Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
NEM LEHET CFG-BÕL KIKAPCSOLNI, HA MÉGIS AKKOR A PB KI FOG BASZNI ÉRTE A SZERVERRÕL
/caps off
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
letöltöttem 1 cfg-ét és kidob a pb key packed hiba üzivel et micsoda
nálam cod4-nél van olyan, hogy hiába van közepes grafon (80-120 fps), akkor is beszaggat néha a játék. ilyenkor vagy a pingem ugrik meg vagy a server-el vannak gondok. ez ezzel jár sajna.
The Matrix has you...
Ha vki tud dobjon meg egy linkkel vagy itt sg-n vagy a [email protected] küldjön egy E-mail -t linket köszömö, a segitségeteket!! ja és magyarítás is kéne
ping: a géped és a szerver közötti válaszidõ, ez is egy szám, de az fps-sel ellentétben itt arra kell törekedni, hogy minél kisebb legyen, különben laggolni fogsz és az bizony élvezhetetlenné teszi a játékot, mert ide-oda fog dobálgatni a gép, mindent akadozva fogsz látni és minden reakciód csak késve fog elérkezni a szerverhez
mi az az fps?ping?naggyából tudom de pontosan szeretném tudni.elõre is köszi
az általad linkelt képbõl arra következtetek, hogy valami allrifle mod kavar be
Elõre is köszi.:-)
dávid: a Zinternetrül
még mindig várom a válasz(oka)t
légyszi válaszoljatok
THX CS
légyszi segítsetek
nekiáltam csinálni 1 pályát cod2-höz
cal of duty 2 mod tools-al
és amikor a jobb alsó sarokban a textúrákat ha elkezdem lehúzni
akkor egy idõ után kiir egy hubaüzenetet
--------->
FATAL ERROR: failed to load image 'death_star_dest_1'
GetLastError() = 0
An unrecoverable error has occured. Would you like to edit Preferences before exiting Q3radiant?
<----------
mit jelent ez és hogy toom megcsinálni hogy ezt ne irja ki??
Letöltöttem a pb frissítõt is de semmi változás mi leht a gond kérlek segítsetek!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
tudnátok nekem segíteni hogy lehet-e letölteni olyan programot amivel took map-ot csinálni mert már kerestem de sajnos nem találtam.
És ha lehet akkor honnan ???
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
(az 1.3 patch is fent van )
amúgy nem értek a vistához , xp párti vagyok 😊
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -