Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balintrial
az nem attól függ hogy eredeti vagy nem, ilyen a pb, elõfordulhat mindenkinél, engem elég sokszor kidobál waron...
bujcsik555
jo az aláírásod😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Hát az már gáz :S

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bujcsik555
nem feltétlen, engem egyszer kidobott losingal, pedig eredeti. pb se tökéletes 😉

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Special mert nem eredeti a játéka 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

NEOreg3
key pack-os hibaüzenet esetén a neteddel van valami baja

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

rexHUNter
köszi és a key packed hiba üzi

NEOreg3
/caps on

NEM LEHET CFG-BÕL KIKAPCSOLNI, HA MÉGIS AKKOR A PB KI FOG BASZNI ÉRTE A SZERVERRÕL

/caps off

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

rexHUNter
én a cfg-ben való kikapcsolásra gondoltam mert volt már olyan cfg-m amiben nem volt füst és a key packed pb-és hiba üzi az mi

Nem lehet. Max a szerveren lehet a szerverfüstöt. Vagy eleve kiszedni a füstgránátot, de azt is szerverene.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

NEOreg3
füstöt nem lehet kikapcsolni, max cheat-tel, vagy ha a szerveren is ki van kapcsolva

rexHUNter
a füstöt melyik parancsal lehet kikapcsolni
letöltöttem 1 cfg-ét és kidob a pb key packed hiba üzivel et micsoda

Ha magas a pinged, te nem látod h szaggatnál, tehát a táj meg minden okés, max az emberek. Illetve magas pinggel téged is szaggatva látnak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bigapó
összefügg a ping-el, általában akkor laggolsz ha magas a pinged, de elõfordul gyengébb gépnél is, ha magas grafikai beállításon játszol. mivel viszonylag régi játék és valszeg új géped van, akkor utóbbi nem annyira lényeges.

nálam cod4-nél van olyan, hogy hiába van közepes grafon (80-120 fps), akkor is beszaggat néha a játék. ilyenkor vagy a pingem ugrik meg vagy a server-el vannak gondok. ez ezzel jár sajna.

The Matrix has you...

bujcsik555
röviden: szaggat a játék

na már csak annyi mi az a laggolás és mindent érteni fogok.

honnan tok leszedni cod2-hez 1.1-es illetve 1.5-ös patchet?
Ha vki tud dobjon meg egy linkkel vagy itt sg-n vagy a [email protected] küldjön egy E-mail -t linket köszömö, a segitségeteket!! ja és magyarítás is kéne

NEOreg3
fps: frame per second, ez egy szám, ami megmutatja, hogy másodpercenként hány képet képes produkálni a géped ha játszol, természetesen minél több, annál jobb, mivel 30 alatt már igencsak darabosnak tûnhet

ping: a géped és a szerver közötti válaszidõ, ez is egy szám, de az fps-sel ellentétben itt arra kell törekedni, hogy minél kisebb legyen, különben laggolni fogsz és az bizony élvezhetetlenné teszi a játékot, mert ide-oda fog dobálgatni a gép, mindent akadozva fogsz látni és minden reakciód csak késve fog elérkezni a szerverhez

császtok.ne nézzetek hülyének.😄
mi az az fps?ping?naggyából tudom de pontosan szeretném tudni.elõre is köszi

NEOreg3
az majdnem ugyanaz<#idiota>

iwd kiterjesztésû file... pk3 az cod1-nél volt...

NEOreg3
a legtöbbje a main mappában van és egy egyszerû pk3 kiterjesztésû fájl, de az is lehetséges, hogy külön mappájuk van

az általad linkelt képbõl arra következtetek, hogy valami allrifle mod kavar be

melyik mappában vannak a módok ? nemnagyon értek hozzá <#szomoru1>
NEOreg3
töröld a modokat

""
NEOreg3
mit?

ezt mért irja ki ?
Nemsokára fog oda érkezni sok levél, fõleg h ha google kiindexeli a hozz. szólásod.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Vegyél fel napszemüveget.

NEOreg3
fail

Call of Duty 2 .höz Keresek PB álló WH.t, ha valaki tudna küldeni akkor küldje ide: [email protected]
Elõre is köszi.:-)
nem jon ossze a cod ketto a neten. a lanon inditva tokeletes jatszik tobb gep is de szeretnem ha kivulrol is ra lehetne csatlakozni. sehol nem talalok leirast . tud valaki segiteni?
kas123
Az nem fordult meg a fejedben, hogy nem tudjuk rá a választ és ezért nem írunk?! Max rá tudnék google-zni, de azt te is tudsz.

dávid: a Zinternetrül

Dávid 12
Heló!Hol lehet letölteni a teljes játékot?

helló
még mindig várom a válasz(oka)t
légyszi válaszoljatok
THX CS
helló
légyszi segítsetek
nekiáltam csinálni 1 pályát cod2-höz
cal of duty 2 mod tools-al
és amikor a jobb alsó sarokban a textúrákat ha elkezdem lehúzni
akkor egy idõ után kiir egy hubaüzenetet
--------->
FATAL ERROR: failed to load image 'death_star_dest_1'
GetLastError() = 0
An unrecoverable error has occured. Would you like to edit Preferences before exiting Q3radiant?
<----------
mit jelent ez és hogy toom megcsinálni hogy ezt ne irja ki??
Hibaüzenet segítene...

rambo12
Leht hogy amtõr kér de megkérdem hogy a Punk Buster miért dob ki a serverrõl? Lelövök valakit és már ki is dobott nem csalok!
Letöltöttem a pb frissítõt is de semmi változás mi leht a gond kérlek segítsetek!

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

és eszt a progit hogy kell használni??
Map and Mod Tools

hellósztok

tudnátok nekem segíteni hogy lehet-e letölteni olyan programot amivel took map-ot csinálni mert már kerestem de sajnos nem találtam.
És ha lehet akkor honnan ???
akkor nem tudom...

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Daell Drow
Sajnos nem müködik az Xp kompatibilitás, pedig mult héten jo volt vistan most ujra raktam a vin-t azota nem jo. 😞
(az 1.3 patch is fent van )
jobb klikk a multi exe-ére , kompatibilitás és XPt válaszd ki
amúgy nem értek a vistához , xp párti vagyok 😊

Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain

Daell Drow
sziasztok ma ujra raktam a vistát es a cod2 is fel raktam de a multi nem indul el. A single az megy es jó, de a multi "ismert problema" szoveggel le áll es nem megy tovább. pedig elötte ez is jó volt. A haverom is meg vette múlt heten a cod2-t, és neki is ez volt a problema, majd fel rakta az XP-t és utána jo lett. én eredeti vistat hasznalok es nem akarok fel rakni Xp-t, van ezen kivül valmi mas megoldás?<#help>
Egyre jobb... 😞😞 bár gondoltam már mindenre Vírus ra, meg arra is hogy most a ramom baszakodik és hátha az miatt dob ki.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

eredetileg a Call of Duty mappába két exe file található összesen... CoD2_SP.exe-CoD2_MP.exe CoD 2.exe semmiképsem.. szóval az valami csalás

Ilyet találtam 😄

cfg nem lehet mert dll-re hivatozik... keress rá erre a CoD2.dll-re és ha valoban nem csalsz, és soha nemis volt valami csalás a gépeden ami ezáltal ezt a fájlt modositotta volna, akkor kérd el egyik társadtol ezt a filet cseréld ki és jó lesz

Saját fejlesztésû CFG és eddig nem dobált ki vele... most winresi után dobott ki eddig 2szer... nem gyakran kb 1 hét különbség volt a két kick között...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -