Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Stalingrad
Africa
egyéb1
Egyéb2
Captain Price
a képek az IWNation fórumáról származnak.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
CoD forevör
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Brothers in Arms: Earned in Blood
Nesze máris két játék,ami normális és a témája is az,ami a CoD2-é...csak talán ez sokkal jobbb....engem teljesen odaköt a géphez,bár tény,hogy minden második világháborús jtáékkal így vagyok<#hehe>#hehe>...most épp Earned in Blood-oztam.
Kotász:néha jöhetnél FD Arcokra,hogy kinyírjuk egymást.
Az Nvidia és az AtVi közös "Bundli" akciójának értelmében aki most vásárol NVIDIA® GeForce™ 7800 GT-bázisú grafikus kártyát, az a Call of Duty 2 játékot ingyen, ajándékba kapja a kártya mellé. Az árucsatolás projekttel az EGVA viszonteladó cége és a PINE Technologies egyik leányvállalata, az XFX foglalkozik.
Akit mélyebben megérintett a történet, vigye a kattintóját a linkre itt alább!
Call of Duty 2 BUNDLE (nVidia)"
forrás
De akkor megyek...tekerek 1 cigit<#vigyor2>#vigyor2>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(\__/) ( X.x) ( } . { )
See Your Local Dodge Dealer
Ez nem II. Világháborús? <#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
itt
meglehet venni a Call of Duty 2t , licitálni lehet rá , aki gondolja licitáljon 😊
"ki ez a lány?
mit keres itt?
milyen volt az este?
és miért szaros a teste?"
kartel
a mohának mindig a déli oldala fás