Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

off

disgráfia"az mi?vmi ojan mint a paralerogramma?vagy a inkonpetens?mint pl te bizonyos temakban?!szted szamit barmit is h hogy van irva vmi ?!?vegyunk egy ecceru peldat:anyad pitsaja..vagy annyad picsaja..anyad piccsaja..na mejik van jol le irva?es vajon szamit e vmit?!
aami a bizonyos eletkort illeti az meg sztem max ugye elvileg 4 osztaj lenne mert h addigra ma durva tudni kene hejesen irni..de csak h tudd..a mai iskola rencerben......ES EEEZ DUUURVAAA!!! 4 edikig nem lehet buktatni..csak szuloi beleegyezessel..es ami viccesebb az alany allitmany fogalmat a mostani 5 odikesek meg nem ismerik...mert nem kellett megtanulniuk..igyhat pl nyelvtanulas teljesen vicces..ahogy az elvaras is h egy ijen forumban vagy akarhol -ezek utan-kovesse a ahejesiras szabajait ..csak mert vannak..es masok altal megszabott "torvenyszerusegekhez"ragaszkodni es elfogadni birka kent jo..

bocs az offert...

jov heti mp demorol aki irta h olvasott az hol tette ezt?mert en semmit nem talatam!!!?!
Eisenhower
de mint említettem nem én csináltam azt a kis cuccost. megláttam egy oldalon és gondoltam berakom ide is.... sztem inkább imádkozzunk hogy minél hamarabb legyen multi demo is ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Yossarian
attól pontlövõ, hogy ha elszáll feletted egy pont, akkor automatice szájon lövi, bszki! mitõl lehet mégis? 😛

Nieleen

?mitol pontlovo?levok maradva..reg cod oztam mar..kb 23 oraja asszem..az lehet a baj..
trident
Neked és még néhány kistársadnak kár itt megszólalni. Csak tönkrebasszátok a topicot.
Bizonyos életkor felett illik helyesen írni. A disgráfia maximum az indok, amit fel lehet hozni.

Einsenhowerel nincs bajom, de õ is tudja, hogy a föntiek nem neki szólnak.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nem, angol gyártámány az. A német puska ami benne van talán a demoba, az a Mauser kar98.

aaaz nem a nemet stukker?!legalabbis az is benne van...elobb meg fere pampogtam....aszittem vmer h Eisenhower csinalta magyaritast....de o csak a texturakkal foglalkozott cod 2 ben..ha jol tudom...
Eisenhower
nah pontlövõ alatt a lee enfield-et értettem ^.^

Lee Enfield ? 😊

Eisenhower
nem én csináltam... találtam egy oldalon^.^ de nem a helyesírás a lényeg...

Eisenhower
nem jut eszembe az angol stukker neve.... nem a cod miatt raktam ujra. tegnap este restartoltam egyet a gépen de többet nem állt fel a win ^>^ gránátot visszadobni sztem nem lehet....

eleg csunya dolog azt az ebert szidni,vagy bantani foleg szaros hejesirasi hibak miatt aki elsok kozott szolt h van demo..sot talan elosszor is probalta ki! u h hagyad o:t bekan!

egyebkent ugy nez ki h aki nem feltetlenul sok agyal rendelkezik es nem igazan tud mit mondani az mindig hejesirasi hibakkal jon elo..mert azt hiszi h ez barki mast erdekel...ami vicces...
geri15
szándékosan van benne helyesírási hiba...

egyébként odabaszósan jó <#nyes><#eljen>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

" english pontlövõt " ez mi?!ujra raktad tenyleg rencert codemo miatt? mi fene volt ott??te nem tod h lehet e vissza dobni granatot?!
dr Kotász
Ha nem lenne benne helyesírási hiba, még jó is lenne...
Eisenhower

Eisenhower
be kéne tenni vhogy a bannerhez ^^ hogy ne kérdezgessék meg vagy 20-an vmi faq-félébe

Eisenhower
Na akinek kell info a gépigényrõl és a támogatott vga-krol annak tessék:

Minimum System Requirements

- 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 64 MB Hardware Accelerator video card and the latest drivers
- English version of Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP
- Pentium(R) 4 1.4GHz or AMD Athlon(TM) XP 1700+
- 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
- DirectX(R) 9.0c (Not included with Demo)
- 100% DirectX(R) 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers.
- 100% Windows(R) 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
- 700 MB of uncompressed free hard disk space (plus 800MB for Windows(R) 2000/XP swap file)

Important Note: *Some 3D accelerator cards with the chipset listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by the Call of Duty(R) 2 Demo. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX(R) 9.0c compatibility.

This product does not support Microsoft(R) Windows(R) 95/98/ME or NT.

