Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Mert 26-ára tudják kivinni õket, de boltból már ma el lehet vinni, legalábbis walmart szerint (26. expressz, futár 27, posta 28).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ati2002
Eztis lehet nézegetni, nem csak nforce létezik, ez lvileg gyorsabb is.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

csak tudod az a baj hogy nekem 5 év alatt egy szaros játék indításában se kellett segiteni , sõt még starforce-nél sem....

<#smile>
-----------
Megjelenések
Yossarian
Ne fanyalogj! na ha fingod sem volna, hogy hogyan indítsd el, akkor te is itt írogatnál...

Nieleen

utánna meg az lesz baj ezzel a topiccal hogy telilesz warez hozzászólással , és minden 2. percben egy okos emberke benyög hogy honnan lehet leszedni , hogy kell inditani , hogy kell multizni , stb stb stb

ja
szerintem majd este felé lesz belöle valami

Malakai
Viszonteladóknál még mindig 25 van kint. 😊

Mondjuk nekem igazából édesmind1, hogy ma, vagy holnap jelenik meg az USA-ban. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

in stores okt 26 on pc
most nézem a gamespot fõ oldalán

akkor ok, már megrémültem

EmThor
délután 4-5 fele talán már valami home made teszt is felkerül a netre <#kuss>

Casseus
Én megveszem!

ha te azt tudnád...^^

Okt. 26. a shipment, magyarul akkor szállítják azoknak, akik megrendelték. (Nem? ... :-/ ) De ettõl még ma jelenik meg.
én most láttam, hogy 26-tot írnak a megjelenésre

Hivatalos megjelenésig még 1,5 óra!!!Ha egy szemfüles áruház kirakja náluk hajnalban a game-et, akkor órákon belül számíthatunk tört-re.😊
van kivétel

aki megveszi, persze azok nem mi vagyunk😊

Malakai
Igazatok volt, megjelentek... 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A magyar megjelenést. (De az kit érdekel 😊)
a visszaszámláló mit mutat a bannerban?

Nem hinném,hogy elcsúsztatták.Elvileg mai nap kezdik el szállítani elõrebdelés alapján.
Sheltem
Akkor tényleg k*rvára BestBuy ha 3 nap késéssel jelenik meg náluk minden 😊
A név kötelez?!?!? <#wilting>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

kár hogy magyarországon késõbb jelenik meg :/

Malakai
Mind a négy viszonteladónál Okt.25 van bent, kivétel a BestBuy, mert ott Okt.28. 😊, meg persze kivétel a x360-as, mert az november, meg egy bonus packosat, ami még kérdõjel. Nem lehet, hogy nem tudsz számolni? 10. hó, az Október! 😊

De inkább valószinû, hogy csak Sankohoz hasonlóan okos gyerek vagy. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mr Manson
én sem

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sheltem
Érdekes ezt néztem énis,de itt nem látok megjelenési dátumot.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Lehet, hogy én vagyok vak, de itt továbbra is a csak a "fall" van kiírva. Egyébként ha már nvidia is adja a kártyái mellé, és sok USA-beli kompjúteres bótba ki van téve, akkor nem hiszem, hogy elhalasztanák. És amúgysem tudnék kivárni még 1 hónapot :-P.
donneck
Elhiggyük. Az egyetlen kivétel. Egyébként ja, honnan a rohadásból veszed? A STALKER egyébként holnap jelenik meg.
Sheltem
Url-t is lennél szíves hozzácsapni rövid de annál igénytelenebb és hihetõbb hozzászólásodhoz?
Tudod csak, hogy elhigyjük cicus.

donneck
Megjelenést eltolták nov.21-re <#szomoru1>

Reggel 6:14-kor mit vártok? Az USA-ban még csak éjfél. Meg kell várni szépen, míg kinyitnak a boltok, hiszen úgy tûnik, nem csempésztek ki aranylemezt sehonnan, szóval ÕK is boltból "szerzik".
akkor nincs mitõl félni.... csak jönne már ki nforcen

Sheltem
Honnan veszed? Urlt pls

Eisenhower
na jóreggelt. SafeDisc 4 a védelem a drágaságon ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Sanko
na....?

sámli.....:-(

szerintem hagyjuk.....várjuk inkább a COD3-at...

a mohának mindig a déli oldala fás

én a dél körüli idõt mondom

Sztem ez ma estefele lesz kinnt....
dodgecharger
-.-

See Your Local Dodge Dealer

még mindig semmi 😞

egyenlõre semmi...

Ez a baj,mindig mi vagyunk az utolsok..

nyami
<#wilting>

Figyelj már....õk oda tettek rendesen a második világháború alatt.....had legyen annyi örömük,hogy megveszik pár órával hamarabb jutalmúl a cuccot,mi meg leszedjük majd szépen ingyeeeeeen<#hehe><#hehe><#eljen>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Malakai
Majd csak 6-7 óra múlva. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Na most van az ,hogy irigylem az amcsikat.. vazz<#boxer><#falbav><#banplz>

Malakai
😄 Hát igen... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
300 új üzi végigolvaatam de minek ? <#levele><#szomoru1>

Next PC upgrade: 2022

UnknownAsshole
Bakker megnéztem egy filmet és mire visszajövök ti teleszpemmelitek a topigot !(130üzenet)
Mennyetek inkább aludni^^
R0sc0
nemértem hogy hova vártok ennyit. mennyetek lefekudni azt szevasz. Kb holnap estére lesz szerintem letöltehetõ verzió. Számold bele az idõeltolódást, és azt hogy mennyi isõ míg feltörik.