?MB -
Myron #6964 visible in filter list..... -
#6963 "pps-el rohangálós idióták kíméljenek" aki azt a fegyvert szereti mér idióta? akkor legyen only rifle azt csá.. -
Szolnokboy #6962 ennyire hogy lehetnek gennyládák hogy a demo teljes pompájában tökélestesen fut ez meg bűnronda !! 20 fps átlag ( 2,4+, 1 giga ram , gef6600) elég szánalmas, directx7ben 40-50 fps de akkor mégrondább. van valakinek használható ötlete hogy szép is legyen és az fps is hizzon ? -
Richard90 #6961 hogyan lehet az ase-t beallítani hogy magyar tört cod2 szervereket keresen?
eddig csak ugy sikerult hogy az uo exejét kicseréltem a cod2 exejére -
Spirit #6960 Sziasztok!Elindult a privát, baráti szerverünk.Törtem, ha valaki akar normálisan játszani, jöjjön.IP: 84.0.182.15
Nem tudom meddig lesz online.Lehetőleg pps-el rohangálós idióták kíméljenek:) -
priluki #6959 Hy skacok,na hogy tetszik a game? Sztm eszméletlen jo lett,nem csalodtam.. -
#6958 Holnap 12.30 óráig érvényes W...doo reget átadok, akit érdekel írjon privibe.
-
Brash #6957 Gyors volt a postás, neki hamarabb hozták mint a megjelenés dátuma. Szokott így lenni. -
#6956 #4442 :))) érdemes megnézni abonyika mitirt anno azt nézem amikor még else kezdtem szedni őmár végén van LOL:D -
#6955 optionsba melyik a legjobb grafika? élsimítás nélkül mert az alapból a winfosba be van kapcsolva! -
moralosan #6954 teljes mértékben egyetértek veled... az UO-t pont a sprintelés miatt bszták el. Ha az nem lett volna, annak a multiját is toltam volna rendesen. De így maradtam alapnál :). -
#6953 uh, tényleg bocs:D -
#6952 Mi most indítottunk be egy Linuxos szervert! Valszeg az elsőt, mivel 1óra volt mire kiszedtük a cd-kulcs ellenőrzést! :) -
Cat 02 #6951 united offensivba leehtett sprintelni ??? -
Cat 02 #6950 ez mellé ment :D
sztem -
Gabe18 #6949 Szerinted...
Rettentő élethű hogy lőnek rám 3 felől,emberem meg békés nyugodt tempójában kocog a legközelebbi fedezék felé. -
#6948 azér van a kispisztoly hogy gyorsan fuss.. ( de látom tese sokat codoztál ) -
Spear #6947 na tudtok valamit a linux server indításról ? -
Spear #6946 ez igy van , aki sprintelni akar mennyen az UO-ba :D -
#6945 codba sem lehet sprintelni a multiba és nemiskell mer nem oda való.. -
Cat 02 #6944 bocsika de már kijött a teljes gém ??? nem nov 1 ??? 1ébként magyarítás : demohoz van és Gameplus dolgozika telejs maygarításán
és nekem fx5600 on 2 anit alising és 1024*768 ba megy :D -
Gabe18 #6943 Hát a mulit alapossan tönkretették ezzel a nem látható energiával (ha még ott is visszatöltődik a sérülés után az meg végkép nevetséges).
Nincs futás se?Én mentem benne,nem lehetett sprintelni,de azt hittem biztos rosszul állitottam be a gombokat (mert még csak ilyen teszt-proba köröket megyek vele),aztán meg kiléptem,el is felejtettem ezt a kérdést.Hát erre nem is tudom mit mondjak.
Nem tudom honnan vették a készitők ezeket a "zseniális" ötleteiket,de nyugodtan megtarthatták volna maguknak... -
#6942 mondjuk a DirectX9 bekapcsolása még szebbé tenné,de nem bírja már a vas! -
#6941 Plízzz segítsetek, hogy kell az fps-t kiíratni!!??? -
#6940 na tehát bütyköltem csöppet a beállításokon
így van beállítva:
egy nyugodt helyzetben 40 FPS
de 70-ig is felmegy
-
Spear #6939 Sziasztok !
Lenne egy nagyonfontos kérdésem. Az hogy, hogyan lehet egy Linuxos servert indítani Call of Duty 2 -höz ? mert láttam egy német szervert ami Linuxon fut és tudni szeretném hogy mitis kell csinálni.
Aki tud plz írjon. előre is ...THX -
moralosan #6938 hányszor mondjam még, hogy én mindig alapcodhoz viszonyítok? :)
az alapcod az igazi :). Én örülök, hogy nincs sprint. Na mentem vissza, csövi! -
#6937 megyek egy kört!
a harcos amazon!:)
-
toza #6936 OFF
na..kurva jo a gama!!sajnos tobb ojan map kellett vona mint ucso mappok!szvsz az vot legjobb!!vege video kicsit mokas de aranyos...
kar h izmos gep kell hozza h tenyleg jol nezzen ki..meg h vannak kulonbozo fegyverek amejikeknek ua ojan a hangja..szvsz ez kicsit szomoru!!!
de alapjaban veve mocsok nagy!!!szokasos cod os hetelos reszekkel...kap egy 6 ost..(11 ora alatt lett vege..)ut..
multit meg nem nyomtam,de kb erdemes megvenni !! -
#6935 looool!
akkor te csak azt a tré UO-t nyomtad multiba?!
mert amiket felsoroltál az oan mint a CoD alap multija!! és az nekem sokkal jobban bejön mint az UO-é... -
#6934 Tudja valaki hogy kell az fps-t kiíratni??? -
#6933 füstgránát volt már az UOban is -
#6932 Kösz nekem ennyi elég is (akkor csak single), maradok a CS-nél. Lehet köpködni :)
-
szocsoboy #6931 hi konzolt hogy lehet előhivni??
thx -
#6930 sztem picit szarabb lett a multi. a fegyverek túlságosan pontosak, nincs sprint, nem lehet felhúzni a gránátot, és mi a fasznak van a bar-on villa, ha nem lehet letenni...azért sztem lehetett volna jobb is! -
moralosan #6929 képekből ítélve:
füstgránát
több fegyver csapatonként
természetesen felturbózott alapmapok + új mapok
nincs hp kijelzés
most installálom
végre -
moralosan #6928 okok :D -
#6927 Röviden?! Töltsd le, nézd meg! -
#6926 Multi miben változott az elsőhöz képest?