Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra is kiváncsi leszek hogy multiban azok a pályák amik benne voltak a Cod-ban,milyen változáson mennek keresztül.Vagy csak megszépítik,aztán annyi?
Tervbe vettem régebben hogy megveszem,mert a Cod-al jókat és sokáig játszottam,de mostmár nem tudom...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Chat with the creators!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

(\__/) ( X.x) ( } . { )
2. a másik kérdésben egyetértek veled 😊
Nieleen
barcsak ne beszelnetek ennyit varezrol..tenyleg tok idegesito..meglesz oldva..jolesz..ugyis egy ido utan megveszi mindenki eredetit..vagy majd a 2008 as pcgamerhez ingyen jar..u h no para...addig meg kijon majd csomo jatek azt jovan...lesz karacsony meg husvet..csak ossze jon vhogy az a pez..mellesleg vikkes de kb 9 db mozizas arabol osszjon..ami durva...szal lecci varezrol kuss...tok idegesito tenyleg...lecci
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Hát ez szánalmas! Semmit se tudsz te feltorni, kishaver. Primitív netes problémákkal, game indítással se boldogulsz, amint az a Q4 topicban is látható. A PB-t meg csak a csiterek utálják. Legyen csak PB! Ráadásul össze sem függ a kettõ.
Nieleen

Habár sztem ez 1 CoDIIvel nemfordulhat elö.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
erre válaszoltam de oly mind1 :/
még a végén lehet én is megveszem ha 8.000 lesz kb!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy nemhiszem, hogy a CoD2-t is úgy adják ki, mint az 1-et, hogy simán lehet neten játszani. Az okai egyszerûek, egyrészt account rendszer lesz, magában ez nem gáz, de valószinüsítem, hogy a CoD2 licensében benne lesz, hogy a szervereknek kötelezõ lesz vissza ellenõrizni a kliens játékok hitelességét. Így a game hosting cégek nem fognak tört szervereket futtatni, csak sufni szerverek lesznek és nem lesz tört játékkal klánozás. Mivel a CoD már befutott név, így megtehetik, hogy nem alapoznak a warez communityre.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
játszom egy ideig a törttel, elkezdek multizni, majd ha egy 10es alatt lesz az ára a gémnek, megveszem 😛
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Mint 2-õt tolja neten meg én is (igaz én már nem annyira).
és az a gond hogy ha megveszem eredetibe akkor azzal csak egyikünk tud játszani...
de ez egyéni szociális probléma! <#vigyor0>#vigyor0>
Ui: SF3-at marha könnyû felnyomni. az SC3 elsõre indult az iTwins-es tool-okkal!
(Én ezért örültem volna egy feltörhetetlen védelemnek, mert úgy biztos nagyon kevés csíter lenne)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Szerintem az IWsek is tudjak hogy sok ember letölti valahonnan a gemet és hogy ha tetszik nekik és komolyabb szinten akarjak nyomni akor muszaly megveniuk a jatekot a Cd key miat..