Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyami

Eisenhower
vagy legyen ugy hogy ahányszor vki warezzel kapcsoaltban kérdez ibron kapjon egy büntipontot ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Aham, ez tutti lesz<#hehe>..a cd kulcsos kérdést én is felfogom tenni😛 és remélem majd valaki megdob eggyel... vagy, ja... még jobb lenne egy warezos részt csinálni a FAQ-ba és ott linkeket benyomni,cd kulcsot is párat,azt nagy piros betûkkel a FAQ mellé vésni,hogy,ha warezos ügyben kérdezel,egy büntetõ pont...elõb nézz körül a FAQ-ban....<#hehe><#vigyor2>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Malakai
Programok beszerzése fórum. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

KM
Nyitva is lenne vagy 2 percig...<#nyes>

Yossarian
ez simán megoldható, de attól még mindenki itt kérdezne 😄

Nieleen

DJ Skyline
lehet az a megoldás marad,hogy valaki nyit a saját fórumban egy CoD2 Warez topikot,és akkor oda mehetnek az ilyesmi megnyilvánulások...nem tudom ez mennyire megoldható...

De most ez olyan dolog,"nem lehet a warezrol beszélni" egy forumon az emberek arrol beszélnek ami érekli öket,márpedig akinek nincs 14 rugija azt érdekelni fogja...

ezzel egyetértek... anno amikor kijött az ut2k4 demója, amiatt vettem meg magát a gémt 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Yossarian
van olyan fórum, ahol a game szekció havi 1-2 hsz, mert már a duplavé is tilos, nemhogy a warez.

Nieleen

Eisenhower
én inkább attol tartok hogy majd jönnek az ilyen hozzászólások hogy
"adjon vki cd kulcsot"
"vki adjon már letöltési linket"
"vki adjon már torrent linket"
"vki adjon már ftp-t"
majd ugye a privát üzenetek abban is persze könyörgés letöltési linkért
a bannerbe majd be kellene rakni hogy warez kérdéseket töröljük stb....

Ezért irtam hogy "megoldhatnák".
Én sem értem miért nem adtak ki egy multi demót,amivel megerõsiteték volna a játék pozitív tulajdonságait.
Hanem jönnek helyette ezek a felemás képek,meg a nagy csend.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DJ Skyline
és a válasz 5 kommentel lejjebb van,csak a görgõ már "elfelejtõdik használódni"!😄D

Yossarian
miért? tudunk már valami érdemlegeset? 😄

Nieleen

dr Kotász
Bizony-bizony... Nincs kedved egy FAQ-hoz?
Yossarian
ha kijön, akkor óránként 200 hsz lesz, ebbõl 198 azt kérdezi, hogy "miért nem indul?", "most nem olvasok vissza, de megy gef2-vel?", "Adjon vki serialt!", stb...

Nieleen

Eisenhower
de vhogy nem aggódom hogy elszarják mármint a single-t egyrészt mert a callofduty.com -on ugye ottvan
Gamespy E3 2005 editors choice
IGN Best of E3
Gamespot E3 people's choice winner

multi meg ha legalább annyira jó lesz mint a cod1 vagy a cod:uo nálam már befutó 😊

Jujj-jujjj....50hsz<#hehe><#vigyor2>....vazze,mi lesz akkor,ha mindenki már leszedte?<#fejvakaras>Vagy hulla csend,mer mindenki tolni fogja ezerrel<#hehe>,vagy azért,akkor is lesznek hsz-k,csak elenyészõ számban....viszont fullra nem értem ezt az izgulást emberek<#nemtudom>.Mit pattogtok?Majd fent lesz elõbb-utóbb warezon és akkor lehet szedni Isten hírével<#hehe>,addig meg csak kibírjuk,hisz az mp demot is vártátok és nem jött egyenlõre és nem estetek össze szívrohamban vagy mittoménmiben<#hehe>.....szóval csak türelem,Call of Duty 2-t terem<#eljen><#hawaii><#hehe>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Eisenhower
látsz te vhol multi demo-t? mert én nem.... a single is egy gyorsan összetákolt vmi... szerintem ha mondjuk egy héttel ezelõtt kiadtak volna egy nagyon király multi demot, sztem tuti hogy alig várta volna a community hogy megvegye.... egy jól sikerült mp demo nagyon felcsigázhatja az embereket és tuti jót tett volna a játékeladásnak. de így nem bizti hogy olyan sikeres lesz.

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egy multi demóval ezt a kérdést megoldhatnák.
Egy ilyen névnek meg eleve nem kell szerintem ez a "nem baj ha feltörik,legalább megismerik sokan" szemlélet.
Azért nem bánnám ha menne a multi warezal is...

