Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
disgráfia"az mi?vmi ojan mint a paralerogramma?vagy a inkonpetens?mint pl te bizonyos temakban?!szted szamit barmit is h hogy van irva vmi ?!?vegyunk egy ecceru peldat:anyad pitsaja..vagy annyad picsaja..anyad piccsaja..na mejik van jol le irva?es vajon szamit e vmit?!
aami a bizonyos eletkort illeti az meg sztem max ugye elvileg 4 osztaj lenne mert h addigra ma durva tudni kene hejesen irni..de csak h tudd..a mai iskola rencerben......ES EEEZ DUUURVAAA!!! 4 edikig nem lehet buktatni..csak szuloi beleegyezessel..es ami viccesebb az alany allitmany fogalmat a mostani 5 odikesek meg nem ismerik...mert nem kellett megtanulniuk..igyhat pl nyelvtanulas teljesen vicces..ahogy az elvaras is h egy ijen forumban vagy akarhol -ezek utan-kovesse a ahejesiras szabajait ..csak mert vannak..es masok altal megszabott "torvenyszerusegekhez"ragaszkodni es elfogadni birka kent jo..
bocs az offert...
jov heti mp demorol aki irta h olvasott az hol tette ezt?mert en semmit nem talatam!!!?!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Nieleen
Bizonyos életkor felett illik helyesen írni. A disgráfia maximum az indok, amit fel lehet hozni.
Einsenhowerel nincs bajom, de õ is tudja, hogy a föntiek nem neki szólnak.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
egyebkent ugy nez ki h aki nem feltetlenul sok agyal rendelkezik es nem igazan tud mit mondani az mindig hejesirasi hibakkal jon elo..mert azt hiszi h ez barki mast erdekel...ami vicces...
egyébként odabaszósan jó <#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Minimum System Requirements
- 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 64 MB Hardware Accelerator video card and the latest drivers
- English version of Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP
- Pentium(R) 4 1.4GHz or AMD Athlon(TM) XP 1700+
- 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
- DirectX(R) 9.0c (Not included with Demo)
- 100% DirectX(R) 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers.
- 100% Windows(R) 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
- 700 MB of uncompressed free hard disk space (plus 800MB for Windows(R) 2000/XP swap file)
Important Note: *Some 3D accelerator cards with the chipset listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by the Call of Duty(R) 2 Demo. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX(R) 9.0c compatibility.
This product does not support Microsoft(R) Windows(R) 95/98/ME or NT.
SUPPORTED CHIPSETS:
- ATI(R) Radeon(R) 8500
- ATI(R) Radeon(R) 9000
- ATI(R) Radeon(R) 9200
- ATI(R) Radeon(R) 9500
- ATI(R) Radeon(R) 9600
- ATI(R) Radeon(R) 9700
- ATI(R) Radeon(R) 9800
- ATI(R) Radeon(R) X300
- ATI(R) Radeon(R) X550
- ATI(R) Radeon(R) X600
- ATI(R) Radeon(R) X700
- ATI(R) Radeon(R) X800
- ATI(R) Radeon(R) X850
- NVidia(R) Geforce(tm)2 Ultra
- All NVidia(R) Geforce(tm) 3/Ti Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 4/Ti Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) FX Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 6 Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 7 series
De en csak ennyit akartam...en nagy CoD fan vagyok szoval nem szolom le a gamet...nekem tetszik...nagyon is
by Scary
...
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

halod!modolt 9800 se d van?hutokkel?mennyire tod huzni max a kartyat modolas utan?!?ja es megy kirajul dx9 el fullon?!
FORSE DIRECTX 7 MODE:of akkor fut dx9-ben?
mert nekem ha bekapcsolom akkor szebb a grafika
ha kikapcsolom csunyább de csillogobb
defaulton sosem járatok semmit....
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
viszont johetne tenyleg egy multi demo vagy vmi..meg valasz is arra kerdesre h granatot vissza lehet e dobni avagy nem...mert h nemetek meg meg tarsak is vissza tugyak...meg akkor meg mi a segnek lenne az a granat indikator ize...?!
jó kis kombináció 😊)