26388
-
#8103 Csak szűk helyeken szopás ha shotgunnal jön egy kisköcsög.Bár ha az első lövését túléled vagy kikerülöd aztán már szinte simán kilehet nyírni -
moralosan #8102 1: ha nem találod: invert vertically look vagy mi....
2: bocs nem tudom biztosan: miért nem kezded elölről a pályát, hogy aztán a "no"-ra menj? :D
3: miért nem olvasol el kérdéseket, amiket feltesznek neked? -
#8101 egyelőre nem akarja telepíteni de már játszottam vele a haveromnál.
Az activision belehúzott jó lett. -
samron #8100 az az invert mouse asszem :) próbálgasd, ott van az optionsban:)) -
#8099 Driver frissítés megoldotta a problémát! -
#8098 Üdv ojan problémám van , hogy ugye a tréningen kérdezett vmit énmeg le igeneztem a francba namost nem kelett volna mer felcserélte az egeret..azt hol tudom viszaálitani?forditva mukodik..HELP ME igy naon sucks! -
samron #8097 Sajnálom én nem tudom.. de tudom, hogy vannak az sg-n olyan segitökész emberkék akik csak arra vának, hogy valaki segitséget kérjen
csak mindenki játszik;P -
#8096 Nem tudjátok az mitől van hogy nekem nem látszódik pl a kezdő film csak hang van meg az átkötő kisfilmek se látszanak ott is csak hang van. ??? -
#8095 szerintetek jó? szerintem tökugyanolyan mint az 1. pff... -
samron #8094 és, mivel én már majdnem a CoD 1 megjelenése óta nyomom, vén rókának számítok ;) de szerintem egy gratulát megér az infinity nek ;) -
samron #8093 hát,szerintem, nem sokat ér az a shotgun, csk nagyrészt lámák veszik kézbe.. ez a jó a játékban, hogy vannak ilen hülék akiket simán ki lehet löni, mert ez a fegyver egy 2 - 3 méteren túl már semmit nem ér meg sem sebez.. ennyi az én véleményem:)
Nekem a single is nagyon tetszett.. már veteránban is végigtoltam, de ez a multi.. egyszerüen csodás szerintem :)
ez pedig az én véleményem a CoD 2. röl.. -
priluki #8092 shotgun -
Mester01 #8091 Mert az a csávo neve... -
Ibron2 #8090 Igen,a fegyver részt tényleg elcseszték...nem terminátorok rohangálnak a harcmezőn....shotgun...nah.....engem az nagyon idegesít...elém ugrik és meg se tudok moccani,bamm egy lövés és megfekszik az emberem.Na azért az új pályák szépek én úgy gondolom,meg a régiek és jók,de ez az én véleményem,nem veszünk össze ezen. -
#8089 nekem bejönnek a pályák
egyikkel sincs bajom -
#8088 hát szerintem meg ha a cod2-t és az uo-t kéne összehasonlítani akkor az uo sokkal jobb szerintem..
midenki a shotgun-t sziggya mikor ennyi erővel az mp44et is lehet vagy főleg a ppsh-t mert semmi szórásuk nincs..ppsh-val kurva messziről simán kilősz bárkit néhány lövéssel...ahogy lősz az mp44el olyan mintha belenne betonozva, vagy olyan izom a faszi hogy nem mozog a kezébe
a shotgunnnal meg csak közelről érdemes lőni mert messzire örülhetsz ha megsebzed az embert
szal szerintem nem nagy szám a cod2..az új pályák nagy része tök szar, de azért szebbek..a grafika télleg jó -
#8087 Nah, azokhoz szólok akik sokat olvasgatják külföldi fórumokat, cod2tools-ról van vmi hír? :) -
toza #8086 es megbantad?! -
toza #8085 ennyire -
moralosan #8084 ibron amilyeneket írtál és kérdeztél... hááát ^^ -
#8083 faszom.
nem bírtam várni amíg kijön.