Eisenhower
aki pedig klánozni akar annak kötelezõ lesz megvenni... bár mondom ha nem lesz rosszabb mint az elõzõ 2 rész akkor megveszem..... ugy a szép ha az egész gyüjtemény egymás mellett van ^^

Eisenhower
de azért az ember miután pénzkiadás nélkül k itudja próbálni a játékot és tetszik akkor meg is veszi. bár ez a kevesebb de én is jobban szeretem kiprobálni az adott cuccot mielõtt megveszem...

Malakai
Ez kétélû dolog, az, hogy könnyen lehet vele játszani, pénzkiadás nélkül is kipróbálni néha jót tesz a communitynek, ha pedig felszállóágban van a community, akkor többen is veszik meg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dehogy a mekibe 😄 valami pecsételõs levéhajtogatós dolog lesz 😄D

a pénzért _majdnem_ mindent 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Miért?Az a kiadónak nem veszteség hogy a warezal nem lehet multizni,sõt...

Eisenhower
hát majd jól rábasznak.....

Eisenhower

Eisenhower
szarom le a cod2-õtt inkább ---->>>>> Wolfenstein 3D Floppy RiP 1992 - Razor1911

<#banplz><#banplz><#bee1><#idiota><#nyes>

Malakai
Csak tudod a pénz beszél, és elég nagy média kampányolás ment, plussz elsõ rész neve is igen jól cseng ugyebár, sztem nagyon könnyen meglehet, hogy bejátszanak egy csak eredetivel multizható verziót...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

zaki
pazz, azt hittem má kijött a gém

PSAV
csak ne a mekibe
az debileknek való

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Eisenhower
hát nem tudjuk hogy lesz, de ha az iw-nek van egy kis esze az eddig jól bevált rendszeren nem változtat semmit. legyen szebb a játék még hangulatosabb változatos és azért legyen benne sok uj dolog. de szarom le csak adják már ki!

DJ Skyline
legfeljebb F-14 Tomcat makett helyett CoD2-t "kérek a jézuskától"😄
addig meg marad a "biztonsági másolat"...

jövõ nyáron már remélem lesz lehetõségem vmi diákmunkára 😄
eddig azért nem volt aktuális, mert szeptemberben töltöttem be a 14et :b 😊

PSAV
legalább nem fog senki csítelni, mert féltik majd a cdkeyt, már ha lesz benne pb

Malakai
Igen, tudjuk, és ezzel nem is fogok vitázni, érthetõ, alapvetõen nem ránk van szabva ez-az ár (ami benne a lol, mert igen, ugyanis külhonban olcsób, pedig többet keresnek 😄)...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Eisenhower
kösz az infot, ezt nem tudtam. én tõlem lehet bárki csak ne kezdjen el jampizni hogy õ így meg ugy fel tud törni mindent stb. meg ne hordjon össze baromságokat

Malakai
Most nem arról van szó, hanem, ha kötelezõ lesz a cd-key (jelen esetben inkább account+cdkey) ellenõrzés, akkor game hosting cégek (mint pl az OBI) nem fognak "tört" szervereket indítani, csak olyat, amivel csak jogtiszta játékkal lehet nyomulni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

PSAV
jelentkezz a mekibe <#fogmosas>

remélem mindenki tisztában van azzal, hogy Õ (Shifty) az a kokesz92, aki 3 büntetõponttal rendelkezett, és most újraregelt.

(és rendesen el van kényeztetve)

DJ Skyline
ha úgy keresnének a muterék,hogy probléma nélkül tudnának álldozni 14K-t akkor probléma nélkül megvenném...de mivel ez magyarország és nem úgy keresnek,pláne 3an vagyunk testvérek,így nem igazán engedhetjük meg magunknak ezt a luxust,hogy 14.000-ért számítógépesjátékot' vegyünk!😊))
és szvsz ezzel nem csak "mi" vagyunk így...

Eisenhower
ha késsel indulsz neki a legnehezebb fokozaton tuti lesz annyi <#banplz><#banplz><#nyes><#hehe>

Eisenhower
öö sztem OBI biztos indít szervert 😊 és obi szerverek nagyon jók !

Malakai
Én azért remélem, hogy a szingli hoz húsz óra feletti játékidõt! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Eisenhower
ottvan legfelül^^

Malakai
Csak tudod, ha sokan lesznek így vele, akkor nem alakul ki magyar scene, ha pedig nincs hazai scene, akkor késõbb se veszi meg senki...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
azért remélem nem egy napos lesz a singl' !😄

Eisenhower
akkora dolog már nem történik. legalább is ma már nem most jöttem haza asszonytol ^.^ na annál jobb dolog nem lesz ma ^^ ...

Az ur hangja szoljon belöletek.. Akkor valaki egy számlálot pls ,mennyi is van elvileg hátra?!