Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Elindul csak még vár 3 napot és fog elindulni LOL
magyarul bejön a menü rámegyek hogy single player és azt írja ki hogy várj 3 napot
LOL
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
UO suxx!
<#nevetes1>#nevetes1>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
nem is mondtam ilyet
"hanem megszerezni. Lehetõleg elsõnek"
és ez mér jó ??
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
See Your Local Dodge Dealer
komolyan mondom szánalmas ez "mikor jön már ki???, kell!!!" meg mittomén.
De elárulok egy titkot ! Ha a warez release után 1 héttel próbáljátok ki a játékot akkor sem dõl össze a világ!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
akkor leszünk bajban <#vigyor>#vigyor>
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
(németet tanulok, csak a német tankönyvek - 5db - kb 4 és fél kiló...)
étkezések rendben vannak! 😄D
szr vagyok kémiából és fizikából 😄
* szemszárazság
* hát- és derékfájás
* étkezési rendellenességek, étkezések kihagyása