26388
-
#24667 megoldás? -
Dave0092 #24666 ha nincs meg az rcon mod, akkor magába a server nemtudja értelmezni ezeket hogy g_switchteam. Minden "extrém" parancs belevan scriptelve a TMT rcon modba. -
biciklipumpa #24665 probléma megoldva :D
/rcon g_switchteam [játékos száma]
ez kellet volna de azér köszi a 2 hozzászolást :D -
biciklipumpa #24664 jah tom, nekem megvolt régebben a parancsa is csak elfelejtettem :D egy oldalon le voltak írva de azt már seholsem találom... /rcon g_killplayer és a száma így lehet megölni vki rconnal :) jobb mint a kick :D
azért ismeri kevés ember mert azon az oldalon ugy volt leírva +rcon parancsok... hozzálett adva talán ? fogalmam sincs de kéne :D gugyulba egy csomot kerestem de semmi :( -
Dave0092 #24663 dehogynem lehetséges... leszeded a TMT-rcon modot, aztán abba tudsz játékosokat megölni,másik cspaatba helyezni, specbe helyezni rconal. -
Gibor #24662 sztem sehogy... mármint te játszó playert akarsz spectatorba nem? mert arra nem tudok parancsot... csak olyat ismerek hogy a spectatoros playereket kickeli... -
biciklipumpa #24661 császtok nem tudja senki hogy kell kidobni embert specbe? (rconnal xD) -
mrxxx #24660 nem tudom mának nincs-e ilyen problémája mint nekem de nem enged föl a multiplayerre az xfire kidob 20 szervert(amit nem értek hogy miért csak ennyit)és azokra se enged be csak számolgat a belépésnél ha valaki tud akkor segítsen pls thx -
#24659 ez igaz;) -
Indigo #24658 Hát lehet, én külföldi fórumon azt olvastam, hogy egyes vírusirtók blokkolhatják a pb-t. Persze ez nem zárja ki, hogy vírus miatt dobja ki szerverről, de szerintem kisebb az esélye. -
#24657 nem-nem.
ha visszaolvasol pár oldalt, ott le van írva mi is volt... -
Indigo #24656 Nem vírus mellékhatása, hanem vírusirtó kavarhat be :)
Vagy másik lehetséges ok, hogy Punkbuster-t engedélyezni kell a tűzfalon, mert nem tud kommunikálni a szerverrel. -
#24655 format: C
nálam csak ez oldotta meg, angol fórumon olyasmit írtak hogy vmi vírus "mellékhatása"
de azért elötte próbáld meg ujrarakni pb-t, hátha nem akkora a gond. vagy ha tüzfalad van akkor engedélyezd a pb-t -
Dave0092 #24654 frissitsd. evenbalance.com -
#24653 Sziasztok. Srácok nektek nincs gond ezzel a PnkBstrB.exe-vel?
Engem mindig ezzel dob ki.
Miért? -
#24652 Key csak neked -
donoki #24651 jobb is:D -
toza #24650 jajajajajajaj -
gergelyk #24649 hello,nem tudna valaki egy cod2 cd kodot adni???
(ugyanis elveszett a régim)
ha tud,akkor lécci irjon ide:
[email protected]
elöre is köszi!!! -
madmanic #24648 letöltöd, regisztrálsz
bejelentkezel, ramesz bal oldalt a kis szamitogepre, kettéosztja a képet, alul kilistázza a telepített játékokat.
Rámész a cod2 re, jobb gomb, frissít ( lehet h 2 x kell, neha baszaxik )
az xfire ablak jobb oldakán kozépen van egy kis nyíl, az lifelé nyit egy ablakot ahol a szerver infókat fogod látni, illetve itt tudsz további szűrőket beállítani, pl csak magyar, vagy csak tdm -
NeoPS #24647 Hogy kell ezen az Xfire programon szervert választani? Nem találom sehol. Hogy használjam?
-
#24646 xfire -
NeoPS #24645 Üdv. Régebben, az All-Seeing Eye progival mentem multiba, de látom már ez nem müxik, most milyen programmal tudok kapcsolódni?
-
fanta8 #24644 Köszönöm -
#24643 konzolba: /rate 25000 -
fanta8 #24642 Sziasztok!
Mindig kidob a játék ezzel a hibaüzenettel
Mi lehet a baj?
Előre is köszönöm! -
donoki #24641 ja, csak ha zummolsz nincs célkereszt :D -
Gibor #24640 Hát pl ha túl húzod a procidat de megy a gép és néhány játéknál ujraindul az azért van mret a memóriának a sebessége túl gyors és nem bírják követni egymást ezért indul újra.... ezért kell ha procin húzol a memória sebességet visszáb venni... de ha nem húztál a procin akkro semmi.... esetlegg ha a videokártyádat húzod túlságosan fel akkor is ujraindulhat néhány game nél... de ha egyiksem akkro nemtudom. -
#24639 ezt hogy érted? -
#24638 Thx. -
hapont #24637 segítsetek lécccci ennyire nem lehetek........ -
hapont #24636 nem megy nem tudom kezelni?????
-
hapont #24635 Asszem megvan de ne mennnyééé messzire:)
addig is thx
-
#24634 tessék -
hapont #24633 Emberek!
Vki tegyen mááá be egy linket hogy hol lehet friss pb-t leszedni!
Próbáltam má párat de vmit elcseszhetek mert nem gyóóóóó!
pls!thx!
-
Gibor #24632 Húztál a procidon? vagy bármin? -
#24631 nekem multi közben ujraindul a gép:( -
Dave0092 #24630 képzeld ugy el, mintha GTA-znal, ha az egeredet ugy mozgatod, akkor még láthatod is ellenségedet falon át. -
Gibor #24629 Sztem nem lehet játszani úgy mert célozni se lehet stb... de valamiért cheat protected... -
#24628 Többet lehet látni általa vagy mi? :)