Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seithennin
hmm Shifty ismered az Elit Alakulat címû sorozatot?😄 amugy télleg elég rossz a képek minõsége de a szándék a fontos<#vigyor5>

dodgecharger
<#eljen>
^^ a demó alapján mindenképp szebb lesz, mint az elõdök. Nekem az ellenfelek kinézete és a füst effekt jön be nagyon.
<#eljen>

See Your Local Dodge Dealer

persze 😄 én meg hófehérke vok^^

Malakai
Én tudom, én tudom, a Wolfenstein 3D a legszebb! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nagyon nagy baj sztem az hogy minden map borús.semmi szín 😞 de attól ellehet tekinteni 😊

Az a jó,ha élethû<#eljen><#wink>.Most mit izéltok?szerintem nagyon jó lesz a CoD2.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Cukros
hát ez jo kérdés 2ben márt nagyon élet hü<#wow1>

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Basszus.<#merges2>

Most akkor melyik is a szebb? Cod 1 vagy a cod 2? Mert ha így összehasonlítom...

CSõ all! új vok itt! de csináltam 2 képet.

KM
Legalább elértünk valamit.

en is nagyon szeretlek..kedvedert nem is irok tobbet...csa<#law>
1 day 4 hours
KM
Akkor lõdd fõbe magad...<#falbav>
Egyszerûen okádék ahogy írsz!<#szomoru2>

sztem verjuk meg!!!mindig kamuzik!!csuunya dolog

es egyebkent is ugy volt h van csomo remek otlete es abbol sem lattunk semmit!!
Eisenhower
elõször is tanulj meg irni. majd tanuld meg leírni a nevem^.^ nem tudom nekem tetszett az egész quake 4 az elejétõl a végéig. de mindenkinek más tetszik. szoval lehet ami nekem tetszik az neked nem. az a baj hogy a fear-t is meg a quake4-et is végigtoltam most meg unatkozok....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Malakai
Elég gyenge a humorod, mondták már? 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

eezt hololvastad?!?!?!?hivatalos lapon,,vagz varz??eee???mennyire zsir lenne mar ma nyomni mp t!!!en mar nem birom ki ezt azt 1-2 napot..kesz....

ejyenHAVER!!quake4 vegig ojan sinvonalu mint elso 10 perc??
Sanko
hmm... ma ezek a betük jelentek meg álmomban....jelenthet valamit? :-)

a mohának mindig a déli oldala fás

nyami
angol a 2. nyelvem, de ezt még én is megértem: a cod2 teljes feltöltése megkezdõdött -.-

Sanko
"Cod2 full upload is begining"

ez mit jelent?

a mohának mindig a déli oldala fás

nem mondtál újat

<#nyes> 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

threeman
jó kis gamma lesz...

Malakai
Meg valószinüleg nem pontosan ez lesz, vagy ez úgyis csak egy kis részlet lesz, mert ha 5 perc lenne egy pálya, akkor nagyon gáz lenne (és amúgy is sokkal több játékórát ígérnek)...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jaja ez már nekemis eszembe jutott😊De majd remélem azzal leszek azon a szakaszon Lfoglalva,h; hmmm mennyivel szebb mint a demóba...
Seithennin
Nemtom miért ezt csinálják! Nekem nagyon bejött hogy az egyik gameben a demo pálya nem volt megtalálható mert külön pályát írtak a demohoz! Most már annyiszor végigtoltam a demot hogy ha odaérek a teljes gameben akkor fogom átkozni a fejlesztõket<#schmoll2><#rinya>

Seithennin
Mikor lesz már fenn valahol????<#vigyor2>

dodgecharger
<#eljen>

quack
nforceon nemvanik még kint

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Eisenhower
nem mondtam hogy valós... csak találtam .s beraktam hogy lehet ilyen is lesz ^.^

fitutufi
kamuman 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

dodgecharger
Rilóded a legmegbízhatóbb.

eeez most mi?elorre jelzes vagy "megjelent" a gama?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
RELOADED csinálja meg akkor nagyon örülnék neki!<#smile>
dodgecharger
ez msot mi?<#smile>

Eisenhower
<@tir-tme> -( GAME-iSO )- (( ( CALL OF DUTY 2 RELOADED (( ( -( GAME-iSO )

Nincsen sajna
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..kepek nagyon utnek..nincs meg tobb?!
Eisenhower

ÉÉÉÉSSS megújult a callofduty.com!!Szép!😊
Jó a tréning pálya<#smile>
KépekSP-ból
ja akkor jol van...

1 day 10 hours<#wilting>
Punker
az japcsi fegyver volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

#3367 ban nem neztetek a a kepeket ?vagy mi van?felvan ujjitva osszes map,meg lesz sok uj is es kesz..
trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Malakai
Benne lesznek, de több más map mellett természetesen. A változások azért már a shotokon is láthatóak, persze attól még azok a mapok, gondolom a fõ vonal maradt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Seithennin
COD az Isten COD 2 hmmm remélem új Isten születik

Én nem mondom hogy igy lesz,én is kérdõ módban vagyok.
De ha jól emlékszem brecourt,carentan,dawnville,railyard pályák benne voltak az alap Cod-ban.Most kiváncsi vagyok ezekkel mit fognak csinálni.De mondjuk túl nagy újitásra nem számitok,mert akkor nem ezen a néven szerepelnének.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

forza milan
Nane!Ezzel azt akarod mondani hogy a multi rész az egy felujitott cod1 pályákkal teli dolog?Mert az még nem lenne baj ha cod1 pályákkal teli,de legyen uj pályákkal teli is!

meg volt egy ijenfegyver is amit eddig semejik masik WWII es gamaban sem lattam..30 loszer volt egy" tarban " ... erdekes vot...