Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg nem tom emlitettem e mar de fear kibbbaaa brutalis.....
nem csend van itt.!!mindenki elfoglalt..es az a baj h sajnos massal!😄
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Az titok.
a SoFII!!<#eplus2>#eplus2>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Igazából én egy nextgen játékba sima ragdoll nem is pakolnék, hanem vagy egy endorphynt licenseljenek hozzá, vagy egy ahoz hasonló rendszert készítsenek, az mind2 módszer elõnyeit hordozza (fizika hat a testre, de a karakter mozoghat is közben, pl odakap a lövés hejéhez, támojog még egy kicsit, stb).
Mind1, IW nem licenselte ezt a rendszert, szóval CoD2-ben ilyesmi még úgyse lesz. 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Nem kell ide a mp demo 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
elkene beszelgetni dedpapival ,megkerdezni ok is ijen jol mulattak e a fronton!!epp azert jo a cod mert nem fordulnak ki belek!! Mohaa nal is reklamaltak anno h mer nincs ver...vastag es sok ruha volt katonakon akkor --volt a valasz...kidobtak verfrocs pecset aztan egybol szar is lett minden...itt is ,cod 2 videokban tok furcsak h frocsog a ver ossze vissza..nem COD ra jellemzo..bar uo ban mp ben neha hasznos ugye...legalabb tudod h eltalaltal vkit..de azert nem kene fejleszakadas meg stb...arra ott van a ogrish.com... fear neeg meg durvabb ijen szempontbol mert ott meg tenyleg patakokban fojik mindenutt..sztem az mar tulzas..codba nem nagyon kell...szvsz...
nezd meg dods ...rongybaba efekt,verfrocsoges teljesen elszarja az egesz hangulatat...
Ui.: És semmi köze a kommentjeimhez a koromnak...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Sheltem :leccives ne szidd a varezolokat!!ok tartyak el a telefon tarsasagokat az elofizeteseikkel!!es akkor most neked sem lehetne gyorsabb neted olcson ha ok nem akarnanak tolteni minden aron..kossssz
Hol érdekell a 16 vagy a 18 karika... löjék le magukat...
Ezt szeretem én a SoF2ben fejbe lelödtél valakit leszakadt a feje és vér pricelt ki nagyon jo volt.. 😄
meg mikor gránátot kapot a csávo akor meg repült 1et mint egy Rongybaba...
Most meg nem lesz a sok kis hugyos miat.. 😊(
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ezt a sok korhatáros marhaságot én már egyszerûen nem tudom elhinni.Térjünk már vissza a Super Mario-hoz,azt jól ki lehet adni mindenkinek...
De a készitõk is elmehetnek valahova,hogy egy világháborús játknál nekik a korhatár nélküliség (még több pénz) a lényeg.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
azé nincs rag-doll, hogy korhatár nélkül tudják eladni, loooooooooooooool...
A faszomat a szátokba buzi 18 év alattiak!!