Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
^^ a demó alapján mindenképp szebb lesz, mint az elõdök. Nekem az ellenfelek kinézete és a füst effekt jön be nagyon.
<#eljen>#eljen>
See Your Local Dodge Dealer
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Most akkor melyik is a szebb? Cod 1 vagy a cod 2? Mert ha így összehasonlítom...

es egyebkent is ugy volt h van csomo remek otlete es abbol sem lattunk semmit!!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
ejyenHAVER!!quake4 vegig ojan sinvonalu mint elso 10 perc??
a mohának mindig a déli oldala fás
<#nyes>#nyes> 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
1 day 10 hours<#wilting>#wilting>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De ha jól emlékszem brecourt,carentan,dawnville,railyard pályák benne voltak az alap Cod-ban.Most kiváncsi vagyok ezekkel mit fognak csinálni.De mondjuk túl nagy újitásra nem számitok,mert akkor nem ezen a néven szerepelnének.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.