Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
nemtom... mondj egy szervert

dr Kotász
4000 - Papa <#hehe>
Gyorsabban és többet írtok ide, mint a 25 irc csatin, amin bent vok 😄
Yossarian
akkor majd torrent linket a népnek |ja és melyik torrent progit használjam ?

KM
Én is pihengetek. Bár, a kollégáim elég hülyén néznek most rám.<#nyes>

Spirit, rajtad kívül tudja más, hogy mihez képest számolsz vissza? 😊)) Bocs, de nem akarom visszakeresni, mik is ezek a percek?
Na én asszem elmegyek lefeküdni,mert éjjel dolgoztam.Remélem mire felébredek lesz realese😊
donneck

Malakai
Jaja, de minek linkelte? Már abban a topicban is csak azt válaszolták a csávónak, hogy fake. 😄 (És az is.)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
merre mész?megyek én is

Ja a demoval kapscolatban<#hehe>....mikor játszottam és lehasaltam az emberemmel észrevettem,hogy a padló barna csíkos mintáról szépen átváltottt kék csíkosra és íígy összevissza izélt<#hehe>...de csak akkor,ha lehasaltam,egyébként nem...nemtom,remélem nem lesz ilyen a fullba,vagy megpróbálom más beállításokkal majd...csak jöjjön ki.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

zaki
na, én Lmegyek a régi cod multijával elütni az idõt, remélem mire visszajövök már 100millió "kijött? hol lehet letölteni" komment lesz 😄

Én csak izgulok😛....nagyon kíváncsi vagyok már a partra szállásos küldire.

Még 20 perc😊 Bocsi,de tök ideges vagyok😊
Sajnos ez is fake😞
Ez is érdekes...
CALL.OF.DUTY.2-RELOADED
Yossarian
ez ebben a formában nem igaz 😄

Nieleen

Törölt felhasználó
És szabad megtudni honnan szeded?
Nyugi, erre a legjobb dolog a torrent..ott minnél többen töltik, annál goyrsabb mindenkinek, mert a felmenõ sávot kihasználja arra,hogy más emberke töltse tõled is. a Quake4-et megjelenés után pár perccel 375k-val szedtem torrentrõl. A szerverekrõl való töltés az ilyen esetekben felejtõs😊
KM
Ámen!<#worship>

zaki
torrentrõl jó gyorsan fog majd jönni remélem

Üssük el valamivel az idõt..........hmmm.....foci közvetítés:Ronaldinho viszi a 16-oson belül,kicselezi a védõt,az évszázad csele lõ és góóóóóóóóóóóóóól<#vigyor2>.....vagy legyen F-1 és Palik?Hová tûûûnt Daemon Hilll??????<#hehe> Unatkozom vazze.

ez legyen a legnagyobb probléma 😊

a megjelenés pillanatában ( tört ) csak az lesz a baj hogy mindenki nekinyomul és minden oldalról alig lehet majd szedni

még 34 perc...repül az idõ😊
Ha tényleg SecuRom, vagy Safedisc védelme lesz, a nagyobb csapatoknak kb 1 órájukba telik a törés.Ha szerencsénk van, 13:00 körül már kezdhetjük tölteni torrentrõl.HA szerencsénk van...
donneck
Azureus torrent kliens

donneck
Valahol el kell kezdeni😊

Mi a fene ez a progi?

zaki
jó is lenne, ha deviance törné fel. nem kéne szarozni a védelemmel

Törölt felhasználó
Jó sok % lejött már belõle 😊
Ne félj,míg Punker itt van<#hehe><#vigyor2>.....akkor nem lesz baj...amúgy már azt hittem,hogy feltörték reggelre,de mééééééééégseeeee<#rinya><#rinya>...na majd hamarosan<#eljen><#wink>....nagyon hamarosan<#hehe>.

Meglehet...😄
Nemkéne ezt nagyon hangooztatnod ,sztem...
még 46 perc...
Tisztelt újoncok(mármint a COD2-ben)!
Mi lenne,ha összefognánk.Tudok egy marha jó torrent oldal-t, ami roppant megbízható. Onnan fogok nyomni egy linket, és kollektívan egymást segítve max sávval tépnénk..hmm?wanadoo, és egyéb nyalánkságoktól már tele a tököm.Hiába lesz estére leszedhetõ,ha 2 nap,míg lecsurog.Na?
Punker
nem lesz tele nyugi, gondoskodom róla

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Yossarian
OFF
nem azt mondtam, hogy kellett neked segíteni, hanem azt, hogy ha kellene, akkor te is írogatnál. Én is el tudtam eddig mindent indítani amit szerettem volna, de nem játszom itt meg magam és nem nézem le, akinek ilyen gondjai vannak. Azt a pár napot ki lehet birni. Lásd Q4 topic! Én se szeretem amikor 200 hozzászólásból 198 nem a témához vág, de pár év alatt megtanulja az ember a szelektív fórum olvasást. És ha kicsit utána gondolsz, a pár nappal ezelõtti megjelenési vicceidnek sem volt egy csipetnyivel se több haszna, mint az indítási problémával küzdõk postjainak lesz. Remélhetõleg még ma este ;-)
ON

Nieleen

Hüle😊 Semmi bajom a poénnal,de inkább izgalommal kéne közösen várnunk a megjelenést,és ha már mindenképpen szét akarjuk spam-elni a topicot, akkor mondjuk tegyük ezt visszaszámlálással😊
KM
Micsoda eredmény...

Eisenhower
hát akkor igazán elpatkolhatnál már ^.^<#mf2><#nyes><#banplz>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

donneck
Pedig kijött:

Na az ilyenekre mondtam tegnap,hogy "kuss".Nem nekem nagy a szám,csak roppant fárasztó.2 percenként infarktust kapok,hogy megjelent..😄
Áhh..vagy lehet,hogy nem kamu,csak éppen ázsiai oldal, és ott gmt-4 is lehet, vagyis 24-én este 10-kor is megjelenhet😊Idõeltolódásra figyelni😊
Eisenhower
sze tomi^^

Eisenhower
(CALL.OF.DUTY.2-RELOADED)-(GAME-ISO)-(2d8h38m12s)*

Ha tegnap ez megjelent volna,mostanra lenne tört verzió belõle, és tele lenne az IWnation hsz-ekkel a game-el kapcsolatban.Ne reménykedj.Láttam én is,hogy 24. van kiírva,de kamu 😞
Utána 1 n.
MÉG EGÉSZEN PONTOSAN 1 óra!!!
Ezt már amugy meglehet venni tegnap óta ÁLLÍTÓÓLAG😊,persze az USAban! (DVD)