Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tünetek
Betegség felismerésének vannak egyéb módjai is. Mint azt már megemlítettem, szenvedélybetegségrõl akor beszélnek a hozzáértõk, ha annak pszichés és fizikai jelei is felismerhetõk. Ezek a következõk lehetnek.
Pszichés tünetek:
* eufória érzése a gép mellett
* képtelen abbahagyni
* egyre több idõre vágyik, amit a gép mellett tölthet
* elhanyagolja a családját és a barátait
* ha nincs a gép közelében, üresnek, depressziósnak vagy ingerlékenynek érzi magát
* hazudik a családjának vagy munkaadójának a géphasználatot illetõen
* problémái vannak az iskolában vagy a munkahelyen.
Fizikai tünetek:
* carpal tunnel-szindróma (kéz, ujjak zsibbadása)
* szemszárazság
* hát- és derékfájás
* étkezési rendellenességek, étkezések kihagyása
* a személyes higiénia elhanyagolása
* alvászavarok, vagy az alvásminták megváltozása
Bõvebben
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
KINT VAN AZ NFORCE-on!!!
Quake 4 The best FPS game!
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Nieleen
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mi lesz ha ma se jön ki realse?
mondjátok már el pls!!
Ships Ahoy - Call of Duty 2
Call of Duty 2 Storms Retail Shelves (thanks Frans) announces that Infinity Ward's World War II shooter sequel is deploying to stores today:
SANTA MONICA, Calif., Oct. 25 /PRNewswire-FirstCall/ -- Soldiers ... strap up those boots, tighten that buckle and grab your helmet, it's time to return to battle as Activision, Inc. (Nasdaq: ATVI - News) has shipped Call of Duty® 2 to retail outlets nationwide. Powered by Infinity Ward's proprietary new engine, the sequel delivers an unparalleled portrayal of the chaos and intensity of war with life-like authenticity, amazing special effects, advanced A.I. technology, the most realistic squad combat and explosive action. Call of Duty 2 for Windows® PC is rated "T" (TEEN -- blood, mild language and violence) by the ESRB and carries a suggested retail price of $49.99.
"The original Call of Duty set a new benchmark for epic intensity. Our team was committed to raising the bar once again with Call of Duty 2 by delivering an experience that immerses players in the action and takes them on a journey that's as close to war as they will ever want to get," states Grant Collier, president, Infinity Ward. "We've brought the action to life by creating a context-sensitive dynamic battle chatter system, unparalleled smoke effects, adding non-linear gameplay, open mission objectives and the most alert A.I. ever. Gamers will feel like they're playing their own epic war movie."
megnézem mit tud
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler