26388
-
fadi #8063 Úgy nem lehet multizni, ha router mögül jáccol, vagy mi?? Csak áll ott, hogy awaiting connection, de meg se moccan. Tűzfalat kikapcsoltam, de semmi haszna... -
#8062 Aha,akkor mé van oda írva hogy sg team?
-
#8061 lool. Olvasd már el jobban mit írtam! Most ki támad le kit? Én nem támadtam le senkit, te :). Inkább te csinálod most velem -
Mester01 #8060 Az a T4CE klának a Leadere és az OBINET támogatja a klánt.. -
#8059 nekem alapból nem nagyon tetszett a ruszki hadjárat,annak ellenére,hogy a kedvenceim a havas pályák,és csak ott volt hó!:D
jó volt,de valahogy nem volt az igazi... -
#8058 Valyin miért?De különös.... -
#8057 Mi?Szerintem a ruszki hadjárat volt a legjobb(bár lehet hogy azért mert azzal kezdődött a játék és legelőször azt tapasztaltam de akkor is király) -
#8056 érdekes számomra az egész játékban egyetlen értelmes küldi volt a zsinóros :) -
#8055 Khm.. Bocsi.. őőő... asztal alatt honnan lehet letölteni a tört verziót? -
#8054 nem nem...egy klán,és egy szerverszolgáltató egyben...ha megnézed az alap CoD szervereket az ASE-ban akkor egy csomó szerver után azt látod,hogy Powered by OBI.net vagy valami hasonló... -
#8053 most miért kell mindig letámadni mindenkit különben is angol billentyűzet -
#8052 de te legalább visszatudod tölteni!:)
háborúban nem volt Load Game ha kilőtt egy tank!:DD -
#8051 lesz még 100x jobb rész is a zsinórkötögetésnél!:D
szerintem a ruszki hadjárat volt a 3 közül a legunalmasabb!:D nem volt rossz,csak kicsit uncsi volt a számomra...na nem mintha szeretném a nagy pörgést,meg a hentelést -
#8050 Multiban ki az Obinet?(sg team) -
#8049 miert? ez nem ronda beszed? csak mar a tudatom is tele van a sok tanktol, mivel majdnem mindig meghalok tole egyszer. -
#8048 nem csak a "TEXURA" hiányos -
#8047 vmi guru arulja mar el hogy lehet kikacsolni azt h minden palyan olyan gozfelho van mintha vmi nemzeti parkban lennek.
meg drawhealth ot hiaba allitom 1 re nem allitja at./ -
#8046 hmm, Hölgyem. Önnek aztán igazán egyedi a szókincse :) -
#8045 naon meleg ez a jatek... eddig a legjobb resz az volt szerintem, mikor a telefon zsinorjat kellett osszekotni..:D Az tetszett. De a f***om is televan a sok tanktol mar... -
#8044 simán -
#8043 remélem én is, h kiveszik...
/com_maxfps-t állítsátok be rendesen, mert 85 csak defaulton ;) -
#8042 A Deviance-s CD-s verzió az elindul multiba ugyanúgy, mint a DVD-s ? Köszi előre is! -
#8041 -
#8040 mert ez a cod2 is egy CS-s lett... -
#8039 T-online alakít! -
DJviolin #8038 Nekem 1 mbit-es adsl-em van, [1024/130] és minden normális. -
#8037 hat ez gigalol:) el alamein shotival nagyon durva:D -
Richard90 #8036 h9gyan kell publikus tört szervert elindítani hogy lássa az ase? -
#8035 hát, én jó sok bugról tudok, de azok nem vészesek :)
Akinek T-online-os ADSL elérése van, annak is baszakszik a net? A 270 kb/sec helyett 35-45 kb/sec a sávszélem bazzeg!! -
#8034 texura? úgy látom más is hiányos -
DJviolin #8033 Gratulálok. Sikeresen megtaláltad a cod2 egyetlenegy bugját. (Ami a pályatervezésből ered.) -
#8032 Meg tudja valaki mondani, hogy felsőindexet hogyan lehet névbe írni? -
#8031 -
moralosan #8030 szaknyelven m3a1 :P -
#8029 Nem igaz, mert van 20 és 30 töltényes is, sőt van dobtáras változata is a Tommynak. -
#8028 nem tudom hogy néztetek már texura hibákat mert én igen
-
moralosan #8027 amúgy multiplayeres szempontból a tunkerek mostantól Grease Gunnal fognak nyomulni :/. -
#8026 egy biztos te tudsz játszani -
Rain1 #8025 Volt 20, 30 és 50 golyós változat is... -
moralosan #8024 bár lehet hülyeséget mondtam :D