SUPPORTED CHIPSETS:
- ATI(R) Radeon(R) 8500
- ATI(R) Radeon(R) 9000
- ATI(R) Radeon(R) 9200
- ATI(R) Radeon(R) 9500
- ATI(R) Radeon(R) 9600
- ATI(R) Radeon(R) 9700
- ATI(R) Radeon(R) 9800
- ATI(R) Radeon(R) X300
- ATI(R) Radeon(R) X550
- ATI(R) Radeon(R) X600
- ATI(R) Radeon(R) X700
- ATI(R) Radeon(R) X800
- ATI(R) Radeon(R) X850
- NVidia(R) Geforce(tm)2 Ultra
- All NVidia(R) Geforce(tm) 3/Ti Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 4/Ti Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) FX Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 6 Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 7 series

Eisenhower
azt nem értem miért kell majmolni a rongybaba dolgot. szeriontem ha az lenne akkor meg az lenne a baj. a cod ilyen így is szokta meg szinte mindenki, ez a game ne ma valósághûségrõl szolt hanem hogy jól el lehet vele szórakozni. fõleg multiba ^>^

Eisenhower
vagy a config fájlt megnyitod jegyzettömbbel és ott a 60-at átírod a kívánt hz-re ^^

Eisenhower
kokesz tudnál egy pontos linket adni ahol ez az info található? iw forumon nem találtam...

Eisenhower
magus ne haragudj te hol találtál mp44-et a demoba? én bren-nel mp40-el kar98-at thompson-t meg english pontlövõt láttam

KM
Refreshlock

magus
de en jatszom! kit erdeke a valosagban milyen, ha annyira valosaghut akarnak csinalni ne keljen fel meg headshot utan is a scriptelt ai, multiban ne eljen tul akar 2 lovest is tul ha a labat/kezet lovom, hanem azonnal dobja el a fegyvert es vonszolja horogve magat.

Hi!Hogy lehet megcsinálni hogy ne 60hz-en menjen a game!1024-768 felbontásban!Pedig a monitorom ebben a felbontasban tudna a 120hz-et!Nvida! Segitségeteket elöre is kösz!!
ScarY MAN
Hat en nem tudom de azert van itt egy kis problema ami nekem szurja a szemem. Nem egy nagy gerenda de egy kicsit nagy szálka <#vigyor4>.. En elvartam volna a jatektol hogy azert egy "rongybaba" cuccot az embereknek beraknak...havoc aszem/ha nem , lehet kovezni<#violent><#ijedt>/ szal azert meg most is latom hogy a csavo repul es mar a levegoben fekszik....mint az 1 ben....szal ez van.... mondjuk azert mostmar ha granatot dobok oda mellejük akkor nem rogynak terdre hanem azert a levegobe repkednek...((mik lesznek itt a multiba))...../errol jut eszembe.2 ember ugyanugy fekudt egymas mellett, ugyan az a poz meg az arca is szal lol<#ticking><#ticking>./
De en csak ennyit akartam...en nagy CoD fan vagyok szoval nem szolom le a gamet...nekem tetszik...nagyon is

by Scary

...

Viktorr
VAZZE EZ DEJÓ KÉP!!

Viktorr
A KURVA ÉLETBE DE VÁROM MÁR HOGY MEGJELENJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viktorr
én magyarosítással végig vittem mégeccer
tök kira úgy

<#taps><#lama><#taps><#taps><#lama><#lama><#taps><#taps>

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

awak3n
cscs!
Elmegy eme jatek Geforce4 MX 440-el?<#vigyor>

ajj faszom keress már vissza mindenki ezt kérdezi de vagy 5x le van írva

Nem tudna valaki adni linket ahol le van irva a gépigénye????

ReTeK
nállam is, mint 1 reset <#confused>

urbijoe
beirtam ami lentebb van de akkor ujraindul a gép mikor elindul a játék.

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

aa masik ok meg az h demo rol van szo..nem teljes beallithato textura ertekekkel..es egyenlore jopar hianyossaggal!!olvasd vissza..megeri szarakodni
olvass vissza...de kb egyet kene vissza lapoznod es minden vilagossa valna!!
urbijoe
mért van az hogy a jeep full jol néz ki a teherauto meg szar?

off

halod!modolt 9800 se d van?hutokkel?mennyire tod huzni max a kartyat modolas utan?!?ja es megy kirajul dx9 el fullon?!
kicsit olvass vissza... cfg fileben kell ezt azt atirni es ha izmos geped van dx9 ben lesz szebb..!!legallul keresobe cfg es maris megtod mit kell tenni
urbijoe
ha a
FORSE DIRECTX 7 MODE:of akkor fut dx9-ben?
mert nekem ha bekapcsolom akkor szebb a grafika
ha kikapcsolom csunyább de csillogobb

jah letöltésnél viszahuzoka cumokon gameben meg megtépem mint atom.
defaulton sosem járatok semmit....

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Jah szal húztál a karin! ahha 😄, én azt nem merem annyira

A pletykák szerint a jövõ híten adják ki a CoD2 Multiplayer Demo -ját, mejben az mp_decoy nevû pálya lesz majd játszható TDM/SD mod -ban. Ez állt az IW fórumán

hát nappal szedtem és a vidkari visza volt véve alap órajel alá mega cpu is....

tanusithatom h van kulonbseg dx 7 es dx 9 kozott..ugyanis dx9 el atirt cfg vel kb 10...TIZ percig toltott a gep..meg 640 *480 on is ..es kb -5 fremper seccel fagyott a jatek nallam😄 de cserebe szep volt😄 szoval erdemes dx9 et eroltetni majd..

viszont johetne tenyleg egy multi demo vagy vmi..meg valasz is arra kerdesre h granatot vissza lehet e dobni avagy nem...mert h nemetek meg meg tarsak is vissza tugyak...meg akkor meg mi a segnek lenne az a granat indikator ize...?!
😄
jó kis kombináció 😊)

na lol nem lehet berakni a képet :S