csak letöltöttem. -
Ibron2 #8082 na vazze...összejött 0 20büntető pontom és bannolták az Ibron nevemet örökre....mindegy. Nekem is nagyon bejön ez a játék, élveztem mindegyik küldijét, bár hiányolom belőle a járműveket a multiból, mert simán berakhatták volna ugyanazokat, amik a UO-ba voltak...a sprintelés nem annyira zavar, na de ez a shotgun...annak tényleg nincs helye a játékban...ez is mindegy.Normandia nagyon tetszett,csak sajnálom,hogy a partraszállás olyan rövid volt...mármint mittomén,kitalálhatták volna,hogy több ideig témfergünk a parton,mert erősebb az ellenállás,vagy több feladat legyen a parton és késöbb jussunk fel,de sebaj..amúgy még nem vittem végig a singlet,de nagyon a vége felé vagyok.A multi jó,nekem tetszik,bár annak igaza van,aki azt írta régbben,hogy egy felturbózott UO...mert tényleg az.
Na,de sebaj,nekem akkor is tetszik a Call of Duty2. -
#8081 mennyivel szarabb? doom 3-hoz képest mien a graf-ja? -
moralosan #8080 és nem leadere a klánnak. -
toza #8079 ezeket a jatekokat meg is lehet venni??!?:0
inkabb jaccom szarabb graffal boxon mint sehogy:D kontrol pad hejett meg eger billt is lehet kotni boxra u h iranyitas ugyanaz:D..
viszont cod 2 nek lesz kiegje?!vagy egybol a 3 jon?!
-
moralosan #8078 az a neve. -
#8077 mármint egy xbox 360 beszerzését -
#8076 minek? a fable pc verzió is jobb volt mint xbox :P
szerintem xbox csak olyan szempontból jobb, hogy 20e egy játék 10e helyett hozzá meg egy alap modelre van optimizálva, nem akad
azé xbox 360 képeket elnézve fontolóra vettem egynek beszerzését :) -
toza #8075 majd csak lesz vegre pc mukodo xbox emulator:D 4 eve nem tugyak ossze hozni,de hatha sikerul:D -
#8074 KIRAAAAAAAAA! Szólj, ha kinn lesz PC-n is
(tudom, hogy nem lesz) -
toza #8073 ez is cod 2!priluki is leporolhatya boxat vegre!:D -
toza #8072 azer OFF..csak gondoltam szolok h ezis kinnt van!!toltom azt nyomom..mit akarnek?:D -
#8071 mit akarsz xbox-szal? -
toza #8070
OFF
Call Of Duty 2: Big Red One (c) Activision *FULLDVD* *NTSC* XBOX
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VVVVVVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVV!!!!!!!!!!!!!!!!
na!!vegre mar!!! -
toza #8069 mejik az amerikai mejik az angol?! -
zoltang #8068 Thompson M1A1:
űrméret: 9 mm, adagolás: 20/30 lőszeres tár, tűzgyorsaság: 700 lövés/ perc, lövedék kezdőseb.: 281 m/s, irányzék: 100 m (109 yard) -
Gabe18 #8067 Sikerült veteránon befejezni,néha csak a jóisten tudhatja hogy maradtam életben...
A single része a leghangulatosabb háborús fps amivel eddig játszottam.Ha a DX9-et be tudja kapcsolni az ember,akkor a grafika is kifejezetten jó.Szóval méltó folytatás lett ez szerintem,még ha vannak is hibái (Nincs rag doll pedig ma már elkelne,meg ezt a visszatöltődős energiát valahogy másképp kellett volna,nem tudom hogy mert igy is brutál nehéz volt néhol.Talán a quick save-el lehetett volna kiváltani valahogy.)
Na de összességében nagyon jó volt.Most majd megnézem ezt a multit jobban. -
zoltang #8066 Thompson 1928:
űrméret: 11.34 mm, adagolás: 50 lőszeres dobtár és 20 lőszeres tár, tűzgyorsaság: 800 lövés/ perc, lövedék kezdőseb.: 281 m/s, irányzék: 529 m (600 yard) -
#8065 rádiózni akarok, csak mire meglelem a rádiózásban hogy szép lövés, kinyirnak, ellenben ha csak megnyomom az x-ket, már gratulálmta is a csapattársamnak:) -
#8064 nem. na 8. már úgyis megoldottam.