Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uaz az unalmas szar, mint a cod1 Elöre zárt pálya, ami csak akkor nyílik ha lelövöd a sarokban a németet... Idétlen rambózások 10-15m es ugrások
1 kalap fos lett ez is, mint az elödje...
Tegnap jo voltal... 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
(Matrix:én senkinek sem adok igazat, de bizonyos okok miatt tényleg van szerepe az fps-nek és a játéknak. Mindemellett én is inkább élsimitás/anizoszûrés mellett játszom. Nekem az tetszik.)
(Bazza: elvileg lehet, gyakorlatilag azért nem teljesen😊 )
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A pacákra lövöldözés pedig nagyon-nagyon erõs túlzás.
Nieleen
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nieleen
bár lehet csak nekem m egy az, hogy a szép tájon egy kidolgozott modellt fejbelõjjek 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nieleen
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
persze multis része lesz a döntõ
ott viszont minimum grafikával játszok, szóval fölös a csilli-villi
de már nagyon várom a full verziót! <#alien2>#alien2>
Grafikai tuning nem kell bele mert szar,fizika nem kell bele mert szar,végülis semmi nem kell bele csak lõni lehessen.
Ha semmi nem javul akkor mi a bánatnak mögé a kettes jelzés,sima kiegészitõnek is elmenne...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
+ biztos van benne egy két felesleges fájl. (A CoD1 demóban is volt)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Olvastam valahol hogy van egy patch a demohoz mert több küldi is van még benne(véletlenül benne hagyták ezért 650mb). LEszedtem a patchet de csak anyi a változás hogy a német katonák angolok lettek a player oldaliak meg németek de nincsenek új feladatok. Tudna valaki segíteni hogy hogyan érhetem el a többi feladatot? (amugy a gamestar oldalán olvastam szval hiteles)
-----------
No, hogy is lesz ez a védelem? Multi-n milyen lesz?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"