26388
-
#8433 Honnan szedjek ASE-t ami nem trial verzió!
Köszi elölre is!
-
#8432 Honnan szenjek ASE-t ami nem trial verzió!
-
toza #8431 "
1.Letöltöd a The All-seing eye progit.
2.cod 2 telepítve
3.elindit ase
4.kiválaszt cod2
5.fenti menübe (ábrás) refresh
6.double klikk server
7.én igy inditottam multiba"
vagy ecceruen beirod itt a lap ajjan forumtemaban valo keresesba h ase..es meglatod,azonnyomban vmi csodalatos dolog fog tortenni!!!
mellesleg hova valosi vagy?fibernet?! -
#8430 Beindult a Pulic szerverünk, aki akar jöjjön gamelni ;)
Név: ·•°urh»TEAM^1«BitWorks CoÐ2 Server | 9Powered by XeoN™·.•°•.·.
IP : 195.228.74.71:28980
infók:
Egyenlőre TDM módban fut
Voice ki van kapcsolva
És a füstgránátot kivettem, mert TDM-be (nagy létszámnál) szinte mindenkit zavar
-
toza #8429 olvass vissza..kb 10 hsz lejebb le van irva...meg paroldallal korabban ott van 2 kilo ip cim is..vagy felmesz a cod.hu ra ott is van ez az biztos.. -
#8428 mocsok tehén elgáncsolta :D -
piamania #8427 Hi!Bocs,ha már 1000x megkérdezték.Hol találok magyar szerverek IP-jét?Ami a FAQ-ban van megadva oldal már nem érhető el.ÉS aki segítene hogy kell használni az ASE-t,az plíz vegyen fel [email protected]
Kössz -
#8426 Én visszatudom dobálni a gránátokat? Illetve a sajátomat tudom még a kezemben élesíteni, amit UO-ban jobb klikkel lehetett??? -
-
Jhon Balu #8424 sziasztok!
hát sikerült végigtolnom a gamét,nagyon jó volt.remélem lessz folytatása.... -
#8423 kofke...:D -
Torry #8422 Van nálad tapados bomba: sticky bomb
Közel kell menni a tankhoz és "F"-t nyomni. -
#8421 ezt keri a parancsnok tole: " Use your explosives and plant them on the tank" -
#8420 valaki segitsen mar legysziii... nem akarok eletem vegeig ezen az egy reszen jatszani..:((( -
#8419 MAr megint elakadtam... Mit kell csinalni akkor, amikor egy hazban van az osztagom es ket feladatom is van. Ez egyik hogy ki kell loni a tankot... De mivel??? Semmit sem talatam.. Mar vagy6x vegigjart azt a reszt ahova a csillag mutat de semmi. Engem folyamatosan lonek... A hazban van egy fegyverraktar alul, de szart nem erek vele... Nos valakinek valami otlete? -
MasterJay #8418 köszi megpróbálom a beta drivert -
#8417 1. 81.87 driver (beta verzióknál keresd)
2. egy patch ami kijavítja ezt a hibát
3. bivalyabb gép :)
4. de addig is jó lesz a dx7 írd be konzolba /com_maxfps 500 és szárnyalnak az fps-ek :) -
#8416 egy jobb proci és nagyobb vidkari...
komolyrafordítva a szót, van egy új beta nvidia driver COD2-höz, talán próbálkozz be vele... -
MasterJay #8415 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. A játék full grafikai beállításokon 15-25 fps-el ment. A konfigom AMD 2500+ Sempron, Inno3D 6600GT 128MB, 1024MB ram (400mhz)
Mi lehet a baj? Nektek hogy megy? Kell-e hozzá valami amiről nemtudok?
Előre is köszi!! -
#8414 #8392 pls!
-
#8413 nm :) -
#8412 koszi szepen. Pedig voltam fenn a bunker teteje es nem lattam... vazze ez nem igaz. Koszi -
#8411 a bunker tetején van a füst gránát, csak nyomsz egy F-et :) -
#8410 hova kell dobni a "green smoke"-ot a bunkernel..??? Mar vagy 5x csinalom es nem jottem meg ra... Dobtam mar a tetejere, a bejarathoz meg mindenhova... Hm? Egyaltalan a fustgranatot kell eldobni? vagy valami mast... -
#8409 és a #8370?? -
#8408 mittudom én..nekem ez jutott eszembe példának :D
próbáld ki aztán elválik :)
-
#8407 #8401
thx :) -
#8406 vilmoska :c -
#8405 [HUN]Laky? :D miért nem [RAQ]Ákombákom ???
amugy sztetek ékezetes név lehet benne? mert ékezettel lehet írni ugy vettem észre:D -
#8404 a lusták innen leszedik a colorname nevű kis progit :)
Multi optionsba beirod simán a nicked ahogy kinézzen majd..itt még nem lesz szine. pl [HUN]Laky
elindítod a colorname progit és beirod oda is (az most mindegy, hogy a cod vagy uo-t indítod benne)megvan a szöveg nyomsz egy entert és kiszinezed.
Megkapsz egy szinkóddal ellátott "zagyvalékot" ezt bemásolod az ASE-ban (de mielött a progit becsukod mensd el abban is)az Options, Games,Player Name részbe (jelöld ki benne a cod2-t elötte)
leírni bonyolultabb volt mint a nevet kiszinezni így :)
és már színes is a neved.. -
#8403 Szerintem az lenne a reális ha kb minden játékot 2000 ft ért adnák
amig ez nem lesz addig marad net és tehetnek egy szivességet -
#8402 ^ <= ez a karakter (altgr+3) + egy egész szám
pl.: ^3 = sárga -
#8401 Felraksz egy All-Seeing Eye-t, kijelölöd cod 2-t + bepipálod a hungary-t a filtereknél, és ráböksz egy szerverre -
#8400 mégegy kérdés:
a nevet, hogyan lehet színezni? :)))) -
#8399 Bocs kicsit elírtam. -
#8398 Köszi!
Azért kérdeztem mert nem tudtam hogy lesz-e helyem,mert a CD-s az 6CD. -
Curesz #8397 3,44gb kb -
#8396 Helló!
Belenéztem a FAQ-ba és asszem ez nincs ott.
Mekkora a jatek hány GB? -
#8395 vissza kéne olvasnod a fórumot -
#8394 Talán rákattintasz 2x a Multi ikonjára!?