Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
cod2-höz v1.1.2 patch -ot honnan lehet letölteni???
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Unknown Windows API Function <131136>131136>
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
miért látom a cod2 multinak a töltöképernyõjét vagy 3-4 percig és csak utána indul el a játék??vki segítsen pls
Van egy kis problémám, remélem valaki tud segíteni.
Szóval win reinstall volt, újra raktam a codot (eredeti) és utána fel tettem az xfire-t is.
Elindítom az xfire-t és ha csatlakozni akarok egy szerverre, akkor nem indul a játék.
Viszont úgy elindul a multi, hogyha kikapcsolom az xfire-t. Szóval nem értem mi lehet a baj <#zavart2>#zavart2><#szomoru1>#szomoru1>
Ha esetleg nincs ötletetek, akkor nekem az is jó, ha a multin belül be tudnám írni az ip-t és úgy indulna a szerver (nem tudom megoldható-e)!
Elõre is köszi a válaszokat!
punkbuster client removing "lacko"(5 minutes ) cvar cl_maxpeckets =30
most ezt írja ki
valaki tudna nekem segiten hogy ezeket mérrt írjí ki mikor belépek a szervere? 1-2 perc és utána ki is dob <#confused>#confused>
warning cvar rate (=5000) must be EQALTO 25000
punkbuster reports PB server running old version C2.125
jóó lett tényleg csak a nevemet kellet átalakítani
BIG THX
am aszt irja ki hogy::
server Disconnected - A nevem PunkBuster
kicked player'A nevem'(for 2 minutes)
... Bad Name (Extended ASCII Characters)
én ugytudom hogy ez aszt jelenti hogy le van járva a PunkBuster-em
és ha megfrissitettem akkor sem jóó
MIÉRT??
ezt letöltöd, felrakod, Add Game kiválasztod a CoD2-t, aztán Check for Updates-re kattitasz és lefrissiti.
mert frissitettem és nem veszi észre vagy lehet hogy észreveszi de nem mûködik mert ugyanugy kiirja hogy frissitteni kell
de nemminden szerónál csak néhánynál
mit tegyk hogy jóók legyenek a szerók??
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Azt szeretném kérdezni h mit csináljak ha kidob ezzel az üzivel h: losing key packets ?
(a game origin és tudom h vissza kellene olvasni deh nem találtam sehol a választ, elõre is köszi)
használj xfire-t
www.xfire.com
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Nem tudjátk miért nem tudja felrakni a mindent látó szemet?
Letöltöm és telepítésnél csatlakozna a letöltõszerverhez de nem tudja.
Pls Help!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
merthogy az nincs, többi menni fog
köci
xfire letölt, xfire feltelepít, xfire accaunt csinálása, xfire megnyit
...ellenõrzi a gépeden levõ játékokat, szerver fül, cod2, jobboldalt beálíltod a dolgokat, frissítés, duplán katt a szerverre
hogy tudok multizni?
kisbébiként rágjátok nekem szájba, mert nem vagyok benne ász hogy kell csatlakozni
hogy tudok multizni?
mint egy csecsemõnek úgy magyarázzatok lécci ! 😊