26388
-
#8473 kiba rövid, és így qva drága
ennyiért vegye meg az akinek két néger anyja van...
-
#8472 végigjácva-.- -
#8471 thx
kipróbálom! -
#8470 azok a cfg fájlok tárolják a beállításaidat (billentyűkonfig, parancsok stb). Fel mész velük 1x játszani valahova, avgy elindítasz egy mapot lokálba aztán automatikussan generálódnak. -
#8469 lehívod konzolt: name "A neved", nyomsz egy TAB-ot, majd enter. -
#8468 16k????????????????????????????????nem sok egy "kicsit"?
-
#8467 bocsi de hogy lehet beírni nevet. vagyis megváltoztatni arról az U...Soldier ről??? -
#8466 Bakker feltettem a Call of 1-et is meg a united offensivet is, és mostmár elis indul a colorname.exe, de ha a Call of 1-et választom akkor ezt a fájlt hiányolja: Callof~2/main/config_mp.cfg
Ha pedig a United Offensivet választom ki akkor meg ezt hiányolja:
Call of Duty/UO/uoconfig_mp.cfg
Ez mi ez a két fájl? Honnan tudnám leszedni? :P
Vagy valaki esetleg nem tudná feltölteni valahova őket? :)
( persze ha nagy méretűek akkor nem kell ) -
#8465 összes rohadt csítert lábainál fogva kötném fel sztálingrád főterére és sniperekkel lőném el a golyóikat! -
#8464 Úgy ahogy mondod! :D -
#8463 Gondolom csinált egy print screent, betöltötte paint-be, kivágta és beillesztette egy újba. Csak azt nem vette figyelembe, hogy a paint egy fos és az egész munkaterületet menti el, nem csak azt, amin kép van :) -
#8462 Nemtom.... :D -
#8461 de ez hogy jött így össze???? :D -
#8460 Bocsi a képbeszúrásért !
Még ezt gyakorlom valahol... -
#8459 Mivan ?!?!
Ez azért egy kicsit drága lesz... -
#8458 Hy azmiért lehet hogy az én gépemen megy faszán a játék,tasóm gépben is jól megy csak olyan gond van vele hogy az egér álandóan rángatja magát!
Az miért van?Az esetleg lehet hogy nincs feltelepítve a játék és az én vinyómról megy? -
#8457 Vazzehhh... ide kell valami komoly dolog a csitek ellen.
Hihetetlen mik vannak, jatszani se jó! Pedig iszonyat lenne a jaték! -
#8456 ha warozunk hogy kell nézni? úgy kell nézni a wart hogyha ők nyernek pl orosszal mi meg némettel akkor döntetlen vagy mi? -
#8455 milyen felbontásban legyen?800*600-ast bírja?és egy medium beállítást? -
PeeVee #8454 nekem AMD2500+ 512ram és radeon 9600pro m van, közepes grafika~ 1024*768, és 50 fps körül van, mikor mennyi... ingadozo
-
PeeVee #8453 ja kb.. sajna igy van ez, egyre jobb játékok hhogy egyre jobb gépet vehess! de amugy Máté gépén elmegy majd 30fps körül :o) -
#8452 milyen videókártya kell hozzá?(hogy 1024 en menjen)dx7-en szar a grafika? -
#8451 Szerintem a radeon9250 kevés mint mackósajtban a brummogás, de dx7-en menni fog élvezhetően. -
#8450 ja és milyen grafikán és felbontáson legyen?köszi mégegyszer -
#8449 egy ilyen gépen hogy futn a játék:P4 2ghz,512mb ram,ATI RADEON 9250
köszi!! -
priluki #8448 Jöhetne már valami patch,mert egyre jobban nem tetszik az egész... -
#8447 Jah beírtam oda a nevem, akkor lehet majd felteszem az 1-et meg az UO-t aztán meglesem úgy. Kösz a tippet! -
#8446 vagy lehet kell neki a cod1 is?
nálam fenn van mind a három (cod1, UO, cod2) -
#8445 beírtad elöbb a multi optionsba a nicked? -
toza #8444 ejzenhaverral mi van?!mp ele tapatt o is?! nem is irt meg velemenyt!pedig mennyire rajta volt jatekon..!mit hir felole?! -
toza #8443 COD2BRO ban van ragdoll...ez senkit nem bosszant?!:( a francba...pedig idegesito h ebbe mer nincs..:( na mindegy.. -
#8442 Kösz!
-
#8441 Amikor indítani akarom a colorname.exe-t akkor miért kapom ezt az üzit, hogy a játék nincs megfelelően istallálva?
Sorry ha nagyon lámer a kérdés, és valami pofonegyszerű a megoldás! -
#8440 FAQ-ba tegyétek már be az ASE linket amit nem oly rég a www.callofduty.hu oldalról szedtem...miként kell az ASE-t használni.. -
toza #8439 igen..fogod tudni hasznalni..inditasnal beugrik majd egy ablak,rakerdez h nincs e kedved regisztralni..ezt is valaszthatod,de te majd arra kattintasz,h neeem inkabb meg probalgatnam koszonom szepen..es ennyi -
#8438 A limitált nem fog megállni idétek" 21 nap" múlva?
Tudom ez után is használni?
-
toza #8437 fizesd ki a pezt!kb 2000 huf...de ha trialt nyomsz akkor csak hetente eccer ra kell klikkelni h meg tovabb probalgatnad es kesz..
viszont kevesebb szervert lat,es par funkcio,amik igazabol nemis oan fontosak,amit nelkuloznod kell.. -
toza #8436 vissza terve korabbi,kizarolag engem flesselteto temamra...COD2BRO ban,korlatra zuhanva,belegabajodva himbalozos ragdoll is van...majdnem ossze szartam magam...ha vkit toronyban er a golyo az is rongybaba efektel zuhan,szoval erdekes..de ha jol tom azon sincs korhatar!szoval hmmm.... -
#8435 Jó a limitált is... -
#8434 FAQ-ban kellene keresgetni...Ez nem a warez topik xD